wiLQ Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV California w sezonie 2015/16. Po zeszlorocznych wynikach oraz uzupelnieniach z nowych zapisow w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania] shevcu- MKS Milejów El-Maniaque - BYDZIA BULLS air_mj - MJ-TEAM [transfer za budzikreal] ignazz- IGNAZZEVO carter- How You Doin ? Gussi - Policja [draftowal automat wg wycen wlasnych] Eliasz - We Dem Boyzz tweetas- BlockBuster maciejj - _PTG_ [transfer za mikrofalówka] hermman89 [komisz] - The Lego johnnymnemonic - Howtofly Slaw441- Swag Team rk18tw- TeamBarca KapitanPlaneta- Planetarianie krisss- krisss W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest hermman89 bo jest aktywny na innym forum i zgodzil sie pelnic ta funkcje. Draft odbyl sie 21 października o 21. Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/32437 P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Konsekwencja tego zapisu byla taka, ze w zeszlym sezonie w IV wszyscy, ktorzy grali do konca to awansowali! Edytowane 23 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich w Lidze IV California W tym poście będą wszystkie niezbędne informacje dot. organizacji tegorocznych rozgrywek w naszej lidze. Proszę o podanie nazwy drużyn w tym temacie shevcu- MKS MilejówEl-Maniaque -BYDZIA BULLSignazz- IGNAZZEVOMaciejj - _PTG_carter- How You Doin ?Gussi- PolicjaEliasz- We Dem Boyzz tweetas- BlockBusterbartolTe - Memminise Teamhermman89 [komisz] - The Lego Air_MJ - MJ TeamSlaw441- Slawo's Swag Teamrk18tw- TeamBarcaKapitanPlaneta- Planetarianie krisss- krisss Data draftu to 21 październik godzina 22 Zaproszenia do dołączenia zaraz będziecie mieć w wiadomościach prywatnych. Link do ligi: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/32437 Tutaj będziemy wybierać datę draftu : http://doodle.com/poll/rqevqr9vbrruyw7q Edytowane 22 Października 2015 przez hermman89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Witajcie! widzę że parę twarzy z Forum poznaję..... ;-) rozumiem, ze nasz Komisz mimo innej platformy będzie tu częstym gościem i pociagnie organizację tematu dodatkowo liczę na to że wszystcy w duchu FAIR PLAY przystapią do draftu i oczywiście dokonczą rozgrywki.. Panowie strasznie źle jest jak DRAFT idzie z AUTO bo wtedy niestety psuje to niektóre wybory... prośba o POWAGĘ hej! TEAM: IGNAZZEVO Edytowane 21 Września 2015 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carter Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 carter - How You Doin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisss Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 krisss-krisss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 shevcu - MKS Milejów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 rk18tw - TeamBarca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 BlockBuster Witam, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 ja zostaje przy Swag Teamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Slaw tobie serio nie pasuje żaden termin po 11 października? Jeśli faktycznie tak jest to trochę kiepsko, bo to oznacza draft na długo przed rozpoczęciem sezonu. Hermman może jednak zmień ten prowizoryczny termin draftu bo chyba chciałeś dać 26 października a dałeś 26 ale września . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Slaw tobie serio nie pasuje żaden termin po 11 października? Jeśli faktycznie tak jest to trochę kiepsko, bo to oznacza draft na długo przed rozpoczęciem sezonu. Hermman może jednak zmień ten prowizoryczny termin draftu bo chyba chciałeś dać 26 października a dałeś 26 ale września . Robiłem ligę na szybko, miałem już to wczoraj zmienić dzięki! Slaw napisz co z twoimi terminami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Sorry za zamieszanie po prostu zapisalem raz dla proby, ale nie moglem znalezc edycji, juz poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja tam się dostosuję więc mogę zaznaczyć wszystko ale poczekam na te najczęstsze terminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zostaję przy Milwaukee BadgersPozdrawiam wszystkich uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Mój zespół nazywa się RB Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Więc na ten moment zagłosowało 7 osób w sprawie daty draftu. Terminy którym wszystkim pasują to : 8, październik, 19 październik i 21 październik. Dlatego wstępnie ustalam datę draftu na 19 październik o godzinie 20:00 Mam nadzieję , że reszcie osób która dołączy do ligi / zagłosuje ten termin będzie pasował Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnnymnemonic Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Czemu draft nie może się odbyć w weekend? Na przykład w niedzielę. To znacznie zwiększa szansę. Zdarza mi się w tygodniu pracować po 20. johnnymnemonic - Howtofly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Czemu draft nie może się odbyć w weekend? Na przykład w niedzielę. To znacznie zwiększa szansę. Zdarza mi się w tygodniu pracować po 20. johnnymnemonic - Howtofly No to zagłosuj w ankiecie? Zagłosowało na razie 7 osób i są 3 terminy o których pisałem pasujące wszystkim głosującym Do draftu jest dużo czasu jeszcze i każdemu mogą się zmienić plany, dlatego to jest wstępna data draftu Edytowane 23 Września 2015 przez hermman89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanPlaneta Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Już żaden termin nie pasuje wszystkim. Widzę, że johnnymnemonic zagłosował tylko na niedziele, ale skoro pisał że pasują mu weekendy to na przykład sobota 17 i sobota 24 chyba wchodzą w grę, bo to wydają się być atrakcyjne daty. Edytowane 23 Września 2015 przez KapitanPlaneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Już żaden termin nie pasuje wszystkim. Widzę, że johnnymnemonic zagłosował tylko na niedziele, ale skoro pisał że pasują mu weekendy to na przykład sobota 17 i sobota 24 chyba wchodzą w grę, bo to wydają się być atrakcyjne daty. U mnie sobota 24 bankowo odpada i dla mnie to srednio atrakcyjny termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi