washko Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Bid time 20 sekund? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 To już dziś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 To już dziś! Co już dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Łojezu, znów do łóżka po pierwszej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Co już dziś? Jak to co? Dzień po dniu z Powrotu do przyszłości ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Niestety będę musiał draftować poza domem - sytuacja nagła. Mam nadzieję, że łącze tel. wytrzyma, w razie czego sorki gdyby mnie czasem wylogowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Jak z obecnoscia? Wszyscy sa? Plus moglibyscie pomoc dopasowac nazwy druzyn do GMow [w pierwszym poscie co mam, a co nie]? Edytowane 22 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Wszyscy byli obecni. 1. Kenneth Faried (Den - PF,C) $15 Na Wspak 2. LeBron James (Cle - SF,PF) $61 Turbo Taczka 3. Rudy Gobert (Uta - C) $36 The Hunters 4. Kawhi Leonard (SA - SG,SF) $58 The Hunters 5. Kyrie Irving (Cle - PG,SG) $25 Na Wspak 6. C.J. McCollum (Por - PG,SG) $13 Dziki Wschód 7. Anthony Davis (NO - PF,C) $86 Wazki Wroclaw West 8. Stephen Curry (GS - PG,SG) $72 Dziki Wschód 9. James Harden (Hou - SG,SF) $70 GRB 10. Chris Paul (LAC - PG) $68 Lebron haters 11. John Wall (Was - PG) $41 Kriszot's Team 12. DeMar DeRozan (Tor - SG,SF) $12 Team Warier 13. Andrew Wiggins (Min - SG,SF) $14 Dziki Wschód 14. Karl-Anthony Towns (Min - C) $21 QAS 15. Kevin Durant (OKC - SF,PF) $77 QAS 16. Khris Middleton (Mil - SG,SF) $21 عناوين فر... 17. Reggie Jackson (Det - PG,SG) $29 Red Panthers 18. Nikola Vucevic (Orl - PF,C) $40 The Berd 19. Paul George (Ind - SG,SF,PF) $41 GRB 20. Damian Lillard (Por - PG) $40 Kriszot's Team 21. Kyle Lowry (Tor - PG) $37 Hidden Agendas 22. Blake Griffin (LAC - PF,C) $38 The Hunters 23. Russell Westbrook (OKC - PG) $58 Turbo Taczka 24. DeMarcus Cousins (Sac - PF,C) $57 Stick To The Plan 25. Jimmy Butler (Chi - SG,SF) $42 GRB 26. Nerlens Noel (Phi - PF,C) $33 Turbo Taczka 27. George Hill (Ind - PG,SG) $15 Red Panthers 28. David Lee (Bos - PF,C) $12 The Berd 29. Chandler Parsons (Dal - SF,PF) $22 QAS 30. Klay Thompson (GS - SG,SF) $44 QAS 31. Wesley Matthews (Dal - SG,SF) $14 The Berd 32. Tyson Chandler (Pho - C) $14 Stick To The Plan 33. Carmelo Anthony (NY - SF,PF) $41 Team Warier 34. Jonas Valanciunas (Tor - C) $22 QAS 35. Victor Oladipo (Orl - PG,SG) $26 GRB 36. Gordon Hayward (Uta - SG,SF) $26 عناوين فر... 37. Hassan Whiteside (Mia - C) $22 Hidden Agendas 38. Al Horford (Atl - PF,C) $40 Na Wspak 39. LaMarcus Aldridge (SA - PF,C) $37 Wazki Wroclaw West 40. Serge Ibaka (OKC - PF,C) $41 Team Warier 41. DeAndre Jordan (LAC - C) $42 Kriszot's Team 42. Deron Williams (Dal - PG) $6 عناوين فر... 43. Andre Drummond (Det - PF,C) $40 Kriszot's Team 44. Roy Hibbert (LAL - C) $17 Team Warier 45. Al Jefferson (Cha - PF,C) $31 Stick To The Plan 46. Meyers Leonard (Por - PF,C) $8 Na Wspak 47. Isaiah Thomas (Bos - PG) $17 Hidden Agendas 48. Dwight Howard (Hou - PF,C) $7 Hidden Agendas 49. Paul Millsap (Atl - PF,C) $39 Red Panthers 50. Kemba Walker (Cha - PG) $20 Team Warier 51. Kevin Love (Cle - PF,C) $37 Team Warier 52. Dirk Nowitzki (Dal - PF,C) $16 Stick To The Plan 53. Draymond Green (GS - SF,PF) $30 Hidden Agendas 54. Brook Lopez (Bkn - C) $28 عناوين فر... 55. Ty Lawson (Hou - PG) $12 Dziki Wschód 56. Derrick Favors (Uta - PF,C) $26 عناوين فر... 57. Marcin Gortat (Was - C) $23 Wazki Wroclaw West 58. Jahlil Okafor (Phi - C) $8 Na Wspak 59. Joakim Noah (Chi - PF,C) $8 Turbo Taczka 60. Marc Gasol (Mem - C) $42 The Berd 61. Gorgui Dieng (Min - PF,C) $19 Red Panthers 62. Tim Duncan (SA - PF,C) $22 Dziki Wschód 63. Ricky Rubio (Min - PG) $14 Wazki Wroclaw West 64. Derrick Rose (Chi - PG) $8 عناوين فر... 65. Eric Bledsoe (Pho - PG,SG) $29 Hidden Agendas 66. Giannis Antetokounmpo (Mil - SF,PF) $20 Hidden Agendas 67. Rudy Gay (Sac - SF,PF) $28 عناوين فر... 68. Pau Gasol (Chi - PF,C) $30 Lebron haters 69. Danny Green (SA - SG,SF) $22 Red Panthers 70. Robert Covington (Phi - SG,SF) $13 Wazki Wroclaw West 71. Chris Bosh (Mia - PF,C) $31 Lebron haters 72. Kobe Bryant (LAL - SG,SF) $6 Lebron haters 73. Elfrid Payton (Orl - PG) $7 The Hunters 74. DeMarre Carroll (Tor - SF,PF) $15 Na Wspak 75. Mike Conley (Mem - PG) $30 The Berd 76. Nikola Mirotic (Chi - SF,PF) $21 Red Panthers 77. Zach Randolph (Mem - PF,C) $9 Dziki Wschód 78. Marcus Smart (Bos - PG) $5 QAS 79. Avery Bradley (Bos - PG,SG) $4 Kriszot's Team 80. Monta Ellis (Ind - PG,SG) $10 عناوين فر... 81. Michael Carter-Williams (Mil - PG) $4 Lebron haters 82. Dwyane Wade (Mia - PG,SG) $7 Na Wspak 83. Robin Lopez (NY - C) $20 Dziki Wschód 84. Tobias Harris (Orl - SF,PF) $20 Na Wspak 85. Nicolas Batum (Cha - SG,SF) $25 Hidden Agendas 86. Ryan Anderson (NO - PF,C) $9 عناوين فر... 87. Jrue Holiday (NO - PG) $6 عناوين فر... 88. Jeff Teague (Atl - PG) $28 Stick To The Plan 89. Trevor Ariza (Hou - SG,SF) $23 The Berd 90. Goran Dragic (Mia - PG,SG) $30 The Berd 91. Terrence Jones (Hou - SF,PF) $15 Red Panthers 92. J.J. Redick (LAC - SG) $10 Lebron haters 93. Greg Monroe (Mil - PF,C) $26 The Hunters 94. Alec Burks (Uta - PG,SG) $6 Team Warier 95. Jordan Clarkson (LAL - PG,SG) $7 عناوين فر... 96. Enes Kanter (OKC - C) $14 Lebron haters 97. Brandon Knight (Pho - PG,SG) $22 Na Wspak 98. Danilo Gallinari (Den - SF) $27 Red Panthers 99. Kyle Korver (Atl - SG,SF) $23 Lebron haters 100. Bradley Beal (Was - SG) $14 Turbo Taczka 101. Thaddeus Young (Bkn - SF,PF) $14 Stick To The Plan 102. Joe Johnson (Bkn - SG,SF) $5 Team Warier 103. Tyreke Evans (NO - PG,SG) $7 Stick To The Plan 104. Jabari Parker (Mil - SF,PF) $3 Hidden Agendas 105. Markieff Morris (Pho - PF,C) $19 عناوين فر... 106. Al-Farouq Aminu (Por - SF,PF) $11 Stick To The Plan 107. Marco Belinelli (Sac - SG,SF) $5 Wazki Wroclaw West 108. Eric Gordon (NO - SG) $11 Wazki Wroclaw West 109. T.J. Warren (Pho - SF) $3 Hidden Agendas 110. Emmanuel Mudiay (Den - PG) $3 The Hunters 111. D'Angelo Russell (LAL - PG) $3 The Hunters 112. Kevin Martin (Min - SG,SF) $1 Hidden Agendas 113. Ersan Ilyasova (Det - SF,PF) $8 Stick To The Plan 114. Andrew Bogut (GS - C) $6 Red Panthers 115. Luol Deng (Mia - SF,PF) $5 The Hunters 116. Otto Porter (Was - SF) $6 Turbo Taczka 117. Wilson Chandler (Den - SG,SF) $7 Dziki Wschód 118. Kyle O'Quinn (NY - PF,C) $5 Na Wspak 119. Jarrett Jack (Bkn - PG,SG) $11 Na Wspak 120. Timofey Mozgov (Cle - C) $9 Team Warier 121. Jae Crowder (Bos - SF,PF) $2 The Hunters 122. Tarik Black (LAL - PF,C) $1 Lebron haters 123. Patrick Patterson (Tor - PF,C) $3 Lebron haters 124. Courtney Lee (Mem - SG,SF) $3 Lebron haters 125. Rajon Rondo (Sac - PG) $2 Stick To The Plan 126. David West (SA - PF) $1 Na Wspak 127. Jusuf Nurkic (Den - C) $6 GRB 128. J.R. Smith (Cle - SG,SF) $14 Kriszot's Team 129. Amir Johnson (Bos - PF,C) $4 Turbo Taczka 130. Brandan Wright (Mem - PF,C) $3 Dziki Wschód 131. Julius Randle (LAL - PF) $5 Dziki Wschód 132. Harrison Barnes (GS - SF,PF) $1 The Hunters 133. Willie Cauley-Stein (Sac - C) $2 Lebron haters 134. Zaza Pachulia (Dal - C) $1 Stick To The Plan 135. Stanley Johnson (Det - SF) $14 Na Wspak 136. Darren Collison (Sac - PG) $11 Dziki Wschód 137. Tony Parker (SA - PG) $5 Lebron haters 138. Aaron Gordon (Orl - PF) $4 Wazki Wroclaw West 139. Jose Calderon (NY - PG) $3 QAS 140. Jeff Green (Mem - SG,SF) $2 Turbo Taczka 141. Alex Len (Pho - C) $5 Kriszot's Team 142. Kentavious Caldwell-Pope (Det - SG) $4 Turbo Taczka 143. Mo Williams (Cle - PG,SG) $7 Kriszot's Team 144. Jamal Crawford (LAC - SG,SF) $1 Wazki Wroclaw West 145. Jeremy Lin (Cha - PG,SG) $2 Red Panthers 146. Ed Davis (Por - PF,C) $6 The Hunters 147. Bojan Bogdanovic (Bkn - SG,SF) $2 Dziki Wschód 148. Lou Williams (LAL - PG,SG) $4 Stick To The Plan 149. Arron Afflalo (NY - SG,SF) $3 The Berd 150. Myles Turner (Ind - C) $4 Hidden Agendas 151. Steven Adams (OKC - C) $2 Turbo Taczka 152. Iman Shumpert (Cle - SG,SF) $1 QAS 153. Rodney Hood (Uta - SG,SF) $7 Dziki Wschód 154. Nate Robinson (NO - PG,SG) $1 Hidden Agendas 155. Andre Iguodala (GS - SG,SF) $2 Stick To The Plan 156. Mason Plumlee (Por - PF,C) $6 عناوين فر... 157. P.J. Tucker (Pho - SG,SF) $3 Red Panthers 158. Trey Burke (Uta - PG) $7 Team Warier 159. Gerald Green (Mia - SG,SF) $4 The Hunters 160. Ian Mahinmi (Ind - C) $3 GRB 161. Josh Smith (LAC - SF,PF) $1 Kriszot's Team 162. Tristan Thompson (Cle - PF,C) $1 Team Warier 163. Tiago Splitter (Atl - C) $1 The Berd 164. Brandon Jennings (Det - PG) $1 QAS 165. Isaiah Canaan (Phi - PG) $3 Team Warier 166. P.J. Hairston (Cha - SG,SF) $1 Wazki Wroclaw West 167. Ben McLemore (Sac - SG) $2 Wazki Wroclaw West 168. Dion Waiters (OKC - SG,SF) $1 The Hunters 169. Kristaps Porzingis (NY - PF) $2 The Berd 170. Frank Kaminsky (Cha - C) $1 Kriszot's Team 171. John Henson (Mil - PF,C) $4 GRB 172. Anthony Morrow (OKC - SG,SF) $1 The Berd 173. Jared Sullinger (Bos - PF,C) $1 QAS 174. Patrick Beverley (Hou - PG,SG) $2 Turbo Taczka 175. John Jenkins (Dal - SG,SF) $2 Turbo Taczka 176. Langston Galloway (NY - PG,SG) $4 Turbo Taczka 177. Marvin Williams (Cha - SF,PF) $1 GRB 178. Tyler Zeller (Bos - PF,C) $3 Kriszot's Team 179. Evan Turner (Bos - SG,SF) $1 Team Warier 180. Dennis Schroder (Atl - PG) $2 GRB 181. Marcus Morris (Det - SF,PF) $2 Wazki Wroclaw West 182. Jerian Grant (NY - PG) $1 Red Panthers 183. Gary Harris (Den - SG) $1 Wazki Wroclaw West 184. C.J. Miles (Ind - SG,SF) $1 GRB 185. Aaron Brooks (Chi - PG) $1 Kriszot's Team 186. Nikola Jokic (Den - C) $1 The Berd 187. Tony Allen (Mem - SG,SF) $1 QAS 188. Donatas Motiejunas (Hou - SF,PF) $1 Red Panthers 189. Taj Gibson (Chi - PF,C) $1 GRB 190. Joffrey Lauvergne (Den - PF,C) $1 Kriszot's Team 191. Nemanja Bjelica (Min - PF) $2 GRB 192. Zach LaVine (Min - PG) $1 QAS 193. Bismack Biyombo (Tor - C) $1 GRB 194. Nik Stauskas (Phi - SG) $1 The Berd 195. Kent Bazemore (Atl - SG,SF) $1 QAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 ej mam dobry skład widzę za 1 kupiłem Sullyego, Jenningsa, Shumpa, Bazemorea, LaVinea i TAllena... myślałem że będzie gorzej, a tak to muszę rozjebać tę ligę żeby nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Wszyscy byli obecni ciałem, ale kilku z nas dostało syndromu Biedronki. Tanio! Tanio! Kurrrrrr.... jak tanio! Biore trzy skrzynie pasztetu....! ;-) U mnie kasa się skonczyła zanim zdążyłem wypowiedzieć "Russell Westbrook?", ale w sumie ceny w drugiej części draftu były takie, że nie żałuję. Kilku z nas brało na żywioł - GRB z hordą swingmanów za 90% budżetu. Washko pchnął w trzech centrów 70% swojej, ale za to na PG postawił wyłącznie na Rubio. Podoba mi się prawie cały skład Diga (poza Jacksonem za 29$). Wojtek mając płyciznę na SG będzie miał pod górkę na początku przez kilka tygodni absencji Tyreke. Na razie nie podejmuję się przewidywać kto gdzie wyląduje - poza tym że naturalnie ja zamierzam wygrać. Jak co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Spokojnie, jest w lidze Matys, będzie trejdowanko I właśnie widzę, że z mojej hordy da się ułożyć 4/5 pierwszego składu od PG do PF: Oladipo/Harden/Butler/George Edytowane 23 Października 2015 przez GRB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Wszyscy byli obecni ciałem, ale kilku z nas dostało syndromu Biedronki. Tanio! Tanio! Kurrrrrr.... jak tanio! Biore trzy skrzynie pasztetu....! ;-) U mnie kasa się skonczyła zanim zdążyłem wypowiedzieć "Russell Westbrook?", ale w sumie ceny w drugiej części draftu były takie, że nie żałuję. Kilku z nas brało na żywioł - GRB z hordą swingmanów za 90% budżetu. Washko pchnął w trzech centrów 70% swojej, ale za to na PG postawił wyłącznie na Rubio. Podoba mi się prawie cały skład Diga (poza Jacksonem za 29$). Wojtek mając płyciznę na SG będzie miał pod górkę na początku przez kilka tygodni absencji Tyreke. Na razie nie podejmuję się przewidywać kto gdzie wyląduje - poza tym że naturalnie ja zamierzam wygrać. Jak co roku. No ja to zjebałem zawodowo, jakiś nieprzytomny musiałem być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jak z obecnoscia? Wszyscy sa? Plus moglibyscie pomoc dopasowac nazwy druzyn do GMow [w pierwszym poscie co mam, a co nie]? wiLQ: Wojtek J. - Stick To The Plan wroblon - Hidden Agendas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Spokojnie, jest w lidze Matys, będzie trejdowanko I właśnie widzę, że z mojej hordy da się ułożyć 4/5 pierwszego składu od PG do PF: Oladipo/Harden/Butler/George Butler mi się podoba. Wiesz gdzie mieszkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 U mnie kasa się skonczyła zanim zdążyłem wypowiedzieć "Russell Westbrook?", ale w sumie ceny w drugiej części draftu były takie, że nie żałuję.Zwazywszy na dluzsza dyskusje o wartosci LeBrona to ciekawie wyszlo po ktorej stronie stanales ;-) Na razie nie podejmuję się przewidywać kto gdzie wyląduje - poza tym że naturalnie ja zamierzam wygrać. Jak co roku. W jaka wygrana celujesz? Nagrody za najwiecej pobran z FAsow w sezonie? ;-) Wojtek J. - Stick To The Plan wroblon - Hidden Agendas Dzieki. A na islam kto przeszedl? Gerard? Co to w ogole znaczy bo moze powinnismy zaczac sie bac? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Zwazywszy na dluzsza dyskusje o wartosci LeBrona to ciekawie wyszlo po ktorej stronie stanales ;-)Stanąłem po stronie strategii. Jak na 15-druzynową ligę poszedł w cenie do zaakceptowania - nawet jeśli na siebie nie zarobi. Z Westbrookiem obstawili mi kilka kategorii i mogłem już nieco spokojniej szukać uzupełnień. Zdecydowanych okazji cenowych szukałem później i kilku raczej udalo się trafić. Porter za grosze, Noel poniżej spodziewanej wartości, Noah i Beal też. Byle zdrowie dopisało. BTW - sytuacja z Bronem to poza tym typowe "zabezpieczenie zakładu". LeBron wypali - źle go oceniłem w kiperze, ale tutaj zyskam. LeBron umoczy - tu bede w czarnej dupie, ale w kiperze będę się pławił w blasku godnym Nostradamusa. W jaka wygrana celujesz? Nagrody za najwiecej pobran z FAsow w sezonie? ;-) To pewnie też, ale pod koniec draftu Jasiek widział mnie całkiem wysoko w rankingach. Edytowane 23 Października 2015 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dzieki. A na islam kto przeszedl? Gerard? Co to w ogole znaczy bo moze powinnismy zaczac sie bac? ;-) Tak. Nie wiem co to znaczy i wolę nie wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Tak. Nie wiem co to znaczy i wolę nie wiedzieć... Wolisz, nie wolisz - i tak się dowiesz. Kiedy przyjdą podpalić Twój dom, ten w którym mieszasz - Polskę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) BTW - sytuacja z Bronem to poza tym typowe "zabezpieczenie zakładu". LeBron wypali - źle go oceniłem w kiperze, ale tutaj zyskam. LeBron umoczy - tu bede w czarnej dupie, ale w kiperze będę się pławił w blasku godnym Nostradamusa. Wada jest taka, ze sobie gwarantujesz max tylko 50% skutecznosci w tej decyzji... I wybacz, ale to wyglada troche tak jakbym Cie do czegos przekonal! ;-) To pewnie też, ale pod koniec draftu Jasiek widział mnie całkiem wysoko w rankingach.Nie traktuje ich powaznie bo uwzgledniaja 13 zawodnikow co wg mnie jest duzym bledem. Przeciez kazdy ma w skladzie gracza, ktory nie dotrwa w nim do konca listopada. Edytowane 23 Października 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Wada jest taka, ze sobie gwarantujesz max tylko 50% skutecznosci w tej decyzji... I wybacz, ale to wyglada troche tak jakbym Cie do czegos przekonal! ;-) Dzisiaj nie oceniam Brona inaczej niż wczoraj. Ot w koncu bede próbował coś na nim zbudować. Nie traktuje ich powaznie bo uwzgledniaja 13 zawodnikow co wg mnie jest duzym bledem. Przeciez kazdy ma w skladzie gracza, ktory nie dotrwa w nim do konca listopada. Jasne. Ale wcale nie widzę swojego składu w grupie druzyn bez szans. Oczywiście sezon zacznie się we wtorek i pewnie szybko okaze się w jak wielkiej dupie jestem. Ale mam kilka dni umiarkowanej radochy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi