Vic Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Contenderzy i ktokolwiek chętny! Oddam za picki i młodzież. Każdy props mile widziany! Nr Imie Nazwisko Wiek Cena Joakim Noah 31 39,90 Deron Williams 32 38,90 Tony Parker 34 34,05 Kyle Korver 35 26,85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Nieźle ostatnio działacie na rynku FA.... niestety nie każdemu udaje się utrzymać team poniżej progu salary:>Pochwały dla evitacre i obi'ego którzy rotują zawodnikami ważącymi poniżej 16 FP/PG i się jeszcze nie machnęli się w obliczeniach....Regis za nielegalne pobranie DMo dostaje bana na miesiąc oraz w jego miejsce wirtualnego gracza jako dodatkową karę (Beasleya ktoś już podebrał i nie jestem w stanie wrócić ci go do składu). Buła po zdjęciu bana od razu przy pierwszym wyjściu na zakupu przekroczył Zazą próg także cofam deale i wręczam bana na miesiąc i coraz bardziej zastanawiam się nad kuratorem dla ciebie za wstręt do liczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Przy okazji udało się dogadać deal z bułąD. Wade + T. Gibson + W. Johnson za R. Gay + A. Iguodala + C. Lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Gruba pomiana ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 LeBron James na rynku wysłucham ofert LeBron chce zmienić klub do końca okienka, dzisiaj gadaliśmy chwilę Pamiętajcie, że to lebron james, L E B R O N J A M E S, sprawdźcie średnie z ostatnich 3 lat zanim wyślecie oferte. Nie interesują mnie picki 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Oddam Z-Bo, Jenningsa, Mudiaya i Hensona razem badz pojedynczo za kontuzjowanych graczy badz jakiekolwiek future picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Wybaczcie, ale szukam chętnego do przejęcia mojej drużyny po sezonie. Trzon składu jest dość mocny + pracą na FA prawdopodobnie wyrwałem kilku graczy, których spokojnie będzie można zostawić na kolejny sezon. Dennis Schroder Atl - PG Danny Green SA - SG,SF Nicolas Batum Cha - SG,SF Klay Thompson GS - SG,SF Jon Leuer Det - PF,C Channing Frye Cle - PF,C DeAndre Jordan LAC - C Robert Covington Phi - SF,PF George Hill Uta - PG,SG Andre Drummond Det - PF,C JaMychal Green Mem - PF Alex Len Pho - PF,C Sam Dekker Hou - SF,PF Było to drugie moje podejście do tego formatu i niestety jest on dla mnie zbyt monotonny i po prostu nudny. Dzięki mimo wszystko za ciekawe doświadczenie w tym sezonie. Nie wiem jak tutaj działa nabór, ale prawdopodobnie można się zgłaszać do komisza, czyli t_omko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 W dniu 22.02.2017 o 07:24, barcalover napisał(a): Wybaczcie, ale szukam chętnego do przejęcia mojej drużyny po sezonie. Trzon składu jest dość mocny + pracą na FA prawdopodobnie wyrwałem kilku graczy, których spokojnie będzie można zostawić na kolejny sezon. Dennis Schroder Atl - PG Danny Green SA - SG,SF Nicolas Batum Cha - SG,SF Klay Thompson GS - SG,SF Jon Leuer Det - PF,C Channing Frye Cle - PF,C DeAndre Jordan LAC - C Robert Covington Phi - SF,PF George Hill Uta - PG,SG Andre Drummond Det - PF,C JaMychal Green Mem - PF Alex Len Pho - PF,C Sam Dekker Hou - SF,PF Było to drugie moje podejście do tego formatu i niestety jest on dla mnie zbyt monotonny i po prostu nudny. Dzięki mimo wszystko za ciekawe doświadczenie w tym sezonie. Nie wiem jak tutaj działa nabór, ale prawdopodobnie można się zgłaszać do komisza, czyli t_omko. Nie szukaj następcy na własną rękę. Po sezonie pewnie ktoś jeszcze zrezygnuje także wtedy poszukamy chętnych do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 W dniu 25.02.2017 o 20:31, t_omko napisał(a): Nie szukaj następcy na własną rękę. Po sezonie pewnie ktoś jeszcze zrezygnuje także wtedy poszukamy chętnych do gry. Wielkie dzięki! Oczywiście do końca sezonu będę grał na pełnym zaangażowaniu - tak jak to było do teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 W dniu 25.02.2017 o 21:13, barcalover napisał(a): Wielkie dzięki! Oczywiście do końca sezonu będę grał na pełnym zaangażowaniu - tak jak to było do teraz. A skąd pomysł na avatar? Imponuuje, jak ktoś rozpieprzył młodziutką ekipę po tym jak ta dopiero co weszła do finału ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Oddam Gasola za jakies picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 W dniu 26.02.2017 o 07:44, mac napisał(a): A skąd pomysł na avatar? Imponuuje, jak ktoś rozpieprzył młodziutką ekipę po tym jak ta dopiero co weszła do finału ? Chciałem mieć kogoś, kto zepsuł karierę Twojemu avatarowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 W dniu 26.02.2017 o 09:15, barcalover napisał(a): Chciałem mieć kogoś, kto zepsuł karierę Twojemu avatarowi. Milo mi byc natchnieniem. Wczoraj Lamb kolejns super zmiana. Zal patrzec jak sie marnuje taki talent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Przy solidnej ofercie z dobrym pickiem rozwaze oddanie Greena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Chandler Parsons dla tankerów - jeśli przypomni sobie jak się gra w kosza w przyszłym sezonie będzie jak znalazł. Tanio mega bo mam go dosyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Oddam dla wlaczacych wszystko po za trójką: Brook- Jurkic. Wilson, Rajon Rondo, O'quinn czy Holmes powini byc łajomymi kaskami Nie mam picku wiec nie oddam za darmo, ale licze przede wszystkim na młodszych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ten parsons to za jakis pick tegoroczny lub przyszłoroczny tez pójdzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Piotrek, wrzuć proszę tabelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Dzisiaj wieczorem będzie tabelka. Może od przyszłego sezonu ktoś jest chętny do robienia tabelek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi