Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Zakładam nowy temat, gdyż nadgorliwość elity rządzącej pozbawiła nas zapisu pierwszego (chyba) zakładu na nowy sezon. Biorący udział: Elwood aka "Słoneczko Arizony" Lewe Biodro Smoka alias "Górnik z Colorado" Przemysław vel "Kibol Knicks" Przedmiot zakładu: Ten którego ekipa będzie mieć najlepszy bilans zgarnia od dwóch pozostałych flakon wysokoprocentowego trunku. Brązowy lub biały. Niech wojna na dnie tabli będzie jeszcze ciekawsza, a ten kto ma o to ból dupy niech zostawi to dla siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 potwierdzam Młody już się na te fece szykuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Również potwierdzam. Wszyscy mają być zdrowi, picki,Booker - leżycie i patrzycie jak z Findkiem pijemy Po grzdylu ofkoz dam, nie jestem menelem co sam centralę rozbraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Ja też chcę się założyć, że Joe Johnson będzie miał większą średnią punktów od Devina Harrisa (niezależnie w jakich klubach obaj zagrają w nowym sezonie). Może być nawet o 1000 złotych, bo jak przegram to zawijam żagle jak użytkownik Van i w dupie mam wszystko (Van przegrał w tym roku zakład na 500 złotych i zawinął majdan i wisi mu to, aby oddać pieniądzory). Jak wejdzie to będzie high life i tysiąc na wakacje za rok dla mnie. Edytowane 25 Maja 2016 przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Zakładam nowy temat, gdyż nadgorliwość elity rządzącej pozbawiła nas zapisu pierwszego (chyba) zakładu na nowy sezon. Biorący udział: Elwood aka "Słoneczko Arizony" Lewe Biodro Smoka alias "Górnik z Colorado" Przemysław vel "Kibol Knicks" Przedmiot zakładu: Ten którego ekipa będzie mieć najlepszy bilans zgarnia od dwóch pozostałych flakon wysokoprocentowego trunku. Brązowy lub biały. Niech wojna na dnie tabli będzie jeszcze ciekawsza, a ten kto ma o to ból dupy niech zostawi to dla siebie... Jeśli Phx wyprzedzi którąkolwiek z tych drużyn o 20 win to dorzucam do puli flachę od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 A ja bym sie chetnie zalozyl o to ze playoffy zawitaja do Sacramento Moze kąsam ale wiarygodny jestem O 300zl gdzies moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 nie, nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 bez jaj , po tej historii z SUV-em w zaden grubszy zaklad bez escrow nie wchodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 ignaz, lbs - ktorys z was jeszcze sie nie rozliczyl za zaklad a druga sprawa to minnesota w po, ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 A ja bym sie chetnie zalozyl o to ze playoffy zawitaja do Sacramento Moze kąsam ale wiarygodny jestem O 300zl gdzies moze byc Wszedłbym, ale już mi jeden z SAC stówkę wisi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 puzon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 A to nie ten z najlepszym bilansem powinien stawiać reszcie na poprawę humoru i zalanie smutków? Ale co stawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 A ja bym sie chetnie zalozyl o to ze playoffy zawitaja do Sacramento Moze kąsam ale wiarygodny jestem O 300zl gdzies moze byc Wchodze ale za 200. Kings w PO 200 dla Ciebie, Kings poza PO 200 dla mnie. Pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Wchodze ale za 200. Kings w PO 200 dla Ciebie, Kings poza PO 200 dla mnie. Pasi? Moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Strasznie Pan z polnocy przewrazliwiony. Nastepnym razem uzyje sformulowania, "kanadyjskie prospekty z konca lawki" vs "wypaleni weterani z Ohio". Jesli dzisiaj Lowry I derozan "z kozla" wygraja IM mecz to bedziecie conajmniej zaskoczeni, co? Jak ktos wytypuje prawidlowo ilosc asyst toronto to wysylam cle-fan-tshirt z game5 na wskazany adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Strasznie Pan z polnocy przewrazliwiony. Nastepnym razem uzyje sformulowania, "kanadyjskie prospekty z konca lawki" vs "wypaleni weterani z Ohio". Jesli dzisiaj Lowry I derozan "z kozla" wygraja IM mecz to bedziecie conajmniej zaskoczeni, co? Jak ktos wytypuje prawidlowo ilosc asyst toronto to wysylam cle-fan-tshirt z game5 na wskazany adres. 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Strasznie Pan z polnocy przewrazliwiony. Nastepnym razem uzyje sformulowania, "kanadyjskie prospekty z konca lawki" vs "wypaleni weterani z Ohio". Jesli dzisiaj Lowry I derozan "z kozla" wygraja IM mecz to bedziecie conajmniej zaskoczeni, co? Jak ktos wytypuje prawidlowo ilosc asyst toronto to wysylam cle-fan-tshirt z game5 na wskazany adres. zaskoczenia nie będzie. Raczej obstrukcja przed g7. Asyst 19,na tyle się z Lowrym ustawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Jak ktos wytypuje prawidlowo ilosc asyst toronto to wysylam cle-fan-tshirt z game5 na wskazany adres. 16 Dodatkowe emocje. James wygrywał na wyjeździe w ostatnich 24 seriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Strasznie Pan z polnocy przewrazliwiony. Nastepnym razem uzyje sformulowania, "kanadyjskie prospekty z konca lawki" vs "wypaleni weterani z Ohio". Jesli dzisiaj Lowry I derozan "z kozla" wygraja IM mecz to bedziecie conajmniej zaskoczeni, co? Jak ktos wytypuje prawidlowo ilosc asyst toronto to wysylam cle-fan-tshirt z game5 na wskazany adres. 25 a co mi szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi