Bartosz4 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dzięki za serie Geddo. moi chłopcy znów zaskoczyli, chociaż muszę powiedzieć że moim zdaniem Mayo+Wes > Blaylock+Belinelli;) Hill też jest lepszy. Mimo słabszego bilansu drużyna jest lepsza. Po finale konfy teraz znoeu dobry wynik. Mayo jest świetny, cieszę sie że go podpisałem. Prawdziwy lider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dzień 131 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Nuggets vs Mavericks (#8) Bilans serii: 4 - 2 awans Nuggets! (#4) Timberwolves vs Grizzlies (#5) Bilans serii: 4 - 1 awans Timberwolves! (#2) Trailblazers vs Suns (#7) Bilans serii: 4 - 0 awans Trailblazers! (#3) Rockets vs Sonics (#6) Bilans serii: 4 - 1 awans Rockets! (#1) 76ers vs Pacers (#8) Bilans serii: 4 - 2 awans 76ers! (#4) Wizards vs Magic (#5) Bilans serii: 2 - 4 awans Magic! (#2) Pistons vs Hawks (#7) Bilans serii: 4 - 3 awans Pistons! Hawks 116 - Pistons 119 play-by-play (#3) Celtics vs Nets (#6) Bilans serii: 2 - 4 awans Nets! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani:----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Uff.. Dzięki Xamel za serię! Naprawdę świetna seria, być może będzie najlepsza w tych PO. Dużo emocji, był chyba tylko jeden blowout i teraz game7 na styku. Do 4 kwarty Pistons byli juz na rybach, na szczęście w ostatniej kwarcie się spieli i wygrali ją 35:26. Beasley kolejny słaby mecz, bardzo słaba seria w jego wykonaniu. AI3 w tym meczu tak jak w całej serii świetny tylko nie wiem dlaczego grał tylko 21 minut skoro nie miał kontuzji ani żadnych problemów z faulami. Zupełnie nie rozumiem czemu on tak krótko grał, na szczęście i tak zrobił swoje. Georga i Daye chcieli mnie wyrzucić z PO tak jak dwa lata temu, na szczęście nie udało im się to i pierwszy raz dostałem się do drugiej rundy. Teraz czas na Nets. Mam nadzieję, że Iverson zatrzyma mojego byłego zawodnika, weterana Mayo. Oprócz tego Beasley będzie musiał poradzić sobie z młodym Hillem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 O qwa ale drukarnia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Oak wyrzucił gałe na wiwat w trybuny, pomylił mu się wynik na tablicy chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Beasley kolejny słaby mecz, bardzo słaba seria w jego wykonaniu. Fajna seria , teraz mi przyjdzie się mierzyć z Xamelem , mam nadzieje z podobnym skutkiem Nie wiem czego Ty oczekujesz, ale poza słabą skutecznościa chłop rzucił 30pkt miał 11zb 3st i zatrzymał Daye. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Oak wyrzucił gałe na wiwat w trybuny, pomylił mu się wynik na tablicy chyba. W crunch time szukał podaniem Daye... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Fajna seria , teraz mi przyjdzie się mierzyć z Xamelem , mam nadzieje z podobnym skutkiem Nie wiem czego Ty oczekujesz, ale poza słabą skutecznościa chłop rzucił 30pkt miał 11zb 3st i zatrzymał Daye. Chodzi bardziej o całą serię w której rzucał na niesamowitych 38%. W RS miał 49%. W tym meczu Daye zatrzymał, ale ogólnie robił on 20-6 czyli tak samo jak w RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Graty SlaKB, w koncu masz druga rundę. Dobra robota. Co do g7 to bede wypominał ten mecz przez najbliższe 5 lat. Patrzę na ten box score z dupy i oczy przecieram. 40 do 15 w osobistych??? "Cudowna" niemoc i Georga i Daye i Kidda??? Naraz??? To samo zamówili w restauracji?? Chickenburger ? Ale to tez było za mało wiec w końcówce przy -2 odpalają dwie 3, Sampson fauluje na backourcie (co on tam qwa robil? Trapowal???), Oak wyrzuca piłkę w trybuny i TYLKO -3???????? Przy takiej grze powinno byc -20 a tu tylko -3??? Noz mac. Btw: chciałbym zwrócić uwagę na genialne adjustements jakie zrobilem od G5 : zeby poprawić zbiórkę przesunąłem Oaka do starting 5! Zaowocowało to ograniczeniem zbiorek .... Sampsona. Ehhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Xam, jeszcze dwa sezony i jak będziesz chciał, żeby Oak smażył jajka w szortach (w sensie robił np. omleta obv ), to będzie smażył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 ???!?!!??!!??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Dzień 133 (na pierwszym miejscu goscie)(#1) Nuggets vs Timberwolves (#4)Bilans serii: 1 - 0Timberwolves 102 - Nuggets 105play-by-play(#3) Rockets vs Trailblazers (#2)Bilans serii: 0 - 1Trailblazers 125 - Rockets 115play-by-play(#1) 76ers vs Magic (#5)Bilans serii: 1 - 0Magic 87 - 76ers 113play-by-play(#2) Pistons vs Nets (#6)Bilans serii: 1 - 0Nets 109 - Pistons 113play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) oho, zaczęło się a pierwszą połowę wygrałem 44-36....damn Edytowane 2 Lutego 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Udana końcówka i T-Wolves pokonani. Mecz na styku, ale spodziewam się że wszystkie takie będą. btw. Izajasz i TheDream robią razem śr 65 pkt .... o_O Edytowane 2 Lutego 2016 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No to zaczeło się jak urwę 2 mecze to będę zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 btw. Izajasz i TheDream robią razem śr 65 pkt .... o_O Najlepsze duo all-time? Udało się wygrać z Nets, chociaż łatwo nie było. Ledwie +4. Znowu głównie dzięki dobrej czwartej kwarcie. Beasley wreszcie bardzo dobry mecz, może ta seria będzie lepsza w jego wykonaniu. Iverson w ataku średnio, ale w obronie dobrze poradził sobie z Mayo (10-30fg). Bardzo dobrze moi PF, Ibaka 16-14-7 i Malone w 18 minut 15/8. Przy tak dobrym meczu Beasleya POTG dostal Wes Johnson. Graty SlaKB, w koncu masz druga rundę. Dobra robota. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Najlepsze duo all-time? Proste: najlepszy C ever & najlepszy PG ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Dzień 134 (na pierwszym miejscu goscie)(#1) Nuggets vs Timberwolves (#4)Bilans serii: 1 - 1Timberwolves 103 - Nuggets 93play-by-play(#3) Rockets vs Trailblazers (#2)Bilans serii: 0 - 2Trailblazers 119 - Rockets 103play-by-play(#1) 76ers vs Magic (#5)Bilans serii: 1 - 1Magic 107 - 76ers 102play-by-play(#2) Pistons vs Nets (#6)Bilans serii: 1 - 1Nets 130 - Pistons 116play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Beasley wrócił do swojej formy rzutowej z tych PO. Mayo zgwałcił Iversona.. 35-20-8. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 plan minimum na tę serię zrealizowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi