Qba Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Sla simniesz tą sieczke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Simne, tylko nie wiem kiedy powinien być koniec etapu i czekam żeby nie było takiej sytuacji jak w drugim etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Simne, tylko nie wiem kiedy powinien być koniec etapu i czekam żeby nie było takiej sytuacji jak w drugim etapie. a campy też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Raczej tak, zobaczymy jak długo to potrwa. Może się okazać, że simne to dopiero jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 simuj, przecież to tylko minima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Czekać czy nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Nie czekać, simka będzie jutro. Może uda mi się rano, jeśli nie to ok. 17. Jeden dzień przezyjecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 koniec etapu wg mnie powinien byc o 21:05 wszytskie posty od 21:06 (lettallec) sa niewazne: 20:56 bylo przebicie majerle z 3 mln na MLE wiec etap trwa do 21:05 analizujac posty od 21:01 do 21:05: 1. lettallec dodanie 2 x min ktore na nic nie wplywaja 2. rdg dodanie jednego minimum ktore na nic nie wplywa 3. slakb dodanie 1 minimum ktore nic nie zmienia o 21:05 koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Czyli post o 21:05 już nie liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Czyli post o 21:05 już nie liczy? koniec etapu wg mnie powinien byc o 21:05 wszytskie posty od 21:06 (lettallec) sa niewazne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Zabieram się za wklepywanie ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Czy jak zrobicie kampy to csv moze miec rozszerzenie csv . Zaoszczędzi mi to pol godziny na głupim iPhonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Powinno byc tak jak pogrubil Roger, moze nieco niezbyt jasno to zaznaczylem: przebicie przed 21 wydłuża o 5 min czyli na 21:01, 21:02, 21:03, 21:04, 21:05. O 21:05 jest koniec etapu i wszytskie posty po tym czasie czyli od 21:06 sa niewazne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 a o 21;05 nie ma przebiocia Cartwright ja dawałem wcześniej 3 000 000 a tam jest MLE? Chyba, że przeoczyłem gdzieś wcześniej MLE dla niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Wyniki V etapu: Elliot Perry - Lakers Dee Brown - Jazz Alvin Robertson - Suns Petteri Kaponen - Nets Kenny Anderson - 76ers Larry Drew - Hornets Brandon Jennings - Wizards Jeff Teague - 76ers Darrell Arthur - Trailblazers Vinny Del Negro - Grizzlies Russell Westbrook - Pistons Enes Kanter - Wizards Charles Smith - Jazz Bill Cartwright - Pistons Bimbo Coles - Pistons DeMar DeRozan - Wizards Victor Claver - Lakers DeAndre Jordan - Wizards Chris Mullin - Kings Paul Pressey - Bucks Clifford Robinson - Timberwolves Kiki Vandeweghe - 76ers Rodney Stuckey - Lakers Eddie Johnson - Bucks Chris Singleton - Nets Adrian Dantley - Nuggets Arnett Moultrie - Mavericks Chuck Person - Bulls Rick Fox - Pistons Luc Longley - Bucks Reggie Lewis - Nuggets Alton Lister - Kings Vitor Tatsch - Trailblazers Vyacheslav Kravtsov - Grizzlies Loy Vaught - Kings Jon Koncak - Mavericks Chris Morris - Nuggets Roy Hinson - Warriors Antoine Carr - Hawks Nick Anderson - Bucks Isaac Austin - 76ers Dan Majerle - Knicks Roy Hibbert - Hawks Duane Causwell - Knicks Dale Ellis - Bulls George McCloud - Nets Dwayne Schnitzius - Kings Jeff Grayer - Kings Felton Spencer - Bucks Will Perdue - Mavericks Kyrylo Fesenko - Hawks Vitaly Potapenko - Mavericks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Mle dla Cartwighta bylo juz 20.57 potem jest powtórzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Stuckey wybrał minimum zamiast LLE? Straszna pizda z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Co dalej? Bo musze jakichś niskich podpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Że tak zapodam xamelowsko: kiedy kampy?kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Że tak zapodam xamelowsko: kiedy kampy?kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? Że tak zapodam xamelowsko: kiedy kampy?kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? Że tak zapodam xamelowsko: kiedy kampy?kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? kiedy kampy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi