Qba Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Mayonez HOF raptem. A ja już go dawno pogrzebałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 ???!?!!??!!??????????? No w tej nowej wersji jest tyle opcji i możliwości, że będziesz mógł sobie ustawić co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Mayonez HOF raptem. A ja już go dawno pogrzebałem. Tak se z ciekawości sprawdziłem i w historii NBA którą obejmuje BR był tylko jeden mecz w którym gość zrobił 35p/20as (Kevin Johnson w 1991 zrobił 37/20). Jeżeli brać pod uwagę zbiórki, których Majonez miał 8, to najbliżej podobnego wyniku w real NBA był Magic 32p/11rb/20as, a najbliżej takiego samego wyniku był...Mahmoud Abdul-Rauf 30p/8rb/20as. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ciekawe jak to wygląda w simce.. pewnie też jeden z niewielu takich występow. Przydałby się w simbaskecie taki basketball-reference. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jeżeli chodzi o simkę to mi najbardziej utkwiło w pamięci jedyne (?) quadruple double - Devin Harris w barwach Wolves - dobrze mówię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A Shaq jakoś ostatnio nie zrobił quadruple? A na pewno był blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzień 136 (na pierwszym miejscu goscie)(#1) Nuggets vs Timberwolves (#4)Bilans serii: 2 - 1Nuggets 110 - Timberwolves 100play-by-play(#3) Rockets vs Trailblazers (#2)Bilans serii: 0 - 3Rockets 108 - Trailblazers 134play-by-play(#1) 76ers vs Magic (#5)Bilans serii: 1 - 276ers 93 - Magic 119play-by-play(#2) Pistons vs Nets (#6)Bilans serii: 1 - 2Pistons 109 - Nets 118play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 4 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Bravo Magic!!!! Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Eh.. mimo dobrego meczu Beasleya i Iversona porażka.. Wes Johnson mnie załatwił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A ja dziękuję za serię RDG - byłem pewien, że nie nawiążę żadnej walki. Gdyby nie ten Perkins to kto wie... Dzieki rowniez Radzimir. Nie bylo latwo, spodziewalem sie ciezkiej walki ze wzgledu na to ze w rs w indianie ciezko mi sie gralo. po przegranym g1 troche sie przestraszylem. swietne g2 troche mnie uspokoilo ale i tak bylo ciezko. seria wygrana glownie dzieki millsowi(31,6/11) i comegysowi(16/14). harden ogarnal sie dopiero w ostatnim meczu. wczesniej robil jakies 18ppg na bardzo slabym procencie. szak bardzo slabo (17/15/40fg%). Z magic niby wygralem w poprzednim sezonie w pierwszej rundzie 4:1, ale teraz magic sa silniejsi, a sixers chyba slabsi. liczylem ze mills zniszczy paytona podobnie jak przed rokiem. poki co gra dobrze, ale bez fajerwerkow i slabo radzi sobie w obronie vs payton. comegys mial lepiej ograniczac c-webba, poki co nie radzi sobie. szak gra caly czas tragicznie w tych po. bardzo ciezka sytacje maja sixers. ciezko bedzie z tego wyjsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Dzień 137 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Timberwolves (#4) Bilans serii: 2 - 2 Nuggets 91 - Timberwolves 98 play-by-play (#3) Rockets vs Trailblazers (#2) Bilans serii: 0 - 4 awans Trailblazers! Rockets 88 - Trailblazers 121 play-by-play (#1) 76ers vs Magic (#5) Bilans serii: 2 - 2 76ers 133 - Magic 108 play-by-play (#2) Pistons vs Nets (#6) Bilans serii: 2 - 2 Pistons 118 - Nets 91 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki Mazik za serie. Naprawdę nie trzeba było robic tego: Dzień 105 (na pierwszym miejscu goscie) [ Trailblazers 113 - Rockets 126 play-by-play -------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Vitor Tatsch (Trailblazers) – 8 dni (Inflamed Appendix) Hakeem Olajuwon (Trailblazers) – 7 dni (Broken Finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu To wtedy blazers stracili szanse dogonić Rockets w klasyfikacji regulara. Troche ich to chyba rozdrażniło. Na pocieszenie pozostaje Ci fakt, że od 8 sezonów z zachodu wychodzą albo Wolves albo blazers albo Nuggets. Trudno walczyć z taka klątwa. A tak w ogóle dobra robota, ja tez swoje naprzegrywalem z Wolves pomimo HCA zanim ich w koncu przeszedłem. Powodzenia za rok... BTW: performance Thomasa i Olka w PO to dzieło sztuki. Opierdalali sie cały RS to teraz musieli wziąć d... W troki i cos pokazać. Wróć. Genialna myśl szkoleniowa GM Blazers kazała oszczędzać ich w regular i budować formę na PO. I tego bede sie trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) GM Blazers to na ogół cec***E się przebiegłością. Edytowane 6 Lutego 2016 przez Qba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzień 139 (na pierwszym miejscu goscie)(#1) Nuggets vs Timberwolves (#4)Bilans serii: 3 - 2Timberwolves 101 - Nuggets 107play-by-play(#3) Rockets vs Trailblazers (#2)Bilans serii: 0 - 4 awans Trailblazers!(#1) 76ers vs Magic (#5)Bilans serii: 3 - 2Magic 92 - 76ers 109play-by-play(#2) Pistons vs Nets (#6)Bilans serii: 2 - 3Nets 118 - Pistons 113play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Shaq 1/16, a i tak wystarczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 i koniec podnietki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 wczoraj cos zjebalem na serwerze, jesli ktos chce zmienic sklad i nie moze zalogowac sie przez simbasket.pl prosze probowac przez titus.webd.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Udało się odzyskać HCA tylko po to, żeby przegrać kolejny mecz w Detroit i je stracić.. Beasley w tej serii na zmiane, w jednym meczu dobrze w kolejnym słabo itd.. Szkoda, że nie udało się wygrać, tym bardziej że Mayo w tym meczu jakoś nie szalał i było blisko. Niestety mój były zawodnik, weteran Wes Johnson gra niesamowicie w tych PO. Szykuję się powtórka ECF z poprzedniego roku. Kto by dwa sezony temu pomyślał że Nets będą dwa razy z rzędu w ECF na tak mocnym wschodzie? Magic mają jeszcze szansę bo grają teraz u siebie, ale Pistons raczej zakończą PO w New Jersey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 szak nie potrafi trafic spod samego kosza a ja mu maxa wlasnie dalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 szak nie potrafi trafic spod samego kosza a ja mu maxa wlasnie dalem... chcesz go wymienić za spadający worthy'ego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi