Skocz do zawartości

Sezon 2015/16 Liga IV California

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 22.10.2015 o 13:51, KapitanPlaneta napisał(a):

Hermman powinieneś chyba ustawić waiver bdgt na 50$, żeby wszystko było wg reguł i ewentualnie dodać kasę niewydaną na drafcie.

Co do draftu to wg mnie ceny za niektórych graczy były mocno zaniżone i tanim kosztem dało się złożyć mocny skład.

Zrobione :)

pierwsza noc nie najgorsza, Drummond solidne 18/19/2, FT% mnie nie interesuje ale FG mógłby poprawić.. ogólnie oby tak dalej

E.Gordon gra piach i oddaje rzuty z dupy, nie wiem czego się po nim spodziewałem dając 10$! Minut będzie grał sporo więc może coś jeszcze z niego będzie

I. Smith za to pokazał sie z dobrej strony pod nieobecność Holiday'a (rest). Szybka reakcja BlockBuster i już go nie ma w FA;) (podobnie jak McDermott)

dzisiaj powinno być ciekawie, wszyscy powinni mieć pełny roster

Wybaczcie lekkie spoznienie z wrozeniem z arkuszy ;-)

Ze standardowymi zalozeniami tzn wrzucam sklady pod swoje projekcje - z ktorych wszystkie moga byc do bani - i sprawdzam jak druzyna wyglada na tle ligi. Ale w zadnym wypadku nie traktujcie tego jako "tak bedzie i kropka", to proba opisania w mojej skromnej opinii stanu przed sezonem [ignoruje pierwsze dwa dni!], czesc na pewno bedzie bledna i po to rozgrywamy sezon zeby zobaczyc co z tego wyjdzie oraz poprawiac elementy, ktore nie wyszly. OK, do rzeczy... w nawiasie krotkie podsumowanie... a kolejnosc w grupie bardzo z grubsza...

"Contenderzy" [w znaczeniu, ze wg mnie zaczynaja z dobrej pozycji i potrzebuja najmniej sprzyjajacych okolicznosci na zajecie miejsca w Top5, a wiec i awans, ale bycie na tej liscie niczego nie gwarantuje]:

Planetarianie [udalo sie zebrac duzo solidnych graczy co daje malo slabych stron, moze asysty i przechwyty?]

MJ-TEAM [jak na weterana przystalo sporo dobrych zakupow i wyszla gleboka druzyna]

MKS Milejów [solidna i wszechstronna druzyna, szkoda Tyreke]

We Dem Boyzz [mocny fundament, kluczowe beda uzupelnienia]

krisss [przy zdrowiu mocne 4 kategorie, a slabe tylko FG% i bloki]

The Lego [kolejna druzyna z cyklu "za duzo solidniakow by wyszla slaba druzyna", ale moze zabraklo podejscia do FT%?]

Mialem problem z wytypowaniem srodka bo... wlasciwie cala reszta druzyn sie kwalifikuje!

To nietypowe w rozgrywkach, ale nie wiem czy mam Wam tego gratulowac czy to tylko moja wina ;-)

Edytowane przez wiLQ

Tragiczny początek i ostatnie miejsce po pierwszym tygodniu. Nie tak to sobie wyobrażałem. Grubo poniżej oczekiwań zagrali przede wszystkim Dragic, Hayward, Dieng i Danny Green. Nie ma jeszcze powodów do paniki, ale jeśli moi gracze długo będą wracać do normalnej dyspozycji to zacznie się robić nieciekawie.

W dniu 2.11.2015 o 17:52, Slaw441 napisał(a):

Ja natomiast juz widze jakie mam braki ktore nie pozwola mi walczyc o czolowke, do tego przegralem aukcje o Derona wiec jezeli chodzi o asysty mam aktualnie mega lipe

Pierwszy tydzień, a tu już takie wyznania. Przez najbliższe dni będziemy się tak kotłować, że oczy będą puchły. Jedna kontuzja i tabela się odwraca.

Oczywiście kontuzje nie dotycza mojej drużyny. Tak dobrałem skład, by mieć pewność, że wszyscy będą zdrowi cąły rok :)

Niesamowite jaką grupę póki co największych bustów tego sezonu udało mi się zebrać: Dragic, Danny Green, Hayward, Markieff Morris, Gortat, Dieng. Pozytywnym zaskoczeniem okazał się jedynie Towns, mój obecnie najlepszy gracz. Większych pretensji nie mogę mieć też do Jacksona i Valanciunasa, choć i tak liczyłem na więcej asyst od pierwszego z nich i bloków od drugiego. Ogólnie sytuacja już jest bardzo zła, poprawy nie widać, a handlować nie ma jak, bo moi gracze mają w tej chwili znikomą wartość w oczach pozostałych GM'ów. Rzeczywistość okazała się jak widać brutalna, bo zaraz po drafcie liczyłem na walkę o czołowe miejsca, a wychodzi na to, że jeśli szybko coś się nie zmieni to będę bił się w najlepszym wypadku o środek tabeli.

Edytowane przez KapitanPlaneta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.