hermman89 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Niestety ale jak nie będzie terminu gdzie pasuje wszystkim będzie trzeba wybrać ten gdzie większość pasuje większości. Poczekajmy jeszcze trochę, niech większość zagłosuje i wszyscy dołączą do ligi i może uda nam się coś ustalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Temat trochę przycichł, a czas ucieka. Do tego w lidze wciąż brakuje jednej osoby. Nadszedł już chyba czas aby wziąć się za ustalenie wiążącej daty draftu, bo 19 chyba się jednak nie uda patrząc po ankiecie. Sam mam już wtedy zaplanowany inny draft. Faworytem jest 8 bo tylko jedna osoba się wyłamała, ale to trochę wcześnie i byłbym za późniejszym terminem. Może sobota 17 albo środa 21? Niech osoby, którym te daty nie pasują wypowiedzą się tutaj i dadzą znać czy są się w stanie dostosować. Kilka głosów w ankiecie jest dość zagadkowych, bo johnnymnemonic zaznaczył tylko niedziele, a ignazz który wcześniej pisał że się dostosuję odrzucił bardzo dużo terminów, więc myślę że w rzeczywistości możemy mieć większe pole manewru niż tylko te 3 daty, które wymieniłem wcześniej . Edytowane 29 Września 2015 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Oba terminy dobre. 17 i środa to 21. Ok Juz wrzuciłem że pasuje Edytowane 29 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ok więc 17.10 albo 24.10 i zostańmy przy tych Osoby niech się wypowiedzą im szybciej tym lepiej, żeby każdy mógł się dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Oba terminy dobre. 17 i środa to 21. Ok Juz wrzuciłem że pasuje Tak, chodziło mi o środę 21 Shevcu pisał wcześniej, że mu 24 definitywnie nie pasuje. Edytowane 29 Września 2015 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Tak, chodziło mi o środę 21 Shevcu pisał wcześniej, że mu 24 definitywnie nie pasuje. Przypomniało mi się że ja 17 nie mogę jednak Czy możemy uzgodnić że draft robimy 21 pażdziernika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A tego 21 pażdziernika to o której godzinie? Bo ja mogę dopiero po 22.00 (tak około 22.20). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) 24 moge ale ok 22.30-23 a to za pozno. 21 mi pasuje;-) Edytowane 30 Września 2015 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Może być późno jak dla mnie. Pasuje. 21.10.15 godz. 22:20 Duncan Rodman Avery Splitter Manu Gino. Będę 9 minut i 32 sekundy szybciej Parker Elliott Będę pił z małego kieliszka 50 Robinson Edytowane 30 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Wybaczcie, ze sie wmieszam w temat terminu draftu, ale nie bardzo rozumiem co tutaj kombinujecie. Wg doodle 17.10 czy 21.10 skreslilo 3-4 osoby [czyli sa marne szanse, ze cokolwiek z tego wyjdzie - wywieranie presji moze zadzialac na 1-2 osoby, ale nie 1/4 wpisow!], a tymczasem jest data, ktora nie pasuje tylko jednej osobie - 8.X. W zwiazku z tym dlaczego nie ustawicie draftu na ten dzien przenoszac ta jedna osobe do ligi obok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Budzikreal jednak da rade 21, więc ta data też nie pasuje jednej osobie, z resztą tej samej co 8. Skoro wybieramy między tymi dwoma terminami, to chyba większość się ze mną zgodzi, że lepiej draftować bliżej sezonu. Edytowane 30 Września 2015 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Budzikreal jednak da rade 21, więc ta data też nie pasuje jednej osobie, z resztą tej samej co 8. Skoro wybieramy między tymi dwoma terminami, to chyba większość się ze mną zgodzi, że lepiej draftować bliżej sezonu.Aha, czyli jednak byly zmiany decyzji w porownaniu do doodle. To super i uznajmy, ze johnnymnemonic zostanie przeniesiony do tej rownoleglej ligi, ktora bedzie draftowala w weekend [zakladam, ze ktoras bedzie]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Ok więc oficjalnie draft 21 październik godzina 22 (środa) Jaki ustawiamy bid time limit? 30 sekund to za długo moim zdaniem. 20 s czy 10 s? Edytowane 30 Września 2015 przez hermman89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Jeśli nie ma opcji 15 sekund to niech będzie 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnymnemonic Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Nie no spoko. Dla mnie moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 data fajna. godzina głupia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Panowie nie mozemy zaczac ok. 21? Przeciez draft 3 h bedzie trwal to nam troche zejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 A tego 21 pażdziernika to o której godzinie? Bo ja mogę dopiero po 22.00 (tak około 22.20). Masz odpowiedź na swoje pytanie. Jak ustawimy krótszy bid time to pójdzie szybciej, więc może 10 sekund jednak będzie lepszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Wszyscy dołączyli do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi