mayor Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 9 godzin temu, josephnba napisał(a): Ale k**** butów pół garderoby No dobre buty to podstawa. Jakbyś zobaczył moją kolekcję, to byś odpuścił swojej kobiecie 18 minut temu, josephnba napisał(a): użyłem 2 razy raz. Bo wiozłem teściowa Może faktycznie rzucę okiem na rynek wtórny. Ale cały czas nie przestaje o tych chińczyku myśleć, chyba się umowie na jazdę próbną Teściową do rejenta warto zawieźć, można nawet przepłacić za auto w tym celu. Jeżeli chodzi o rynek wtórny to zgoda .Pewny używany wózek dobrej marki, lepszy od nówki od producenta, który wyskoczył gdzieś z krzaków w Chinach . Takie wynalazki zawsze mają jakiś haczyk, na pewno minusem jest znikoma wartość przy odsprzedaży , a też są pułapki w warunkach gwarancji -co z tego że kitajec da Ci 5 lat gwarancji jak ma Jedną ASO na cały teren PL, a przeglądy obowiązkowe co 10 tkm , zamiast 30tkm u Niemca .To co zaoszczędzisz przy zakupie oddasz podczas eksploatacji. Ja bym wziął na wstrzymanie, gdyż możliwe że po wojnie celnej jaką Trump wypowiedział wiodącym producentom aut EU i Azji będziemy mogli kupować porządne auta w cenach za jakie dawniej kupowali Amerykanie, albo jeszcze taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia Przede wszystkim moim zdaniem idą fatalne czasy jeżeli chodzi o gospodarkę i delikatnie sugeruje wstrzymanie wydawania nadwyżki finansowej. Moim zdaniem będzie ostre zaciągnięcie hamulca i sporo plajt przy wojnie handlowej. Sporo ludzi może stracić pracę. Z samego faktu zamrożenia kapitału inwestycyjnego. Jeżeli ktoś utrzymuje się w sektorach niezależnych od zewnętrznych może mieć łatwiej ale siła nabywcza rynku wewnętrznego też spadnie na ryj. Ja się boję najbliższego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 55 minut temu, ignazz napisał(a): Ja się boję najbliższego roku Najgorzej, że nawet poducha rzędu 100k pln wydaje się nie dawać wystarczającego komfortu psychicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia weź KIĘ sorrento, podziękujesz mi za x lat 7 lat gwary, wysoka jakość, spoko wygląd, sporo miejsca, fajny automat, 7 lat gwary, 7 lat gwary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Widzę cenę 272 koła na stronie wyprzedaż rocznika. To za te pieniądze są lepsze opcje chyba że wyskoczył po prostu grubas jakiś. I to rocznik 2024. https://kiaautopol.pl/car/od-reki-kamery-360-nappa/?_gl=1*7021xe*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjw782_BhDjARIsABTv_JCIhLRiY93YyKMby9D3efC-LjfxbEUQYevvrWFd7tkpyWt6LDszJzkaAgFQEALw_wcB&gbraid=0AAAAADD5VuZFmfhpEuN-qTvpoD8-Ps1z_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia googluję 'lepsza opcja' ale nic konretnego mi nie zwraca anyways, to silnik Diesla, on kosztuje pewnie mniej więcej tyle co PHEV. Wiadomo, zależy kto ile & jak jeździ, ale MHEV jest trochę tańsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia No ale za taki model 273k to nawet bananiarza zaskoczy. I pójdzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Kiła za tyle kasy to jakieś nieporozumienie. Miałem Sportage w 1995 niby montowane w zakładzie Karmana w DE , ale syf totalny, może wyglądała kozacko na te czasy ale mechanicznie padaczka ,niby silniki do nich robiła Mazda, ale to prędzej była pizda. Wiadomo przez 30 lat pewnie zrobili jakiś postęp, ale tyle hajsu to bym w to nie inwestował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 10 minut temu, mayor napisał(a): Miałem Sportage w 1995 mógłbyś się nie wcinać jak poważni ludzie rozmawiają? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia W 1995 roku fatalne były silniki. Padały po 60.000 Ale cenowo coś mi ta oferta nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 273 koła wbija w fotel Tyle nie planuję wydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia jp słuchaj ignazza, który wybrał najgorszo oferte jako można było znaleźć w internecie tutaj oficjalny cennik jakbyś faktycznie był zainterere https://www.kia.com/api/bin/docDownload?program=brochure&locale=pl&path=%2Fcontent%2Fdam%2Fkwcms%2Fkme%2Fpl%2Fpl%2Fassets%2Fcontents%2Futility%2FPrice_list%2Fsorento%2FCennik_SORENTO_MY25_RP25_02-01-2025.pdf nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia To może Bigster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia No poprawiłeś teraz nic tylko dołożyć parę rzeczy. Nadal drogo. Za to jest Land Rover Discovery Sport. Który miażdży. Jakością. BMW czy Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) @josephnba akurat na pepperze wpadło, wygląda na dobrą cenę. https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/mercedes-benz-vito-mercedes-benz-vito-ID6G6Rgj.html Edytowane 8 Kwietnia przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Dlatego warto zaczekać, takich okazji będzie coraz więcej Audi VW zatrzymało statki z samochodami na rynek USA po wprowadzeniu ceł Trumpahttps://nypost.com/2025/04/07/business/volkswagens-audi-holding-cars-in-us-ports-due-to-trumps-25-autos-tariff/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 3 godziny temu, P_M napisał(a): @josephnba akurat na pepperze wpadło, wygląda na dobrą cenę. https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/mercedes-benz-vito-mercedes-benz-vito-ID6G6Rgj.html Za duże nie wejdzie do garażu poza tym celuje w minivany No i cena, pomimo zniżki poza budżetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Czyli garaż do zmiany najpierw, a nie auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Zacząłbym od domu. Garaz potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Zacząłbym od domu. Garaz potem. No właśnie szukamy czegoś w okolicach Serocka Edytowane 8 Kwietnia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi