dannygd Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Kurcze wiadomo, że Wout dobrze jeździ na czas, ale po takim turze... Szacun. Gość jest niesamowity, nawet jeśli Ganna trochę w słabszej formie tu był. Czołówka bez zaskoczeń większych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Jumbo srumbo, Alaphilippe znowu pokazał plecy na swojej górce ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 na (c)Huju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Król Huy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Philipsen porobił dziś miękkim c***em chłopaków, niesamowity sprint. Szkoda, że nie ma miejsca dla niego i Merliera, którego bardziej lubię, ale plotki głoszą, że na szczęście ma przejść do Quick Stepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Piękna klamra, poszedł po swoje po roku. Jeju jakie to było zajebiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 I c***, Kwiato odpuszcza TdP. Dziwna decyzja, bo po tym upadku w kolejnych dniach napierdzielał treningi aż miło. Do kompletu na ten sezon brakuje jeszcze, żeby wypadł z MŚ przed wyjazdem. Sezon pełen rozczarowań, Amstel jedynym promykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2022 Remco przec*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Trzeba docenić to co zrobiła Niewiadoma. Cały wyścig praktycznie w tOP3. Jechała mega mądrze nie będąc faworytka ukończyła na podium kontrolując wyścig. Wiadomo ,ze Holenderki to jest w ogóle inny poziom . Piękne dwa ostatnie etapy... Jakoś nigdy nie miałem jej jako kogoś kto może stawiać na podium wielkich tourów ale może dzięki niej polskie kolarstwo nie będzie takie smutne bo następców Majki czy Kwiato to ja nie widzę W sensie wiem ,że była druga na Giro ale jakoś dla mnie ona była zawsze od klasyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Mi tam najbardziej podobało się, jak śmigała z tą rozpiętą koszulką nie było problemu z namierzeniem jej w peletonie. Świetna jazda, piękny podjazd wczoraj, jeden z moich ulubionych do oglądania. 2 godziny temu, ely3 napisał: jako kogoś kto może stawiać na podium wielkich tourów Bo i babki nie mają wielu okazji do pokazywania się w takich wyścigach. Czekam, kiedy Kasia wygra moje ulubione Strade Bianche. Ma na to papiery i byłoby szkoda, gdyby chociaż raz się nie udało. Tak samo La Fleche Wallonne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Kasia nabiła oglądalność jazdą z rozpiętą koszulką A na poważnie - bez niej nie byłoby takiego zainteresowania. Plus brakowało innych wyścigów w tym okresie. Sam włączałem w tle bardziej żeby coś leciało i uważniej oglądałem końcówki. Sprinterskie etapy u kobiet są fatalne do oglądania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 5 minut temu, Me Myself and I napisał: fajnie że sprowadziłes temat zrównania płci do rozpiętej koszulki Jakie zrównanie płci do c***a? Ws oglądalności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 10 minut temu, Me Myself and I napisał: fajnie że sprowadziłes temat zrównania płci do rozpiętej koszulki Czego ? Jakiego zrównania ? O co chodzi ? Gdyby kolarki jeździły nago a zamiast siodełek miały wibratory to z pewnością kilka pierwszych etapów miałoby większą oglądalność niż męskie wyścigi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 40 minut temu, Sebastian napisał: Czego ? Jakiego zrównania ? O co chodzi ? Gdyby kolarki jeździły nago a zamiast siodełek miały wibratory to z pewnością kilka pierwszych etapów miałoby większą oglądalność niż męskie wyścigi. A finisze byłyby ze hej. Nagle zapragnąłem aby były taki wyścigi. Z ciekawości bym tez poszedł na taka męska wersje aby zobaczyć Lance’a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 3 godziny temu, ignazz napisał: A finisze byłyby ze hej. Nagle zapragnąłem aby były taki wyścigi. Z ciekawości bym tez poszedł na taka męska wersje aby zobaczyć Lance’a Lecz się człowieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Majka nie jedzie na Vuelte. Ciekawe czy Kwiato się wykuruje/zrobi formę i pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 c***owy jest to sezon polskiego kibica, i jedno Amstel tego nie przypudruje. Kwiato zaraz dostanie sraczki i jeszcze też nie pojedzie Vuelty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 34 minuty temu, matek napisał: c***owy jest to sezon polskiego kibica, i jedno Amstel tego nie przypudruje. Kwiato zaraz dostanie sraczki i jeszcze też nie pojedzie Vuelty. Cieszmy się i tym bo za kilka lat.. Nie wygląda to dobrze po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 4 godziny temu, szogo napisał: Majka nie jedzie na Vuelte. Czy Rafał to już nie wyczerpał limitu pecha? Szkoda tej formy z tego sezonu, bo nawet gdyby nie jechał generalki w VE to była duża szansa na jakieś sukcesy etapowe. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 W dniu 11.08.2022 o 23:51, matek napisał: Kwiato zaraz dostanie sraczki i jeszcze też nie pojedzie Vuelty. XD No i nie jedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi