Skocz do zawartości

Los Angeles Lakers 2016/17

january

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko na spokojnie i do przodu. Oby *odpukać* Młodziki się nie wypalili, a nasza przedwczesna radość nie została zaniechana.

Liczę, że utrzymamy formę i będziemy mogli podziwiać takich właśnie Lakers za którymi zdążyliśmy mocno zatęsknić. To co oglądamy na razie to czysta uczta dla oczu i oby z sezonu na sezon było już tylko lepiej. :)

Randle na razie rzeczywiście kozak. Widać, że Walton mu zaufał i chcę żeby większość akcji przechodziła przez niego, póki co to się sprawdza.

@january

Ostatnio pisales chyba że Russell to największy talent ostatnich lata na pozycji PG/SG.. Niestety ale Booker chyba jednak wiekszy. ;)

Edytowane przez SlaKB

zapomniane uczycie kiedy znowu jest się złym jak lakers przegrywają mecz, który powinni byli wygrać... Luke trochę przekombinował niepotrzebnie mieszjąc w rotacji i wpuszczając nawet na krótko Calderona i MWP. Russell tez za długo na ławce, za mało Mozgova jak dla mnie zwłaszcza kiedy nie gra Nance.

W dniu 9.11.2016 o 05:53, Van napisał(a):

zapomniane uczycie kiedy znowu jest się złym jak lakers przegrywają mecz, który powinni byli wygrać... Luke trochę przekombinował niepotrzebnie mieszjąc w rotacji i wpuszczając nawet na krótko Calderona i MWP. Russell tez za długo na ławce, za mało Mozgova jak dla mnie zwłaszcza kiedy nie gra Nance.

duża zgoda, szczególnie Calderon był niedobry, bo Lakers, którzy zawsze robili run w 2 kwarcie ławką tym razem nie byli w stanie tego zrobić Jose na parkiecie. No nic, Luke też się musi jeszcze nauczyć, jak wykorzystywać graczy. Użycie ich +30 minut to nic takiego :smile:

Edytowane przez P_M

Bardzo słaby mecz Lakers, szczególnie w obronie. Poza tym Mavs wszystko trafiali, nawet jak czasem udało się zagrać nieźle w obronie.

W 4q kompletnie nic nie wpadało, nawet proste layupy.

Nie wiem po co gra MWP i Calderon. Calderon w preseason może źle nie grał, ale teraz co wchodzi na parkiet to jest najsłabszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.