Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Fani Knicks przyłączają się do żałoby po gwizdkach Tony'ego [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Mi się podoba ze : Do lakers wrócił charakter bo młodzi fajnie to pokazują. Oraz ze wilkus pokazał ze mocno analityczny umysł może fajnie uzupełnić dyskusje o merytoryka. Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Trochę tutaj przesadzasz Jendrek, bo Deng nie oddaje najgorszych rzutów w drużynie, on jest wielokrotnie wiiiide wiiiiiiiiiide open, ale po prostu nie trafia. Dzisiaj było to samo 0/6, ale żaden z tych rzutów, które oddał nie nazwałbym złym złą selekcją rzutów. To, że miał kilka pozycji to swoją drogą, ale generalnie Deng jest zagubiony w nowym systemie i stąd dużo błędnych decyzji. A czy Russell jest pierwszą opcją? Nie widziałem, żeby obrona się jakoś przesadnie na nim skupiała jak do tej pory. Z reguły Russ jest kryty 1 na 1 i z racji, że nie ma pierwszego kroku, to póki co nie będzie konieczne specjalnie jego podwajanie, przynajmniej tak długo jak nie zacznie seryjnie trafiać Kto jak nie on? Jest głównym playmakerem (i w zasadzie jedynym w pierwszej piątce, przynajmniej wśród obwodowych), to od niego się wszystko zaczyna i oddaje najwięcej rzutów. Nie pisałem nigdzie, że obrona skupia się na nim "przesadnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Na miejscu LA wytradowalbym jak najszybciej DAR i tak samo Randla (on jest zwyczajnie przereklamowany i jeszcze cos za niego moga dostc, a nadaje sie tylko na rezerwe na 10 minut), jego mogli wypchnac, jak miel dobry trade value, ani jeden ani drugi sie nie nadaja do LA. http://www.e-nba.pl/topic/4219-los-angeles-lakers-20152016/?p=414803 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czikson Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 No to teraz czekamy aż Borys oficjalnie przeprosi Dannego. Najlepiej by było pojechać osobiście z kwiatami i na kolanach czekać przed drzwiami Skopiowales sobie to do pliku i czekałes na TEN moment? Juz o 7.49 wiedziałeś ze to będzie dobry dzień dobrze ze ja jestem użytkownikiem którego nikt nie kojarzy wiec i pewnie teczki nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 No to teraz czekamy aż Borys oficjalnie przeprosi Dannego. Najlepiej by było pojechać osobiście z kwiatami i na kolanach czekać przed drzwiami Skopiowales sobie to do pliku i czekałes na TEN moment? Juz o 7.49 wiedziałeś ze to będzie dobry dzień dobrze ze ja jestem użytkownikiem którego nikt nie kojarzy wiec i pewnie teczki nie mam Akurat ja nie brałem udziału w tamtej dyskusji, ale ten cytat doskonale zapadł mi w pamięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Russell musi być kimś w tej lidze - zbyt wiele potrafi by utonąć w przeciętności. Randle robi postępy (w porównaniu do zeszłego roku da się już oglądać te jego wjazdy bez zażenowania). Po wolnych widać też, że pracował nad rzutem, choć w grze wciąż jeszcze nie czuje się na tyle pewnie, by przy kryciu obrońcy próbować z półdystansu. Mozgov wygląda zaskakująco dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Mozgov wygląda zaskakująco dobrze. Dla kogo zaskakująco dla tego zaskakująco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Russell nie dość, że znalazł rzut to jeszcze zdecydowanie częściej atakował kosz i było widać że nie ma z tym jakiegoś dużego problemu mimo średniego pierwszego kroku. Randle gra póki co naprawdę świetnie, niby poprawy w rzucie nie widać, ale gra zdecydowanie mądrzej i chyba na razie jest najlepszym kreatorem w Lakers. Black w 13 minut zrobił 12-9. Nie wiem czy Black nie mógłby dostawać trochę więcej minut bo gra dobrze. Po tym jak teraz był trochę łatwiejszy terminarz teraz Lakers mają Spurs, Bulls, OKC, GSWx2 i Hawks, jedno zwycięstwo będzie sukcesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Po tym jak teraz był trochę łatwiejszy terminarz teraz Lakers mają Spurs, Bulls, OKC, GSWx2 i Hawks, jedno zwycięstwo będzie sukcesem. Co Ty Stary. Z GSW 2x & Hawks powtórka z rozrywki! GSW 20'toma klepiemy, a z Hawks powoli, powoli do celu! Nie no, a tak serio, to tak jak mówisz. Te drużyny na pewno trochę nam przyprawią nosy, ale nie ma co rozpaczać. Mecze z "łatwiejszymi" drużynami wrócą i będzie trzeba nadrobić. Na ten moment jesteśmy ex aequo na 5 miejscu z dodatnim bilansem 7-5 co w Pre-Seasonie było nie do pomyślenia. 1-2 wygrana i będzie dobrze. Jeżeli serio myślimy o PO to nie można w późniejszych meczach przegrywać głupich spotkań i starać się brnąć do tego 0.500 W/L Ratio. Będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Po tym jak teraz był trochę łatwiejszy terminarz teraz Lakers mają Spurs, Bulls, OKC, GSWx2 i Hawks, jedno zwycięstwo będzie sukcesem. Potem wcale łatwiej nie jest, bo w kolejce 5 wyjazdów w 6 meczach. Bulls i Thunder to są mecze, w których trzeba powalczyć, Atlanta będzie się chciała zrewanżować za poprzedni mecz, a z Warriors czeka nas straszliwe lanie. Ogólnie, jeśli z najbliższych 12 meczów uda się wyrwać z 5, to będzie grubo. A co do Randle'a: 14-8-4 na TS 61%. PER36: 18-11-5. Pozdrawiam tych, którzy porównywali go do Brandona Bassa i JJ Hicksona, bo miał podobne statystyki w NCAA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Poczekajmy na ocenę Jr po tych trudnych meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Na samym starcie Lakers też mieli trudne mecze, a Randle w nich też wyglądał dobrze. Najlepszy mecz zagrał chyba z GSW. Póki co Randle jest chyba najlepszym graczem Lakers w tym sezonie, a tak naprawdę to jest jego drugi sezon dopiero.. Edytowane 16 Listopada 2016 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Rondelk daje rade i o dziwo Mozgov tez w miare ogarnia, ale cos wiecej o zespole bedzie mozna napisac po tych pieciu meczach, mysle, ze maja szanse zrobić niespodzianke z Bulls, choc po steal night byczków w Portland boje się, co do reszty srogi wpierdol z wyjatkiem Atlanty gdzie jest szansa powalczyc, mam nadzieje, ze chlopaki mnie pozytywnie zaskoczą jak to robią do tej pory. #lukewalton Edytowane 16 Listopada 2016 przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Tarik jak dostaje +30 min (czytaj gra vs pierwsza piątka) to nie przekłada produkcji na per 36 - typowy zadaniowiec/ewentualnie match up pasujący musi mieć. Randle musi def. poprawić - z jego zasięgiem powinien Dreymonda wciągać nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Byki będą w drugim dniu b2b, trzeba powalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Mnie zastanawia, czy jak Lakers utrzymają taką dynamikę do końca sezonu i zakończą w PO, to co będzie z Jimem Bussem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 No nic, chłopak zostanie na stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Ja to zachodzę w głowę że o o co loco w LAL. Czego oni na prawdę chcą? Bo przy takiej grze to raczej PO Panowie a nie obrona picku... LAL w PO. Sam nie wierzę co piszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi