SlaKB Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 W sumie tak teraz przejrzałem kto będzie na FA w przyszłym roku i imo to znowu bez szału. Thomas, Mourning, Dunigan, Hornacek, Smith z Suns, od biedy Magic i Cummings i w sumie to wszystko z ciekawszych nazwisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 derek harper,penny hardaway,sprewell,beasley,comegys,mills,mashburn a najważniejsi to tak jak napisałeś: Thomas,Mourning,D.Smith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Penny i Sprewell to bez szału póki co, zobaczymy po campach. Mashburn bardzo dobry w ataku, ale w obronie cienki, musi mieć odpowiednie warunki żeby się dobrze sprawdził. Beasley i Mills to już dziadki. Ale ogólnie rzeczywiście będzie to wyglądać lepiej niż w 2-3 poprzednich FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Miło, że piszecie o Pennym. Na razie to on jest warty 5 mln max. Comegys, Thomas i Alonzo to maxy w pierwszej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Sla widzałem jak skasowałeś posta kolejny raz. zaraz bede robil print screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Real ? Straszna c***nia, jak na komisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Z telefonu pisalem i zapomnialem ponumerowac, mam nadzieje ze to ujdzie i tak praktycznie same minima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 matiwrona muszisz podbic barndodna zeby zmienic % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Sorki chlopaki, pisze z telefonu w trudnych i nie widzialem ofert. Poza tym ofertę dla Monroe i tak mogłem poprawić, a nie chciałem robić zamieszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jeśli Paxson podpisałby z Bulls to jak dla mnie wchodzą oni na poziom Celtics-76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Etap nie powinien skonczyc sie o 21. Czy bylo jakies przebicie w ostatnich 5 min? I jesli etap konczy sie o 21 to post o 21 powinie. Byc chyba niewazny? Czy cos zle widze na tel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) No to chyba koniec etpau. O 20.57 MLE dla Harrisa było przebiciem, potem moje dla Kaponnena i Cartwight od matiegowrony Zresztą imo do 21.00 można składać oderty , to ostania minuta trwania etapu Edytowane 26 Marca 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Mi się wydaję, że jeśli post jest napisany o 21 to jest ważny. Moje oferty są nieważne ze względu na kasowanie postów, nie idźcie w moje ślady. Edytowane 26 Marca 2016 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Wyniki IV etapu: Terrell Brandon - Sonics Alec Burks - Jazz Eric Gordon - Sonics John Paxson - Bulls Blake Griffin - Celtics Austin Freeman - Mavericks Anthony Randolph - Trailblazers Darnell Valentine - Bucks Larry Johnson - Rockets Elias Harris - Nuggets Glenn Rivers - Raptors Eric Maynor - Nuggets Rickey Brown - Raptors Gheorghe Muresan - Warriors JaVale McGee - Wizards Ed Davis - Timberwolves Ben Coleman - Sonics Mahmoud Abdul-Rauf - Jazz Charles Oakley - Sonics Bison Dele - TImberwolves Darrington Hobson - Timberwolves Jayson Williams - Jazz Greg Monroe - Raptors Anthony Peeler - Pacers Eric Montross - Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Mavs skompletowani, pozostaje uzupełnić rolasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jeśli Paxson podpisałby z Bulls to jak dla mnie wchodzą oni na poziom Celtics-76ers. Tak wysoko cenisz Paxsona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nie mniej jednak chyba przeceniacie ten transfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Też mi się tak wydaję. Paxson jako starting PG jest po prostu solidny. No i dosyć słabo broni, ale przy Olajuwonie i Pippenie nie powinno to mieć większego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Mnie cieszy, że na pocieszenie zamiast Sullingera przyszedł/pozostał Blake Griffin. Choć mógł wybrać lepszą finansowo ofertę Suns, wolał pozostać w Bostonie. Dzięki czemu udało się pozyskać przyzwoitego zmiennika pod kosz dla Robinsona i Mutombo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Tak wysoko cenisz Paxsona? nie, ale to przyjemne uzupełnienie kozackiej paki: Olajuwon, Pippen, Dumars, Horacy i Paxson wyglądają b.fajnie a jeszcze mogą się poprawić na campach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi