falcao Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Heat going nuts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Dzień 82 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 80 - Heat 95 play-by-play Wygrałem Choć z drugiej strony Sir Charles połamany teraz... PS. geniuz, masz awizo Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Stromile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 A Rockets po cichutku stali się 3 drużyną ligi , nie mając w składzie żadnej wielkiej gwiazdy . Ciekawe jak przełoży się to na wyniki w playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) A Rockets po cichutku stali się 3 drużyną ligi , nie mając w składzie żadnej wielkiej gwiazdy . Ciekawe jak przełoży się to na wyniki w playoffs. Kaman, masz 4 graczy, którzy robią 20ppg + Aajjjincę podkoszem oraz Jerome'a Williamsa który robi atmosferę w szatni Inna sprawa, że na razie masz po prostu 3ci bilans w lidze ( z całym szacunkiem dla Rakiet, ale np. Blazers stawiam przynajmniej półkę wyżej, Pistons pewnie też ) Jeszcze inna sprawa jest taka, że cała Twoja pierwsza piątka zaliczyła 3 mecze kontuzji Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Stromile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja jestem bardzo ciekawy jak poradzą sobie Rockets w PO. Dla mnie są zdecydowanie najwiekszym zaskoczeniem tego sezonu i czekam jak ich zwerifikują Playoffs. Tym bardziej, że rzeczywiście nie mają takiego typowego lidera. A Kobe jeszcze jest za młody chyba żeby być liderem w Playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 mam problem, nie moge na stronie ustawic shaqa do skladu. wystawiam go, klikam 'zatwierdz' i zamiast shaqa na C mam 'BRAK' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dzień 83 (na pierwszym miejscu goscie)Magic 87 - Mavericks 124play-by-playPistons 109 - Heat 103play-by-playSonics 94 - Wizards 100play-by-playTrailblazers 122 - Suns 116play-by-playRaptors 93 - Spurs 100play-by-playGrizzlies 107 - Rockets 109play-by-play76ers 124 - Pacers 109play-by-playNets 102 - Lakers 93play-by-playHawks 108 - Knicks 117play-by-playCeltics 108 - Cavaliers 88play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Jarvis Varnado (Pistons) - 3 days - Bruised Cheekbone-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Skład do poprawy:Cavs, to że Kyle Singer kreci się u Ciebie w szatni to nie znaczy, że masz go w szatni;)Sixers, ten zawodnik BRAK to Shaq?Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ibaka po tym TD w kolejnych dwóch meczach zagrał bardzo słabo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Beasley mnie dojechal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Hack-a-Schayes nie pomogło Raptorsom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Hoooooliday! A Raps udało się osiągnąć cel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Niestety, na serwerze nie ma obecnego save w związku z czym nie mam możliwości zrobić simki. Jak już będę miał dostęp do save to jutro odrobię dzisiejszą simkę. W niedzielę rano postaram się za to odrobić poprzedni tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Czesc, cos zepsulem dzis naprawie i sam zrobie simke, mam nadzieje ze jutro SlaKB uda sie nadrobic moj babol. Dzień 84 (na pierwszym miejscu goscie)Clippers 99 - Suns 123play-by-play76ers 129 - Magic 119play-by-playCavaliers 111 - Sonics 106play-by-playPacers 97 - Raptors 86play-by-playKings 101 - Hornets 103play-by-playNets 116 - Wizards 113play-by-playBulls 89 - Warriors 75play-by-playCeltics 90 - Bucks 109play-by-playRockets 106 - Spurs 83play-by-playHawks 96 - Pistons 125play-by-playLakers 100 - Jazz 121play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: Wyjątkowo bez urazów-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ej misiu a update ustawienia Hawks to gdzie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jutro będę odrabial simke rano. Za tydzień postaram sie za to odrobić zeszły tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Stromile, Chrisa Kamana to akurat nie mam Chodziło mi o to jak Rockets poszli w górę w jeden sezon z drużyny która miała 1 pick w drafcie. Dla mnie to spore zaskoczenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Prawie tak jak Sixers. Tylko, że oni mieli najpierw najgorszy, a później najlepszy bilans. Jeśli chodzi właśnie o samą poprawę bilansu to lepsi od Rockets w tym względzie w tym sezonie są Pistons. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzień 85 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 112 - Hornets 111 play-by-play Mavericks 104 - Grizzlies 103 play-by-play Clippers 103 - Nets 118 play-by-play Bulls 97 - Raptors 78 play-by-play Pistons 115 - Hawks 110 play-by-play Jazz 97 - Magic 104 play-by-play Trailblazers 109 - Suns 119 play-by-play Wizards 116 - Knicks 101 play-by-play Nuggets 96 - Sonics 110 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Austin Freeman (Wizards) – 30 dni (Dislocated Knee) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Sullinger 18 min 6 fauli Olajuwon 26 min 6 fauli Chyba jest w tym sezonie promocja u pasiaków na mecze z blazers... Edytowane 20 Grudnia 2015 przez Xamel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Rubio vs Hawks w 5 minut 8/3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi