andy13 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Fajne to to Aż mi się przypomniało: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A to chyba postuje w złym temacie ale i tak ich lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Nowe "Sodom" jest całkiem przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jaram się niezmiennie każdą ich płytą. Ma to być wypadkowa Are You a Rebel, Infernal Connection i Verses Of Steel.Zacne tytuły.01. Let’em Bleed02. Monkey Mosh03. Sociopath04. Become a Bitch05. Thy Will Be Done06. 50? Don’t Slow Down07. The Cannibal08. God Is (Isn’t) Dead09. Diamond Throats10. Heavenly Hellfucker11. After The Vulture W tygodniu premiera singla. Pasuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Pisałem już, że ich nie lubię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ostatnia mi nie podeszła, ale jak ma byc troche jak rebel to moze byc fajna. Pisałem już, że ich nie lubię?Who cares? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Who cares? Everybody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Everybody...Masz manie wielkości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Acids w wydaniu na mocno, to lubię. Porówanie do genialnych IC i debiutu jest obiecujące, jara mnie także wspomnienie o Verses of Steel. Wspaniały album, jak dla mnie perfekcyjne brzmienie. Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Masz manie wielkości? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Może kogoś zainteresuje. Już jutro (piątek) po 22:05 w audycji Offensywa u Piotra Stelmacha w Trójka - Program 3 Polskiego Radia PREMIERA SINGLA "Become a Bitch" z płyty Peep Show! Do usłyszenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Krzysiek Kornel kiedyś nadstawił kakłowego oczka Timbalandowi i było mi bardzo, bardzo przykro, ale można wybaczyć to skurwienie bo po pierwsze Soundgarden, a po drugie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Audioslave ogólnie wspominam jako nudny zespół ale piosenka, którą wrzuciłeś jest fajna. A propos Krzysia to wychodzi odświeżony brzmieniowo Temple Of a Dog. Wczoraj premierę miał też tytułowy song z nowej płyty Testament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jak to może być nudne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jak to może być nudne??? Dokładnie!!! Jak! IMO Audioslave obok Marsvolty i kilku innych perełek było czymś świeżym i skowyrnym w 21 wieku, tak tak zaraz pojda pociski, ze to zlepek starych kotletow RATM i SG ale pierwsza płyta dla mnie klasyk, kazdy kawałek kocur, co do drugiej płyty się zgodze tu już troche wiało nudą, przy trójce znowu bujało miło. Temple od a dog uwielbiam poodbnie jak Mad Season i chętnie posłuchałbym ich na żywo. Nowi Acidzi przesłuchani jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Nawet ten teledysk mnie wynudził xD A zresztą nie wiem, mało z tego całego Audioslave pamiętam poza pierwszą płytą, która mnie z początku zainteresowała ale szybko odeszła w zapomnienie. Z dorobku CC lubię jedynie klasyczne Soundgarden i wspomniane ToaD. Rzecz gustu i metryki może. Z innej beczki. Gadałem wczoraj z Tytusem i mogłem posłuchać wszystkich kawałków z nowej płyty. Mocna rzecz. Najlepsze pierwsze wrażenie na mnie zrobiły potężny Heavenly Hellfucker, genialny riff Thy Will Be Done i szalone Monkey Mosh. Całość jest bardzo spójna, inaczej niż na poprzedniku. Zgodnie z opisem jest w tym dużo Internala, VoS i debiutu (szybszych fragmentów), miejscami przypominało mi też trochę RINE. PEEP Show to poważny kandydat do mojej ulubionej płyty Acid Drinkers. Nie mogę się doczekać przyjścia płytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 PO chu AS w temacie o metalu ??? Jeszcze Madonne moze Acidzi spoko , jesli cala plyta podobna to bedzie ok. Lekko sleyerish riff w zwrotce Mozesz zapytac Titusa czy stare plyty będą na Spotify? Ponoć zespoły zarabiają jak się ich słucha na Spfuju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Become a Bitch na tej płycie jest jednym z łagodniejszych fragmentów Naprawdę całość robi bardzo dobre wrażenie, zajebiście brzmi, jest spójna, słychać inspirację klasyką ciężkiego grania i klasycznymi płytami Acids. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi