t_omko Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dzisiaj wieczorem startujemy (akurat w weekend każdy spokojnie przeglądnie sobie rynek FA).!Posypał mi się skrypt w excelu i reanimowałem go pół nocy:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dzisiaj wieczorem startujemy (akurat w weekend każdy spokojnie przeglądnie sobie rynek FA).! Posypał mi się skrypt w excelu i reanimowałem go pół nocy:> przez ile czasu FAsy beda waiverami? 2 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 przez ile czasu FAsy beda waiverami? 2 dni? III.3. Każdy zawodnik wyrzucony z drużyny, choćby na chwilę, oraz każdy zawodnik nieprzypisany do żadnej drużyny w momencie rozpoczęcia nowego sezonu, powinien wylądować na Waiverze, na którym spędzi od 48 do 72 godzin [decyduje czas oddalający od dobowego przetwarzania Yahoo]. Czyli podejrzewam, że - tak, jak mówisz - będą to 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wywaliłem ze swojej drużyny ZBo.Składy zaktualizowane, przycisk wciśnięty i zawodnicy niczyi przez dwa dni będą waiverami czyli sezon na dobre rozpocznie się w poniedziałek 10 października. Przypominam o rozsądnym dobieraniu zawodników.... Drużyna w żadnym momencie waiverowej karuzeli nie może przekroczyć progu salary i proszę o tym pamiętać bo grozi za to cofnięcie pobranych zawodników i ban na miesiąc.Aaaaaa buła, miałeś w składzie James'a Augustine'a..... i za niego masz pusty slot.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Jeszcze ustaw kolejkę waiverów, bo zapomniałeś, a to dość istotny szczegół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Panowie oferta dla walczących tu i teraz. Bardzo solidne FP do zgarnięcia w wymianie za młodych i perspektywicznych oraz picki: Paul Millsap 31 57,60 LaMarcus Aldridge 31 48,30 Deron Williams 32 38,90 Tony Parker 34 34,05 Ersan Ilyasova 29 29,30 Jamal Crawford 36 27,40 Kyle Korver 35 26,85 Danny Green 29 26,80 Kosta Koufos 27 25,40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Te waivery na yahoo juz aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Te waivery na yahoo juz aktualne? Nie, mają być późniejszym wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Te waivery na yahoo juz aktualne? Nie, mają być późniejszym wieczorem. Numery waiver są już poprawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Proszę o usunięcie N. Cola. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Wymiana: boby portis za Jeremy lin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 To był najmocniejszy rynek fa jaki pamietam,zadowoleni? Przygarnalem z 18 waiverem ty lowsona,później Jamesa ennisa.wszyscy których ustawiłem (az 10)poszli do konkurencji:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 To był najmocniejszy rynek fa jaki pamietam,zadowoleni? Tak, biorąc pod uwagę, że pierwszy raz ustawiałem takie waivery i debiutuję w tej lidze fp - jest ok. JaMychal Green + Solomon Hill (super ceny), co pozwoliło mi teraz jeszcze podebrać Coryego Josepha i Leuera, i w sumie da mi to możliwość ruchu na tych 2-3 pozycjach w razie pojawienia się na FA kogoś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) U mnie też jest ok...Miałem waiver #8 i udało się pobrać Bayless'a, Booker'a, McRoba. Dodatkowo obecnie mój waiver to #13 także też fajnie:>Wieczorem sprawdzę czy przypadkiem ktoś się nie zagolopował i nie przekroczył progu w jakimś momencie.Jeżeli wydarzyło się coś takiego to pobrani zawodnicy pojawią się ponownie jako waiver'zy. Edytowane 10 Października 2016 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Ja jak zwykle przeszarżowałem, pomimo miejsca jakie zrobiłem. Znowu ban gaddemet.. Edit: Chyba że źle policzyłem, Tomku sprawdź jak możesz po swojemu.. Edytowane 10 Października 2016 przez Tocheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 No mi sie zagalopował Mills bo zły waiver akurat na niego wszedł ... wiec można go wywalić z powrotem na waiver a mnie wrócic Ennisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 no dawno takiego fajnego fa nie bylo, od lat tam byla straszna bieda. ish smith na 20-25 gier jako starter bardzo mi sie podoba, oby sobie krecil podobnie jak w phily. no i poeltl jakos dziwnie pominiety w drafcie jest zadnym ryzykiem, takze łowy w miare ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Ja jak zwykle przeszarżowałem, pomimo miejsca jakie zrobiłem. Znowu ban gaddemet.. Edit: Chyba że źle policzyłem, Tomku sprawdź jak możesz po swojemu.. Wszystko jest ok. Na pierwszej stronie masz moje wliczenia. No mi sie zagalopował Mills bo zły waiver akurat na niego wszedł ... wiec można go wywalić z powrotem na waiver a mnie wrócic Ennisa Jutro wywalę ci Mills'a.... ale już dzisiaj dostajesz miesięcznego bana na pobieranie zawodników z FA. Edytowane 10 Października 2016 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Jutro wywalę ci Mills'a.... ale już dzisiaj dostajesz miesięcznego bana na pobieranie zawodników z FA. Ale żeby aż tak mnie karać? Przecież się przyznałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Ale żeby aż tak mnie karać? Przecież się przyznałem Faktycznie, zmniejszam ci karę do 30 dni - przypomnij się 9 listopada Na pocieszenie wspomnę, że często gracz przywrócony do składu okazuje się bardzo przydatny....chociąż w tym przypadku to prawie niemożliwe. Eviacre, Julius przeprowadźcie wymianę za pomocą yahoo..... Od rozpoczęcia sezonu wymiany robimy poprzez yahoo ale wpisujemy je także na forum. Edytowane 10 Października 2016 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi