KapitanPlaneta Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Hermman powinieneś chyba ustawić waiver bdgt na 50$, żeby wszystko było wg reguł i ewentualnie dodać kasę niewydaną na drafcie. Co do draftu to wg mnie ceny za niektórych graczy były mocno zaniżone i tanim kosztem dało się złożyć mocny skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Hermman powinieneś chyba ustawić waiver bdgt na 50$, żeby wszystko było wg reguł i ewentualnie dodać kasę niewydaną na drafcie. Co do draftu to wg mnie ceny za niektórych graczy były mocno zaniżone i tanim kosztem dało się złożyć mocny skład. Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Wprawdzie nie jestem fanem trejdów przed startem rozgrywek, ale jak ktoś ma na zbyciu jakiegoś PG to chętnie go wysłucham. Gwarantuję higienę i dyskrecję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 policji tylko brakNapisales to tuz po rozpoczeciu, wiec tak dla pewnosci, pojawil sie czy do konca automat? Wyceny wlasne czy Yahoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Nie pojawił się wcale, a co do drugiego pytania to chyba jednak sam wyceniał zawodników, ale ja się w sumie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Wyceny wlasne czy Yahoo? Przynajmniej częściowo własne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 no i co? Składy ustawione? dla zakochanych ynfo.... dziś rusza sezon więc zajrzyjcie do ligii..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejj Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 pierwsza noc nie najgorsza, Drummond solidne 18/19/2, FT% mnie nie interesuje ale FG mógłby poprawić.. ogólnie oby tak dalej E.Gordon gra piach i oddaje rzuty z dupy, nie wiem czego się po nim spodziewałem dając 10$! Minut będzie grał sporo więc może coś jeszcze z niego będzie I. Smith za to pokazał sie z dobrej strony pod nieobecność Holiday'a (rest). Szybka reakcja BlockBuster i już go nie ma w FA;) (podobnie jak McDermott) dzisiaj powinno być ciekawie, wszyscy powinni mieć pełny roster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 tragiczny start koń pociagowy Jeff Teague zaczął od: 18/2/4 ale aż 5 strat! Ezeli pod ograniczoną obecność Boguta 13/4/1/1/1/1/ niezle jak na te cenę ale 4 zbiórki słabo in CP3 we trust!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Wybaczcie lekkie spoznienie z wrozeniem z arkuszy ;-) Ze standardowymi zalozeniami tzn wrzucam sklady pod swoje projekcje - z ktorych wszystkie moga byc do bani - i sprawdzam jak druzyna wyglada na tle ligi. Ale w zadnym wypadku nie traktujcie tego jako "tak bedzie i kropka", to proba opisania w mojej skromnej opinii stanu przed sezonem [ignoruje pierwsze dwa dni!], czesc na pewno bedzie bledna i po to rozgrywamy sezon zeby zobaczyc co z tego wyjdzie oraz poprawiac elementy, ktore nie wyszly. OK, do rzeczy... w nawiasie krotkie podsumowanie... a kolejnosc w grupie bardzo z grubsza... "Contenderzy" [w znaczeniu, ze wg mnie zaczynaja z dobrej pozycji i potrzebuja najmniej sprzyjajacych okolicznosci na zajecie miejsca w Top5, a wiec i awans, ale bycie na tej liscie niczego nie gwarantuje]: Planetarianie [udalo sie zebrac duzo solidnych graczy co daje malo slabych stron, moze asysty i przechwyty?] MJ-TEAM [jak na weterana przystalo sporo dobrych zakupow i wyszla gleboka druzyna] MKS Milejów [solidna i wszechstronna druzyna, szkoda Tyreke] We Dem Boyzz [mocny fundament, kluczowe beda uzupelnienia] krisss [przy zdrowiu mocne 4 kategorie, a slabe tylko FG% i bloki] The Lego [kolejna druzyna z cyklu "za duzo solidniakow by wyszla slaba druzyna", ale moze zabraklo podejscia do FT%?] Mialem problem z wytypowaniem srodka bo... wlasciwie cala reszta druzyn sie kwalifikuje! To nietypowe w rozgrywkach, ale nie wiem czy mam Wam tego gratulowac czy to tylko moja wina ;-) Edytowane 29 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Tragiczny początek i ostatnie miejsce po pierwszym tygodniu. Nie tak to sobie wyobrażałem. Grubo poniżej oczekiwań zagrali przede wszystkim Dragic, Hayward, Dieng i Danny Green. Nie ma jeszcze powodów do paniki, ale jeśli moi gracze długo będą wracać do normalnej dyspozycji to zacznie się robić nieciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja natomiast juz widze jakie mam braki ktore nie pozwola mi walczyc o czolowke, do tego przegralem aukcje o Derona wiec jezeli chodzi o asysty mam aktualnie mega lipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Udało mi się w drafcie skompletować szeroki skład, gdyby ktoś z Was potrzebował wymiany to zapraszam do negocjacji. Interesują mnie tylko konkretni playerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ja natomiast juz widze jakie mam braki ktore nie pozwola mi walczyc o czolowke, do tego przegralem aukcje o Derona wiec jezeli chodzi o asysty mam aktualnie mega lipe Pierwszy tydzień, a tu już takie wyznania. Przez najbliższe dni będziemy się tak kotłować, że oczy będą puchły. Jedna kontuzja i tabela się odwraca. Oczywiście kontuzje nie dotycza mojej drużyny. Tak dobrałem skład, by mieć pewność, że wszyscy będą zdrowi cąły rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 ja nadal sie zastanawiam dlaczego mam taki słaby skład? założenia miałem inne słąby Teague i nierówny Wiggins plus wcale nie pewny postęp Noeala moze mnie ładnie trzymać z dołu tabeli Cp3 robi straty do tego...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 6 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Policja nieaktywny od września. Może jak są chętni to ktoś mógłby go zastąpić. Edit: Dzisiaj się uaktywnił. Edytowane 7 Listopada 2015 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 prośba... Noel jest nie do handlu a za ogórki tym bardziej CP3 nie gra.... tomi bardzo pomaga łatać dziurawy sklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Trochę prywaty: https://youtu.be/94EHsv98Evw Jak będzie milion wyświetleń to oddaje za darmo Leonarda albo Monroe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Niesamowite jaką grupę póki co największych bustów tego sezonu udało mi się zebrać: Dragic, Danny Green, Hayward, Markieff Morris, Gortat, Dieng. Pozytywnym zaskoczeniem okazał się jedynie Towns, mój obecnie najlepszy gracz. Większych pretensji nie mogę mieć też do Jacksona i Valanciunasa, choć i tak liczyłem na więcej asyst od pierwszego z nich i bloków od drugiego. Ogólnie sytuacja już jest bardzo zła, poprawy nie widać, a handlować nie ma jak, bo moi gracze mają w tej chwili znikomą wartość w oczach pozostałych GM'ów. Rzeczywistość okazała się jak widać brutalna, bo zaraz po drafcie liczyłem na walkę o czołowe miejsca, a wychodzi na to, że jeśli szybko coś się nie zmieni to będę bił się w najlepszym wypadku o środek tabeli. Edytowane 15 Listopada 2015 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Ja ciebie przebijam. Liderem jest wiggins a to źle wróży. Cp3 i teague kontuzjowany Noel siła podkoszowa marna. Nurkic nie wraca. Wypadl mój cichy czarny kon. Center Indiany. Ponad stan nie gra nikt. Tony Parker nie zalata dziury 100$ Nawet 3 linia leczy się. Hood np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi