bulek Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Sorry, ale wczoraj był mecz, a dzisiaj nie zdążyłem. Oficjalnie jutro zaczynamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Sorry, ale wczoraj był mecz, a dzisiaj nie zdążyłem. Oficjalnie jutro zaczynamy. Czyli do kiedy będą waivery? Do soboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Kurde, a ja wzorem Benona kupiłem dwa piwka i się nastawiłem na przeglądanie FAs... Benon...now I feel your pain bro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 I coż ja mam Ci powiedzieć, Bro...? ...może cytując klasyka: "nic nie boli tak jak życie"... Zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Kurde, a ja wzorem Benona kupiłem dwa piwka i się nastawiłem na przeglądanie FAs... Benon...now I feel your pain bro! Przynajmniej macie powód, by kupić kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 tak sobie pijecie z internetem? LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Oficjalnie wywalam Tryczkowi tylko Jeriana, bo po wywaleniu Nowika dalej jest minimalnie ponad sc. De facto powinien być ban, bo to nie trudność sprawdzić salary po wywaleniu Bjelicy i wydraftowaniu Leverta. Pisałem wiele razy, ale bezskutecznie. Jednak mi się też błędnie wydawało, że wystarczy wyoutowanie Nowika, bez sprawdzenia tego. Dlatego tylko Jerian out. Następnym razem litości nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Oficjalnie wywalam Tryczkowi tylko Jeriana, bo po wywaleniu Nowika dalej jest minimalnie ponad sc. De facto powinien być ban, bo to nie trudność sprawdzić salary po wywaleniu Bjelicy i wydraftowaniu Leverta. Pisałem wiele razy, ale bezskutecznie.Jednak mi się też błędnie wydawało, że wystarczy wyoutowanie Nowika, bez sprawdzenia tego. Dlatego tylko Jerian out. Następnym razem litości nie będzie. Dziex nie wiem jak ja to liczylem. Fajowo by bylo jakby byly aktualne sklady na fbx wowczas bylo by latwiej - ale nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Wira zobaczymy co w tym sezonie powiesz o mojej wymianie Beal za Embiid bo pamietam jak psioczyłes ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Siema, Bulek, widzę, że liga otwarta w ten pątkowy wtorek... Ja bym tylko prosił o dodanie do mojego teamu Jaylena Browna, coby nikt bezsensownie nie próbował go pobierać z Waiverów... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Bulek, mi dopisz Jerian Grant - dostałem go w pakiecie z Gobertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jeriana Ci przecież bulek wywalił żebys się w salary zmieścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Bulek, mi dopisz Jerian Grant - dostałem go w pakiecie z Gobertem Wywal mi kilipatryka zamiast Jerianta. Jeriana Ci przecież bulek wywalił żebys się w salary zmieścił Dopiero teraz doczytalem tego posta od Bulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Wywalam zaze Bulek a wywaliles mi zaze tak jak prosilem juz dawno temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Wira zobaczymy co w tym sezonie powiesz o mojej wymianie Beal za Embiid bo pamietam jak psioczyłes ;] no i co tam się zmieniło? cyka juz masę FP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Tryczek, co do Jeriana, jakaś konsekwencja musi być. Zresztą na tym nie tracisz, bo Kilpatrick będzie Ci robił więcej fp. Waiverami się nie przejmować, dziś je zmienię, wklepywałem do późna składy i już nie zdążyłem numerków zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 no i co tam się zmieniło? cyka juz masę FP? nie, ale bedzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Bulek, tego Jeylena dotanę,czy nie zasługuję? Pozdrawam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Pytanie do komisza - czemu wypadł mi ze składu Lance Stephenson jak wyraźnie przeszło miech temu pisałem że outuje Millsa? Żebym nie zapomniał zawczasu napiszę, że dropuję Patty'ego Mills'a i tym samym schodzę poniżej salary cap. Dziękuję i do zobaczenia w sezonie Nie miałem czasu sprawdzać ostatnio składów, do tego się przyznaję, ale po to sporo wcześniej odpowiedni post zamieściłem by nie musieć się tym kłopotać. Już mam gdzieś co dla mnie lepsze, ale skoro już kogoś sam dobrowolnie wywalałem to może warto byłoby tego się trzymać, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Kurde Zodd, no głupio wyszło zwłaszcza że Steph już zajęty. Ale czemu nie pisałeś wcześniej jak waivery nie zostały jeszcze wybrane? Teraz już nic nie da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi