ely3 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 LOL. To czemu nie wybiorą tych typowanych do drugiej 10, w czołówce? Tak samo Kosi jak swego czasu Klay Thompson i Leonard poszli w drugiej 10 tce bo zamiast umiejętności liczy się potencjał mityczny bardziej lub mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Leonard to akurat za ten potencjał został wybrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Leonard to akurat za ten potencjał został wybrany. Przecież właśnie za brak potencjału wypadł z TOP 10 bo nie ma rzutu za 3 bo w sumie to nie jest atletyczny że nie umie kozłować itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Przecież rzut i kozioł to umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Ben Simmons report 1. ojciec chrzestny w LSU - dlatego tam poszedl - nie wiem czy Rich Paul go tam wsadzil - w sensie godfathera - dzis w Jalen Jacoby podcast slyszalem 2. Simmons nie jedzie na IO bo reprezentacja nie zaprosila go 2 lata temu wiec jest obrazony - podcast z Bogutem Bill Simmons 3. nie beda grac w postseason 4. beznadzieja w regularze jak dawno nikt tego pokroju a rzekomo to najlepszy prospect since KD 5. podobno (JalenJacoby) Benny nie byl lubiany i popularny wsrod kolegow z druzyny , no i kompletna wyjebka na szkolke (troche rozumiem Ogolnie to nie jestem podjarany, very low on character - powiedzialbym w swoim anglopolsko jezycznym stylu , very low. Nie wiem co to jest - kombinacja egocentryzmu Lebrona z ??? wszystko co najgorsze w stosunku do ludzi u Kobego szkoda ze nas zasraja zaraz pozytywnym PRem jesli chodzi o reszte draftu Briscoe to raczej bedzie steal jak na ten draft - wszyscy tam stracili bo grali w trzech rozgrywajacych w s5 - a i tak zyskali grajac u Calipariego niech ktos mi powie po co brac BHielda w top 8 jak mozna miec to samo w 20-40 biorac Seldena, Valentinea GraysonaAllena dawno Calipari tak nie wtopil jak z Labasierrem nie wiem w ktorej druzynie z top6 draftu Kris Dunn gra w s5 nawet jesli tankuja w 2017 - Kings ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Szkoda, ze Ingram wszedł na #1 - będzie trudniej go dostać. Dla mnie od dobrych kilku tygodni gość jest do brania przed Simmonsem - i nie chodzi mi tu o charakter - Ingram może i jest mało problematyczny, ale ponoć skurwielem killerem też nie jest, a tacy ludzie jak Simmons zazwyczaj są winnerami. Dla mnie brak rzutu Simmonsa jest tak masakryczny, że gość będzie nieefektywny i nie widzę u niego za bardzo opcji na zostanie przynajmniej solidnym jump shooterem. Może pogra troche w ASG, ale w PO nie widzę go wysoko - chyba, ze jako 3-4 opcję za wiele lat, gdzie w career high będzie rzucał 35% trojek przy 2 próbach na mecz. BTW: do lubianych tego Draftu zdecydowanie dołącza Buddy Hield, Valentine - byłoby niegłupio po któregoś zrobić trade up. Szkoda, ze LALki już nie pozwolą się wyprzedzić Sunsom, bo z tą 4/5 można byloby tego cholernego Dunna/Murraya , może nawet Browna wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) jakby Shaq gral w dzisiejszych czasach to by kazdy go chcial uczyc rzucac za 3 nie kumam co to za akcja by kazdy rzucal za 3 ; jak Simmons dostanie pilke na 4 metrze to juz to nie bedzie minus czemu kazdy musi zaczynac akcje z pilka na 7 metrze z jedna jedyna opcja zagrania 1on1; LEbron rzuca 29% za 3 w tym sezonie czyinna tragedia i jakos nie widze problemow ; bardzo sie 'ciesze' ze Antony Davis rzuca za 3 - mysle ze Pan Bog zeslal go na ziemie by wlasnie to robil a nie demolowal pod koszem Giannis, Westbrook, Wade - tez rzucaja ponizej 30% nie chce mi sie sprawdzac ile robi Blake ale podobnie jak ktos miazdy w srodku i okolicach to na jaki hoooy ma isc i rzucac za 3 ? przeciez tacy w/w zawodnicy nie powinni nigdy rzucac za 3 poza sytuacyjnymi sytuacjami ;] nie robmy z Simmonsa kolejnego Kidda Gilchrista Edytowane 15 Marca 2016 przez ai3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Co do bracketu - stawiam na Spartan z ich duetem Valentine (mój kandydat do wielkiego podskoczenia z obecnego 19 miejsca w DE) LeVert na obwodzie. Levert to gra w Michigan, a nie Michigan State. Choć gra to też za duże słowo, bo od początku roku 2016 leczy kontuzje i od tego czasu zaliczył tylko 11 minutowy epizod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 jakby Shaq gral w dzisiejszych czasach to by kazdy go chcial uczyc rzucac za 3 nie kumam co to za akcja by kazdy rzucal za 3 ; jak Simmons dostanie pilke na 4 metrze to juz to nie bedzie minus czemu kazdy musi zaczynac akcje z pilka na 7 metrze z jedna jedyna opcja zagrania 1on1; LEbron rzuca 29% za 3 w tym sezonie czyinna tragedia i jakos nie widze problemow ; bardzo sie 'ciesze' ze Antony Davis rzuca za 3 - mysle ze Pan Bog zeslal go na ziemie by wlasnie to robil a nie demolowal pod koszem Giannis, Westbrook, Wade - tez rzucaja ponizej 30% nie chce mi sie sprawdzac ile robi Blake ale podobnie jak ktos miazdy w srodku i okolicach to na jaki hoooy ma isc i rzucac za 3 ? przeciez tacy w/w zawodnicy nie powinni nigdy rzucac za 3 poza sytuacyjnymi sytuacjami ;] nie robmy z Simmonsa kolejnego Kidda Gilchrista Jakby Simmons miał jumper rookie LeBrona, Wade'a, Westbrooka, to nie byłoby gadki. Problemem Simmonsa nie jest tylko brak trójki, on w ogole nie ma jumpera - i pod tym względem jest cholernie blisko MKG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zdaje się , że dzisiaj Kentucky vs Providence więc będzie okazja zobaczyć Dunna i Murraya.Co do Browna, któremu przypisuje się SUNS to znawcy twierdzą, że wybraliby 10/10 draftów Winslowa z zeszłorocznego draftu nad nim. I może i będzie z niego elitarny obrońca ale gość przez przewagę jaka ma dzięki swojemu atletyzmowi nie bardzo przykłada się do nauki zagrań ofensywnych. Dużo bardziej ludzie w Arizonie jarają się Benderem ajko typek, który może być naprawdę kimś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Brown ma potencjał. Minięcia, ciągu na kosz i atletyzmu Winslow może mu pozazdrościć. Ale mnóstwo dziur w grze i ogólnie pytanie, czy poskłada to wszystko do kupy, bo jak na swoje warunki zdecydowanie za mało daje, poza scoringiem. Bendera nie widziałem, ale czytałem sporo opinii, które raczej przed nim przestrzegają. Julius, nie przesadzasz trochę? MKG miał totalnie zrypaną technikę. Simmons trafia 2/3 osobistych przy 9 próbach, poza tym to czwórka, więc i wymagania w tej kwestii trochę mniejsze. Ja myślę, że to nie jest jednak beznadziejny przypadek. Edytowane 17 Marca 2016 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Spartans zaliczają piękny upset. Myślałem, że w marcu trochę dłużej będę oglądał mojego człowieka Denzela. Nawet nie kojarzyłem, że jest coś takiego jak Middle Tennessee Blue Raiders. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 BRACKET RANK elwood blues 1 3 upsety nim półmetek rundy cyknął, rzekłbym miodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 http://bleacherreport.com/articles/2625951-northern-iowas-paul-jesperson-sinks-half-court-buzzer-beater-to-upset-texas dance dance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Ten Allen to cały czas tak, zresztą wystarczy spojrzeć na jego statsy. Gość jest "seniorem" więc i w mockach daleko mimo że praktycznie statystycznie rozgrywa lepszy sezon od Ingrama Edytowane 19 Marca 2016 przez Zwierzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) "seniorem" bo według mnie to jeden z tych graczy który nie będzie się pchał do NBA za wszelką cenę. Nie ma takiego potencjału, ale za to w NCAA może zrobić niezłą karierę. Edytowane 19 Marca 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ma ktoś jakieś linki do streamów? Albo dobrego VPN'a, żeby stream z Ncaa.com śmigał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Ma ktoś jakieś linki do streamów? Albo dobrego VPN'a, żeby stream z Ncaa.com śmigał? Ja wszystko oglądam tu: http://www.vipbox.sx/basketball A co do Ingrama january to nie najgorszy meczyk, chłopak pokazuje klasę i nie sądzę, by Mock'i zmieniły się jakkolwiek w jego przypadku. Uważasz, że pasowałby u nas? Edytowane 19 Marca 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Fighting Irish! Dobry mecz i wyszarpane zwycięstwo (a dla mnie 5 dyszek do przodu ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 powoli zaczynam szukać gracza dla spurs z #29 ( może #30 aby mi nikt nie zarzucił że już odpuściłem) Damantas Sabonis mi się marzy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi