Krzemo Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Pamiętaj mati, że liczy się też kolejność którą ustalisz. U mnie campy bez szału, ale grunt że Harper dojebał jumshota i trójkę na +90. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 patrzę sobie na sumaryczne cyferki drużyn i Kings wyglądają potwornie dobrze zarówno na obwodzie jak i pod koszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Kings zebrali fajną ekipę. Pytanie czy trochę nie zabraknie im obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Patrzac na wyniki meczow, w ostatnich sezonach typu: 120:125, itd to roznie moze byc. Grunt, to rzucac jeden punkt wiecej, niz przeciwna druzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Jasne, liga jest dużo bardziej nastawiona na atak niż kiedyś, ale praktycznie każdy true contender ma u siebie dobrych obrońców. Biorąc pod uwagę zeszły sezon to wychodzi tak: PTB - Olajuwon, Thomas 76ers - Mills, Comegys, Shaq Nuggets - Mourning, Harper, Harris Celtics - Robinson, Mutombo, Stockton Pistons - (tutaj z tym obrońcami najgorzej, ale byli w s5 solidni Monroe, Ibaka i Harris więc nie tak źle) Nets - Hill, Johnson Więc jednak mimo wszystko dobrzy obrońcy są potrzebni. Moi Pistons w tym składzie zawsze mieli problem z obroną i zazwyczaj mieli bardzo dobry RS, a później szybki out w PO. No, ale w simce nic niewiadomo więc może różnie może być. Ogólnie życzę Ci powodzenia, bo Kings to będzie taki fajny powiew świeżości jak Rockets w tamtym sezonie. Edytowane 31 Marca 2016 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ueee szkoda, że edytowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Nie chciałem trafić drugi raz dzisiaj do łapu-capu. Dobrze, że to przeczytałem zaraz po wstawieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 4x 76ers (vs ptbx2, wolves, Suns) 2x Blazers (vs76ers,Pistons) Jordan na pg daje 5to I mistrzostwo Zzabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Pistons wygrali z 76ers? Jaką taktyką grają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Wrzuć grę, daj recomended i będziesz wiedział :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Xamel, kto zostaje MVP? Cały czas Thomas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Szaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dziwne, że nie PG żaden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 kiedy zaczynamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Sobota lub niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja simowalem raz i u mnie AI3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Te próbne simki są kiepskim wyznacznikiem bez ostatniego sejwa przed prawdziwą simką. Wszyscy jadą na recomended oprócz tego co sobie sam ustawił skład i sprawdza jak mu idzie, a pamiętam że gra potrafi ustawić zespół absurdalnie i nie raz posadzić Twojego najlepszego gracza na ławce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No wiadomo. Raczej nikt się tym jakoś bardzo nie sugeruję. Taka ciekawostka. , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No ja nie wiem czy się nie sugerują co poniektórzy. Próbne simki robisz po to, by znaleźć dobre ustawienie dla Twojego zespołu, co działa tylko w teorii, bo przecież przeciwnicy są później w prawdziwej simce inaczej ustawieni niż na recomended. Stąd też moja rezygnacja z próbnych simek w ogóle od jakiś 10 sezonów - nic one nie dawały. Sezon jest tak długi, że wystarczy casu podczas jego trwania na wypróbowanie różnych ustawień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi