Szulim Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Witajcie moi mili a więc rozpoczynamy swoistą nowość na tym forum , mam nadzieję że zaproszeni będą się dobrze bawić i aktywnie uczestniczyć w życiu ligi Więc po kolei.Liga jest zamknięta, 16 GM potwierdzonych, trzeba ustalić datę draftu. Do jutra każdy dostanie link do ligi i ankiety doodle aby zaznaczać optymalne daty.Sugestia jest taka aby draft przeprowadzić w połowie października.Formuła to h2h , 9kat czyli standardowe ustawienia.Draft aukcyjny.Mam nadzieję że wszystkim będzie się podobać pozdrawiamykomisze Szulim, kolek23 i mac @edit : jesli uważacie że wątek powinien być w innym dziale to napiszcie, możemy go przenieść gdziekolwiek poza działem NBA @edit2 lista potwierdzonych GM (pozniej dopisze nazwy zespołów z Yahoo )Szulim WawelDragonKolek23 Headfake squadMac Greg OdenQooniu Love's broken handEvitacre White RabbitZodd Moj TEAMfluber Six Sigmafalcao RydhazForLifebulek Adam Kraśko FansMack Bad Boys TeamLBS LBS Blooper$Kucio kucio's teamBenon The Tramwajsrk18tw Barca Teamjurekfurtak Looblin Goats el-maniaque Bydzia Bulls DRAFT : 22.10 (CZWARTEK) GODZINA 20:00 Draft był przedni i bardzo udany Wyniki : http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/21868/draftresults?drafttab=picks Link do ligi : http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/21868 Edytowane 2 Listopada 2015 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Chyba w dziale roto mimo wszystko, podobno Borys ma pomóc uporządkować tam tematy i może nas gdzieś wcisnąć, myślę Szulim, że spokojnie możesz do niego napisać, podobno nie wszystkich od razu banuje e: witam wszystkich Edytowane 13 Września 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 zmienilbym godzine draftu na wczesniejsza np 19, pozatym jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witajcie. Godzina 19 może być, ale nie wcześniej myślę. Co do dnia draftu postaram się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Data i godzina draftu na Yahoo sa ustawione poki co randomowo dzisiaj ustawimy ankietę i wspólnie wybierzemy dzien i godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Wrzućcie link i upublicznijcie ligę na yahoo, jeśli to nie problem. Chętnie będę obserwował co tam się u Was będzie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 ok zostaliśy przeniesieni, dzikuję adminowi za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 sa jeszcze wolne miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Raczej nie, chyba, że komishe podejmą decyzję o rozszerzeniu ligi. Ja w każdym razie byłbym za. Edytowane 15 Września 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 jesli beda miejsca,chetnie zagram mam pare lat doswiadczeni,zawsze aktywnie gram caly sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A można wrzucić w 1 wątku listę uczestników, bo po drużynach mogę mieć problem z identyfikacją niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Zaraz wrzucę Szczerze mówiąc to sam mam problem kto jest kim , i nie wiem do kogo pisac ponaglenia o logowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Nie lepiej żeby nazwa każdego teamu była po prostu nickiem z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) @fluber W PM od Szulima z linkiem do ligi na dole masz wszystkie nicki. a co do identyfikacji to normalne, że ciężko się czasem połapać Edytowane 15 Września 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Najważniejsze, żeby nick na yahoo był podobny do nicka forumowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Dodałem nazwy zespołów, 2 nie mogłem dopasować i 2 GM nam brakuje w lidze. Proszę aby "Ryszard" ujawnil swoją tożsamość na forum @edit, 1 się ujawnił Edytowane 15 Września 2015 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Hej. moja druzyna to Barca Team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek Furtak Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Witam, moja drużyna to Looblin Goats, a co do draftu to się raczej dostosuję, pozdro 4 all! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 ja nie zagłosuję w ankiecie bo po prostu nie mam pojęcia co będę robił i gdzie będę w połowie października, jednakże do każdego terminu postaram się dostosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Przeanalizowałem wyniki ankiety ws draftu i na 10 osób głosujących mamy 2 terminy które pasują 80%. Zakładam że osoby które nie głosowały, pasują wszystkie terminy. Więc tak : 1. Poniedziałek 12.10 od godziny 20 2. Czwartek 22.10 od godziny 20 Czy jesteśmy w stanie zebrać wszystkie 16 osób w jednym z wymienionych terminów i czy ewentualnie osoby którym bardzo nie będzie pasować są w stanie znaleźć kogoś na zastępstwo w celu zrobienia draftu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi