kondzio Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Szukam bardzo taniej piłki do kosza do 25 zl. Wiem ze za taka cene bardzo ciezko kupic cos dobrego ale pomozcie moze akurat. Pilka bedzie sluzyc do grania na dworze. Firmy jakie po tej cenie znalazłem to Spokey, Vizari, Kappa, Stinger, Goldstar i wiele innych. Poradzcie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Hmm. A może Kipsta? Podobno całkiem spoko są ich produkty. Ponadto jak coś się stanie to warto reklamować, Decathlon raczej nie robi umików. www.decathlon.pl/pika-do-koszykowki-rise-up-7-id_8297293.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Za droga biorąc pod uwagę, że nawet na jedzenie musze pozyczac pieniadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 O ile mi wiadomo to 16 zł < 25 zł... Jest opcja darmowej dostawy do domu jak nie ma w Twojej okolicy tego sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Rise up bardzo spoko. Trzyma powietrze, 2-3 razy tygodniowo na betonie od ok 2 miesięcy i się nie ściera zbytnio. Do polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi