Slaw441 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 10s na pewno nie, stronka moze sie czasami przyciac wiec 10s to za malo, ja optuje za 20 lub 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja też myślę że 20 sekund będzie w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ja jednak nie będę mógł być na drafcie. Z tego powodu rezygnuję z gry. Tutejsza liga cieszy się dużą popularnością więc sądzę, że znajdzie się ktoś na moje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja jednak nie będę mógł być na drafcie. Z tego powodu rezygnuję z gry. Tutejsza liga cieszy się dużą popularnością więc sądzę, że znajdzie się ktoś na moje miejsce. Ok nie ma sprawy Bid time limit ustawione na 20 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja jednak nie będę mógł być na drafcie. Z tego powodu rezygnuję z gry.Jesli to jedyny powod to przeciez mozesz sie przetransferowac do ligi obok, ktora draftuje w innym terminie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 No o tym nie pomyślałem . W takim razie chętnie bym się przepisał do Ligi "Florida". Data 25.10 jest już mi na rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Wybaczcie, ze sie mieszam, ale znowu czegos tu nie rozumiem... Budzikreal jednak da rade 21[...] A tego 21 pażdziernika to o której godzinie? Bo ja mogę dopiero po 22.00 (tak około 22.20).W jaki sposob z tej wypowiedzi wynika zebyscie draftowali 21.X o godzinie 22? Przeciez budzikreal opusci pierwsze kilkanascie licytacji... A w polaczeniu z nowym problemem mikrofalowki ponawiam pytanie dlaczego nie draftujecie 8.X, ktore od poczatku bylo najlepsza opcja w doodle? Tzn rozumiem, ze to wczesny termin i gdyby sie dalo to wybraloby sie lepszy, ale w pewnym momencie trzeba uznac, ze sie nie da [na przyklad jak sa potrzebne 3 transfery...]. Edytowane 5 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wcześniej pisał że da radę tego 21 i tak już przyjęliśmy i dodatkowy plus tego że bliżej sezonu Możemy zrobić tego 8 pażdziernika jeśli mikrofalówce będzie pasował. Pozostaje problem z johnymnemonic któremu żaden termin nie pasuje oprócz niedziel ( Może inne ligi draftują w niedziele ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Pozostaje problem z johnymnemonic któremu żaden termin nie pasuje oprócz niedziel ( Może inne ligi draftują w niedziele ? )Obie draftuja w niedziele 25.X. ;-) Czekalem na wyjasnienie sie sytuacji z brakujacym GMow [ktorego johnymnemonic moglby zastapic], ale jesli oficjalnie przelozysz termin na 8.X. to trzeba bedzie przyspieszyc transfer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Obie draftuja w niedziele 25.X. ;-) Czekalem na wyjasnienie sie sytuacji z brakujacym GMow [ktorego johnymnemonic moglby zastapic], ale jesli oficjalnie przelozysz termin na 8.X. to trzeba bedzie przyspieszyc transfer. To co Panowie, przekłady draft na 8 października? Ja jestem za! Pasuje wszystkim według doodle + johny będzie mógł draftować w innej lidzę w terminie którym by mu pasowało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 ok, ale o której godzinie? proponuję 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mi data pasuje, godzina sie dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 jezeli ma byc 8 to i ja sie przeniose na Floryde, tak jak napisalem na yahoo przez te 3 dni nie kazdy moze znalesc czas zeby sie dobrze przygotowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 8 jest jak najbardziej ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 8.10 jest mi już jak najbardziej na rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carter Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 8.10 może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Nie no spoko. Dla mnie moze byc Jak dla mnie to oznacza, że 21 października mu pasuje. Chyba, że napisał to w odniesieniu do informacji o ewentualnej możliwości przeniesienia do innej ligi. jezeli ma byc 8 to i ja sie przeniose na Floryde, tak jak napisalem na yahoo przez te 3 dni nie kazdy moze znalesc czas zeby sie dobrze przygotowac Teraz wyłamał się Slaw, więc ja bym nie kombinował i zostawił tak jak jest, bo tak czy siak transferu nie unikniemy. Wybaczcie, ze sie mieszam, ale znowu czegos tu nie rozumiem... W jaki sposob z tej wypowiedzi wynika zebyscie draftowali 21.X o godzinie 22? Przeciez budzikreal opusci pierwsze kilkanascie licytacji... Termin był ogłoszony tydzień temu i ustawiony od razu na yahoo. Nikt nie zgłosił przez ten czas sprzeciwu aż do wczoraj, więc albo budzikreal uznał że godzina jest ok dla niego, albo w ogóle tu nie zaglądał od tamtego czasu. To kolejny argument za tym żeby daty nie zmieniać, bo pewnie część uznała że skoro już wszystko ustalone to nie ma sensu tu zaglądać. Powtórzę, że ja bym zostawił tak jak jest chyba, że wszyscy jednoznacznie potwierdzą tu albo na yahoo, że zdają sobie sprawę ze zmiany terminu i mogą draftować już pojutrze. Edytowane 6 Października 2015 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) jezeli ma byc 8 to i ja sie przeniose na Floryde, tak jak napisalem na yahoo przez te 3 dni nie kazdy moze znalesc czas zeby sie dobrze przygotowacFloryda jest pelna, wiec nie mozna ot tak sobie sie przeniesc tylko potrzebny jest ktos chetny na transfer w druga strone. Juz wyslalem informacje, ale gdyby ktos taki sie nie znalazl to bys nie draftowal w dniu, ktory zaznaczyles iz pasuje? Jak dla mnie to oznacza, że 21 października mu pasuje. Chyba, że napisał to w odniesieniu do informacji o ewentualnej możliwości przeniesienia do innej ligi.Tak wlasnie to zrozumialem [tzn ze chodzi o transfer]. Teraz wyłamał się Slaw, więc ja bym nie kombinował i zostawił tak jak jest, bo tak czy siak transferu nie unikniemy.Ale kluczowa kwestia jest ile transferow - im wiecej tym mniejsze szanse, ze to sie uda. W tej chwili jest juz 8 potwierdzen i 2 ewentualne transfery, wiec lepsza sytuacja niz 21.X. Termin był ogłoszony tydzień temu i ustawiony od razu na yahoo. Nikt nie zgłosił przez ten czas sprzeciwu aż do wczoraj, więc albo budzikreal uznał że godzina jest ok dla niego, albo w ogóle tu nie zaglądał od tamtego czasu.Wg mnie to drugie bo ostatni raz byl 30 wrzesnia. To kolejny argument za tym żeby daty nie zmieniać, bo pewnie część uznała że skoro już wszystko ustalone to nie ma sensu tu zaglądać.Dlatego informacja pojawila sie w PMach i na forum. Edytowane 6 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Tak wlasnie to zrozumialem [tzn ze chodzi o transfer]. W takim razie niech to doprecyzuje. Ale kluczowa kwestia jest ile transferow - im wiecej tym mniejsze szanse, ze to sie uda. W tej chwili jest juz 8 potwierdzen i 2 ewentualne transfery, wiec lepsza sytuacja niz 21.X. Jak okaże się, że johnymnemonic pasuje 21.X, a budzikreal może zacząć o godzinie 22 to mamy jeden transfer. Tylko muszą się w końcu uaktywnić i określić, bo to od nich wszystko w dużej mierze zależy. Godzinę draftu też jeszcze można zmienić na późniejszą. Dlatego informacja pojawila sie w PMach i na forum. Wszystko fajnie, ale wiemy jak to może wyglądać w praktyce. Na odpowiedź czasem się czeka kilka dni, a czasu nie mamy za wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Jak juz lobbujesz przeciwko wczesniej zaznaczonemu terminowi draftu bo jest jakis tam mecz w kopana to ja wymiekam... Czekamy na brakujace wypowiedzi, ale tak czy inaczej organizacyjnie zapowiada sie ciezki orzech do zgryzienia. Edytowane 6 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi