Skocz do zawartości

NBA draft 2016

BigManFan

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz wypada cos wyrwac za Horforda

picking-daisies.jpg

Szkoda mi Hilla, bo go lubię, ale Pacers muszą coś kombinować, a trochę bardziej ogarnięty w ataku gość od niego się przyda. Trochę wadzi Ellis, ciekawe czy jego nie próbowali wcześniej wypchnąć. W Jazz Hill się nie zmarnuje, chociaż tam jestem ciekawy, jak wygląda Exum i ile będzie dostawał minut. 

Hawks idą pomału w nową drużynę. Stawiają wyraźnie na Schroedera plus wybiorą coś nowego w drafcie. Ciekawe, co wymyślą z Sapem, jeśli AH odejdzie. 

picking-daisies.jpg

Szkoda mi Hilla, bo go lubię, ale Pacers muszą coś kombinować, a trochę bardziej ogarnięty w ataku gość od niego się przyda. Trochę wadzi Ellis, ciekawe czy jego nie próbowali wcześniej wypchnąć. W Jazz Hill się nie zmarnuje, chociaż tam jestem ciekawy, jak wygląda Exum i ile będzie dostawał minut.

Hawks idą pomału w nową drużynę. Stawiają wyraźnie na Schroedera plus wybiorą coś nowego w drafcie. Ciekawe, co wymyślą z Sapem, jeśli AH odejdzie.

Bardziej myslalem ze pogadaja na temat s'n't Horfordem i spakuja go razem z Milsapem i wysla do Bostonu za picki.

k**** jak zwykle Lakers zgarniają mojego faworyta przed draftem.... :(

że co prosze? macie ten 1 pick i bierzecie tego na kogo zdecydujecie się zarząd, a ty tu z płaczem, że zespół z pickiem numer 2 zabierze zawodnika zespołowi z pickiem numer 1. może byście tam w Philly chcieli wszystkie top 5 wyborów za te lata tankowania?

Jake Fischer

@JakeLFischer

Several teams have entirely ruled Thon Maker out of the first round due to his age. Multiple sources believe Maker to be 21-23, not 19.

Gosc 2 lata temu byl nr 1 w mocku i tak sie stoczyl

kurde ale akcja. W Chinach chyba było podobnie w gimnastyce tylko tam byli młodsi niż podawano. A co do wieku to do zhou qi też są ponoć pytanka

Z każdym wywiadem KAT imponuje mi co raz bardziej swoją dojrzałością, stylem wypowiadania się. Nie brzmi jak 20 latek, a jak weteran po kilkunastu sezonach gry. 

Niesamowity leadership pokazują swoim zachowaniem, mową ciała, sposobem wypowiadania się. Komentarze pod tym filmikiem dobitnie to pokazują. Szkoda, że trochę tej wokalności brakuje Ingramowi, ale kto wie, może dostanie w tej kwestii "boosta" po roku w lidze.

Z drugiej strony może mieć bardziej mentlność Kawhiego aka silent killer (tak wiem, w tych po nikogo nie zabił, chodzi tylko zobrazowanie przykładu :) )