Qba Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Na wschodzie będzie jeszcze większa rzeź niż byłą do tej pory :) forma Raptors bardzo zależy od tego jak pójdzie im w drafcie i na FA, core już jest i w końcu od czasów Barbosa/Westbrook mam topowego PG, który z Curry'm może fajnie pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nie tak dawno było takie FA na którym wyrwales Ainge i McHale, wszyscy wtedy zgodnie twierdzili, że Wizz są wygranymi tamtego offseason. Nie tak dawno, to było z dobrych 5 sezonów temu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 To nie tak dawno przecież. Chociaż.. Sixers byli wtedy najgorszą drużyną w lidze, ja dopiero zaczynałem i zdobyłem Mayo w wymianie. Trochę więc już minęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nie tak dawno było takie FA na którym wyrwales Ainge i McHale, wszyscy wtedy zgodnie twierdzili, że Wizz są wygranymi tamtego offseason. srainge mcsrale przecież Wizards wyciągneli Jordana w sumie I Ainge i Jordan wyciągnięci przeciwko moim ofertom birdowym Edytowane 18 Lutego 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No właśnie, Wizz na FA sobie bardzo dobrze radzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No właśnie, Wizz na FA sobie bardzo dobrze radzą syndrom Xamela - nieważne co się dzieje zawsze jest powód do marudzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Wszystko zależy od campow, ale to prawda, że Celtics mają masę potencjału + Stockton, D-Rob i Mutombo są w prime. Biorąc pod uwagę, że Sixers nie mają najmlodszego składu i będą po trzech finałach (wiem, że to bez znaczenia ale lubię sobie tak popisać ) to rzeczywiście Celtics stają się głównym kandydatem do wygrania wschodu.Ja jakoś tego nie widzę w taki właśnie sposób. Po pierwsze, najpierw muszę zatrzymać na FA Mutombo. A z tym różnie bywa. Po drugie, 76ers nawet lekko słabsi nadal będą głównymi faworytami do wygrania wschodu, bo ekipę mają mocną. Po trzecie, jestem zawiedziony obecnym sezonem. O ile w RS wyglądało to całkiem dobrze, to w PO wszystko się wysrało. Liczyłem na więcej, dlatego zaraz w osobnym topicu będzie info możliwości sprzedaży niektórych zawodników. Trzeba po prostu iść inną drogą aby odnieść sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Brak Ci cierpliwości. Nets ograli też Pistons, sprawili kłopoty Sixers, pokazali że są mocni. Ja nie zmienialbym koncepcji po jednym nie do końca udanym sezonie, tym bardziej że nie dałeś w PO szansy Stocktonowi na PG tylko zdecydowałeś się na Hawkinsa na tej pozycji. Z drugiej strony za Stocktona i T-Maca możesz wyrwać coś naprawdę fajnego. Jeśli uda Ci się ich dobrze wymienić to bedziesz jeszcze większym zagrożeniem dla Sixers. Mogłeś zagadać do Xamela, za Stocktona i TMaca może oddalby kogoś z dwójki Olajuwon/Thomas. Nie szkoda Ci oddawać T-Maca? Za 2-3 sezony powinien być kozakiem i miałbyś lidera na lata wokół którego można budować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Roger, czy uważasz Koufosa za dobrego zawodnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Nie szkoda Ci oddawać T-Maca? Za 2-3 sezony powinien być kozakiem i miałbyś lidera na lata wokół którego można budować.Zawsze szkoda, ale jeśli pojawi się ciekawa oferta, to na pewno poważnie się zastanowię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzień 162 (na pierwszym miejscu goscie) (#2) Trailblazers vs 76ers (#1) Bilans serii: 2 - 3 76ers 105 - Trailblazers 100 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Szaq na SF hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 jak olajuwon moze to szak tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 To co lecimy po całości? Na PG dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Proponuje żeby xam wystawił Jordana i Ewinga. Może s5 Thomas, MJ, Batum, Hakeema i Ewing ma jakieś szanse z 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Moze Haakimx5 ma jakies szanse.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 btw do kiedy rezygnacje z picków? Chce ktoś za bezcen pick z I rundy Wizz, może być za jakiś pick z dalszych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dzień 164 (na pierwszym miejscu goscie) (#2) Trailblazers vs 76ers (#1) Bilans serii: 3 - 3 Trailblazers 102 - 76ers 97 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) ladnie mnie zalatwiles. mialbyc hakeem na pg, a nie thomas. ladna rozgrywke taktyczna mamy w tych finalach, co wykombinujesz na ostatni mecz tego sezonu? game7 baby! ps. w kazdym meczu 76ers przynajmniej jedna kwarte przegrywaja bardzo wysoko. Edytowane 20 Lutego 2016 przez RDG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 https://m.youtube.com/watch?v=FsqJFIJ5lLs https://m.youtube.com/watch?v=KgrmUy8PVA0 https://m.youtube.com/watch?v=0PdSC8g-hZs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi