Qba Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 @Roger Vaught też nie podobało się LLE w Mavs, za to podobało się minimum w Kings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 http://simbasket.pl/csv/przedcampami.csv http://simbasket.pl/csv/pocampach2024.csv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Stronę zaktualizuje wieczorem, teraz już niee zdążyłem. Może uda się też wystartować z waiverami dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Nie no Skinner mnie rozczarował Poza tym cos nie wyszło Hujes ma potencjał 100 teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 To akurat nic takiego, zdarza się. Bardziej mnie zastanawia Bryant który znowu nie stracił nic w potencjale i po dwóch campach dalej ma 100? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Dobrze pamiętam że Elton Brand miał 100 w potencjale? Zjechać o 20 i w sumie wielce się nie rozwinąć też trzeba umić.Andrzej mnie zawiódł - tylko +20 parę w skillach, żadnego mega skoku, w kluczowych dla niego statach defensywnych razem tylko symboliczne +15. Chyba jedyny pozytyw że nie stracił nic na potencjale. Reszta mniejsze lub większe skoki/spadki - bez wpływu na cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Kirilenko dalej ma 100 w potencjale więc w sumie dla niego to tak jakby tych campow nie było, a +20 w skillach jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 W sumie 17 latek, więc ma chłop czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 W Raptors nie tylko Brand nie przyjechał w ogóle na campy. W zasadzie tylko Big Ben zrobił campy za całą drużynę. W Mavs podobnie. Tylko Damon i Antawn przyjechali i ćwiczyli post defense, bo Damon +7 ma... Największe skoki sumaryczne: Jason Terry +76 / spadek potencjału -9 Ray Allen +67 / spadek potencjału -8 Ben Wallace +64 / spadek potencjału -8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 A jak chciał bym kogoś jeszcze zatrudnić będzie taka opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Tak, najpierw będzie lista waivers, po wynikach waivers będzie można normalnie podpisywać zawodników w temacie 'signs&cuts'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Celtycka klątwa dalej ciąży widzę: Prawda jest lekko bolesna zaledwie +23 przy -10 na potencjale Dirk wyraźnie lepiej +42/-9, przy czym postępy w ważnych dla jego pozycji (PF) statsach: zbiórka, atak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Celtycka klątwa dalej ciąży widzę: Prawda jest lekko bolesna zaledwie +23 przy -10 na potencjale I tak lepiej od TMaca, a jeśli następne campy będzie miał udane to i tak będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 ktos oprocz mnie jara sie campami Birda? 33 lata, +5 w inside +5 w jump, na + ogolnie (lacznie z potencjalem). ja tu widze mvp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Proszę Was nie wydłużajcie teraz listy waivera na 5 dni Dobrze by było żeby sezon zacząć z przytupem jeszcze w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Z waiverami wystartuje dzisiaj jak wrócę do domu. W piątek i tak chyba nie da rady, bo trzeba dac czas przynajmniej do piątku na wysyłanie list, a później jeden dzień na ustawienie składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 To w niedziele przy rosole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 heh u mnie to co juz bylo dobre (def) w gore a tam gdzie potrzebowalem boosta (off) dupa. Webber DPOTY? Iverson MVP? ciezko bedzie o hca na wschodzie :/ 76ers, Celtics, Pistons, Bulls mocniejsze ode mnie raczej a jeszcze kilka teamow moze powalczyc... ja chce na zachod! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Bardziej mnie zastanawia Bryant który znowu nie stracił nic w potencjale i po dwóch campach dalej ma 100? Hmm wszyscy gracze, którym zostało 100 w potencjale po campach mają mniej niż 20 lat - przypadek? A apropo ubiegłorocznego draftu, to chyba jeszcze Jermaine O'Neal ma dalej 100 w potencjale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi