Skocz do zawartości

[East 2nd Round] Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks

Mirwir

Cavs - Hawks  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Do ECF awansuje

• Cavs w 4
    • Cavs w 5
    • Cavs w 6
    • Cavs w 7
    • Hawks w 4
      0
    • Hawks w 5
      0
    • Hawks w 6
    • Hawks w 7
      0

Rekomendowane odpowiedzi

to ciekawe, ostatnio chyba Stephen A mowil w ktoryms z programow, ze Atlanta to wlasnie miasto gdzie ktos nie skupiony wylacznie na koszykowce moze znalezc pare rozrywek. Wywnioskowalem z tego ze Atl to niezle miasto. Przyznam sie, ze nie bardzo wiem ktore miasto jest atrakcyjne a ktore nie (LA, NY itp wiadomo).

Jak to jest z ta Atlanta?

13 % LGBT w tym mieście, nie dziwne, że Kubbas pisze o wymieraniu :grin:

Edytowane przez Koelner

W PO ponad 42% rzutów Cavaliers to trójki trafiane na skuteczności ponad 46%, czyli lepiej niż Curry.

Tylko pogratulować.

Niespodziewanie to Cavsi obecnie są liderem nowej ery w koszykówce w której wygrywa ten co rzuca najwięcej trójek.

GSW ma Stephena Currego, całe Cavaliers stało się jak na razie Stephenem Currym

Edytowane przez darkonza

Atlanta top 10 aglomeracji w USA pod względem ludności.

Jeszcze większy impact gospodarczy - w c*** różnych korporacji, najbardziej ruchliwy port lotniczy na świecie.

Wysoko w rankingach najlepszych miast do życia w USA. Od paru lat razem z Teksasem (San Antonio, Houston, Dallas) Florydą (Miami) czy Arizoną (Phoenix) wzrost liczby ludności o kilkanaście procent - jakby było c***owo to ludzie by tam nie przyjeżdżali. Generalnie południe ostatnio szybko się rozwija a północ i California stoi w miejscu lub się zwija. Takie LA czy NY nadal jest na szczycie ale to południe szybko je dogania.

O ile kiedyś Atlanta to było murzynowo to obecnie coraz więcej jest białych - przeciwieństwo Detroit.

To że kochający inaczej wybierają Atlantę to w sumie też na plus bo oni mają większą tendencję do migracji skąd ich nie lubią do tam gdzie jest lepiej. 3 Drużyny w Majors brakuje tylko hokeja, który tam się raczej nie przyjął.

Usuwanie NBA z Atlanty to pomysł równie dobry jak usunięcie NBA z Seattle

to ciekawe, ostatnio chyba Stephen A mowil w ktoryms z programow, ze Atlanta to wlasnie miasto gdzie ktos nie skupiony wylacznie na koszykowce moze znalezc pare rozrywek. Wywnioskowalem z tego ze Atl to niezle miasto. Przyznam sie, ze nie bardzo wiem ktore miasto jest atrakcyjne a ktore nie (LA, NY itp wiadomo).

Jak to jest z ta Atlanta?

mi chodzilo bardziej o ilosc ludzi na meczach i trupia atmosfere, moze to jest syndrom miami, jest tam tak fajnie ze chodzenie na meczy to jedna z ostatnich rzeczy ktore ludzie chca robic

podobna trupia atmosfera jest w najbardziej koszykarskim *podobno stanie Indiany

hehe a ja głupi wczoraj liczyłem w końcówce na honorową wygraną Hawks. ale Cavaliers grają wspaniale ostatnio może dlatego że Hawks im leżą. nieważne. ja w tej serii czekałem na jej koniec. w sumie to samo będzie chyba w następnej bo rywale się wysypują. a niektórych boli okrężnica bo LeBron będzie miał łatwo. a może są po prostu mocni? nikt nie bronił innym graczom podpisywać na wschodzie. jeju. zobaczymy co zrobi Durant, Conley, Howard, Rondo. tyle ludzi pisze jak to łatwo o finał na biednym wschodzie a nikt tam nie idzie żeby sobie ułatwić. taki Paul kolejny w kolejce ciekawe co zrobi za rok

W Detroit znowu coraz więcej białych.

A skądże ta pogłoska? Detroit od kilku lat umiera powolną śmiercią i podobno biali się wynoszą stamtąd gdzie pieprz rośnie.

Ja jednak o Cavs kilka zdań chciałem napisać. Mam szczerą nadzieję, że Love pociągnie z taką formą już do końca sezonu. Dziwnie się patrzyło na te jego łatwe trójki wczoraj, ale miałem pewną satysfakcję, że są w tej lidze ludzie prócz Curry'ego, którzy przyniosą mi taką radość oglądania ich rzutów z długiego dystansu.

Inna sprawa, że skandalicznie zachowywała się wczoraj defensywa Hawks, która momentami chciała chyba potrójnie pokryć Jamesa. Totalny bezsens. A jak przyszło co do czego, to Bron im rzucił clutcha.  :highly_amused:

A skądże ta pogłoska? Detroit od kilku lat umiera powolną śmiercią i podobno biali się wynoszą stamtąd gdzie pieprz rośnie.

http://www.detroitnews.com/story/news/local/detroit-city/2015/09/17/detroit-white-population-rises-census-shows/72371118/

Wrócił biały burmistrz, miasto znowu się rozwija, ale faktycznie jak czytałem czarni znów się burzą, że się to przypisuje białym i chyba chcą wrócić do poprzedniego statusu. 

Szkoda, że Whiteside wyleciał na minimum 2 tygodnie a Bosh nie dostał zielonego światła (zakładam, że jednak Heat wyciągnął serię z Toronto 4:3), mogłoby być ciekawie, zwłaszcza, że Wade jednak wciąż ma to coś. Za chwilę może okazać się, że Cavs w drodze do finałów zaliczą 3 całkiem spore urlopy, z jednej strony to bardzo dobrze, bo będą wypoczęci na ostatnią serię w sezonie, z drugiej to źle, bo są w gazie i myślę, że łatwiej byłoby utrzymać np. skuteczność za 3 bez długich przerw, tym bardziej, że oni w zasadzie cały sezon regularny przebyli na stosunkowo małych obrotach, a są przecież w miarę młodym zespołem (Irving, TT, Delly, Shump to roczniki z lat 90-tych, Love też jeszcze młody, a Smith i LBJ wyglądają fizycznie kozacko).

Mam taki koszmar w nocy:

Zachód sie wymordowywuje i dokuśtykowywuje skontuzjowany do finału a LeCavaliers kończą sezon 16-0.

Cav chcieliby świętować miśka w domu, więc jeśli będą grać z HCA to będzie 4-1 czyli 16-1 w pozostałych wypadkach 16-0.

Mam taki koszmar w nocy:

Zachód sie wymordowywuje i dokuśtykowywuje skontuzjowany do finału a LeCavaliers kończą sezon 16-0.

Chciałbym aby Twój koszmar się ziścił ale na tą chwilę sweep w finale raczej nie wchodzi w grę.

Widziałeś powrót Kury? No chyba, że znowu coś sobie skręci lub naciągnie ale nie życzę mu tego. Później "znafcy" będą komentować, że LBJ zdobył tylko pół tytułu albo, że fuksem, przez zbieg okoliczności, itd.

Chciałbym aby Twój koszmar się ziścił ale na tą chwilę sweep w finale raczej nie wchodzi w grę.

Widziałeś powrót Kury? No chyba, że znowu coś sobie skręci lub naciągnie ale nie życzę mu tego. Później "znafcy" będą komentować, że LBJ zdobył tylko pół tytułu albo, że fuksem, przez zbieg okoliczności, itd.

Narazie z kura jest jak irvingiem rok temu, teraz wrocil, wskoczy na intensywnosc wcf albo fin I sie moze zlamac anytime. Been there seen dat.

Juz nie przesadzajcie

10/25 w regulaminowym

To ze zagral dogrywke kapitalna nie znaczy ze kazdy ma trzesc gaciami jeszcze mocniej niz zawsze

na mnie tez to zrobilo wrazenie ale smieszne ze goldeny bedac tak blisko porazki, po czym kura gra mvp ot I jest " no to mistrza juz znamy!! Po tej dogrywce co mecz bedzie robil 6/7 w kazde 5min"

Troche luzu, najpierw Goldeny maja Spurs lub OKC a Cavs prawdopodobny spacerek