Skocz do zawartości

Sezon 2016/17  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zwycięstw osiągną w tym sezonie Nets?

• 0-10
      3
    • 11-15
      10
    • 16-20
      10
    • 21-25
      6
    • 26-30
      3
    • powyżej 30 :)))
      0

Rekomendowane odpowiedzi

jestem dumny :grin:

Pacers jak Celtics chyba z resztą też zlekceważyli Nets :smile: Wiadomo to dopiero dwa mecze, ale mimo wszystko in Plus. Booker to fajny hustle player, walczak lubię go od czasów Waszyngtonu. Zamiast Vasqueza minuty powinien dostawać Whitehead, szkoda, że nie udało się przechwycić Benka Udriha.

Dzisiaj mecz b2b ze starymi znajomymi Kidd & Teletovic ;)

Edit: Ponoć Lopez dzisiaj nie zagra (odpoczynek)

Edytowane przez Raf85

Nie wiem co się stało Linowi w rękę i wolę nad tym nie rozmyślać. Trochę to mi przypominać zaczyna ostatni sezon z Deronem gdzie często padało zdanie "byłby win, ale akurat...". Tylko chwila, chwila, Brooklyn miał być teamem szkoleniowym dla drugich piątek reszty drużyn. A póki co na dobrą sprawę każdy mecz był do wygrania. Nie wiem skąd to się bierze ale jeżeli chłopaki dalej będą grać z takim zaangażowaniem to przyjazd na Brooklyn nie musi oznaczać łatwych punktów. Za wcześnie by wyrokować ale jeżeli tak to się dalej potoczy to Nets mogą się stać całkiem atrakcyjnym pracodawcą dla ambitnych zawodników chcących odbudować swoją reputację lub takich chcących nabrać doświadczenia. Zawsze to jakiś krok we właściwym kierunku.

Ciekawe czy Brook będzie pauzował we wszystkich meczach b2b? Pewnie nie chcą ryzykować jego kontuzji przez tradem :moody:

Booker miał być marny a kolejny raz pokazał, że jest naprawdę godnym następcą Younga.

Doczekałem się Bennetta. Nie aż takie kalectwo, mogło być gorzej. Tylko niestety w chwili obecnej to naprawdę jest koleś do bardzo głębokiej rotacji, nawet w takim teamie jak Nets... wyjmijcie białe chusteczki, bo jak się nie ogarnie to kończy właśnie przygodę z NBA.

DUMA Z DRUŻYNY !

Przy okazji gry z Pacers, Young postanowił powiedzieć trochę na temat swojego rozstania z Nets.

I think the farther we got into the summer, I think they realized that there wasn’t any use of just holding me or continuing to keep me here if I’m trying to be in a situation where I want to win. I think Sean did a good job of facilitating that trade and being able to get a young asset for a veteran guy who can go out and be able to compete on a playoff team.

Obviously Brooklyn is going into the youth movement and they’re in a rebuild situation. My hat goes off to those guys. I hope they continue to work hard and continue to get better each and every year

RHJ i McCullough to młodziaki z jakimś talentem za grosze. Nets nie mogą takich oddawać w tej sytuacji. Nie powiesz w tej chwili, że McCullough na 100% się nie ogarnie a RHJ robi dobrą robotę w defensywie. Liczę, że pracując z Atkinsonem polepszy także atak. Jest jeszcze Long Island Nets. Ryzyka brak w wykorzystaniu opcji drużyny.

Dziś w nocy to byli tacy Nets, jakich się spodziewano. Chyba każdy poza Linem chyba zagrał gorzej niż wcześniej. Za trzy Harris 1/5, Kilpatrick ZERO na 6 prób! W ogóle statystyki nieźle dołują, jak piszesz ogólnie 3P% 16,1%, do tego FG% 34,4%, najgorzej z dotychczasowych gier. Kumulacja :P

Teraz pytanie czy to będzie już norma czy też to był wypadek przy pracy?

Mam nadzieję, że Marks ma plan na Lopeza :P Raczej nie ma co sobie obiecywać złotych gór bo w lidze nie ma chyba żadnej drużyny, która "na szybko" potrzebuje centra. Poza tym Sixers też pewnie będą chcieli trochę powymieniać środkowych czyli Brook nie będzie jedyną możliwą opcją.

Marks chciał Crabbe'a. Ale go nie dostał więc zakontraktowano innych. Wymiana Lopez - Crabbe może pociągnąć za sobą inne (deporotwanie zwolnienie Vasqueza?). Chyba, że wygonią kogoś (Whiteheada?) do Long Island Nets.

Tylko mnie się wydaje, że Marks będzie szukał nie tylko zawodnika ale i picku. Crabbe'a chcieli ściągnąć niezależnie od Lopeza, teraz ten ruch może zablokować pozyskanie wyboru w drafcie. Bo skąd wziąć pick po oddaniu Brooka?

Edytowane przez andy13

Marks chciał Crabbe'a. Ale go nie dostał więc zakontraktowano innych. Wymiana Lopez - Crabbe może pociągnąć za sobą inne (deporotwanie zwolnienie Vasqueza?). Chyba, że wygonią kogoś (Whiteheada?) do Long Island Nets.

Tylko mnie się wydaje, że Marks będzie szukał nie tylko zawodnika ale i picku. Crabbe'a chcieli ściągnąć niezależnie od Lopeza, teraz ten ruch może zablokować pozyskanie wyboru w drafcie. Bo skąd wziąć pick po oddaniu Brooka?

Dokładnie, ja sam uważam, że mimo wystawienia Lopaza na trading block to wartość Brooka jest na tyle wysoka, że sam Crabbe nijak nie zadowoli Marksa. Tu jest potrzebny jak piszesz andy, jakiś bardzo solidny starter + pick.

Po co King oddawał nasze picki na kilka lat to ja nie wiem :mushroom:

Łatwo powiedzieć, ale znaleźć fajny pick za Brooka to nie jest prosta sprawa, bo zapotrzebowanie na C w lidze jest wyjątkowo małe.

Może coś zasugerujesz? Z tym, że...

Czy to ma być sugestia, że Sixers mogłoby się zainteresować Lopezem :redface-new: ?

Ciężko mi teraz tak ze łba napisać kto go może chcieć, Sixers pewnie by go łykneli z pocałowaniem ręki, pytanie tylko czy oddali by swój pick.