Kily Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 jest godzina 18 teraz ustawiona i nie marudzić już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 To może 19 chociaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Juz sie nie moge doczekac tego cholernego draftu. Sa widoki na 11 i 12 osobe czy nie ma szans? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ja już robię listę swoich ulubionych grajków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A ja polecę spontanicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ja trzepie mocki, ale bez wiedzy z ktorym numerem wybieram to akurat mija sie troche z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 ja tam się jeszcze zastanawiam czy dać Danpowi fory w pierwszym tygodniu i zastosować się do maksymy Leszka Millera czy też od razu ruszyć z kopyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Prosze o lagodny wymiar kary, przeciez wiesz ze mam rozchwiana psychike, i kazda porazka jest dla mnie olbrzymim ciosem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Nie wiedziałem, że aż tak trudno jest Ci się pozbierać po ostatnim starciu ze mną :/ pomyślimy, ale pamiętaj, że zawsze możesz walczyć i drugie miejsce w całej lidze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Bede o tym pamietal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nie ma szans - mój dream team rozniesie wszystkich. Zobaczycie - nie będzie co zbierać. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 kurde telefon mi się spieprzył a w sobotę wyjeżdżam, ale spoko miałem draftować na telefonie pracuje nad tym. Co do mocków, jak wcześniej coś grałem to teraz 2 tyg nic. Powiedzcie mi tylko jedno bo ja grałem tylko NBA ROTO. W tym H2H w pojedynku liczy się całościowa liczba punktów czy walczy się też na kategorie, że ktoś wygrał w rush, a ktoś w passing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 tylko suma wszystkich punktów w danej kolejce decyduje o tym, kto wygrał poszczególne pojedynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Ile będzie czasu na pick? Standardowo 30 sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Dokładnie 30 sekund, można sprawdzić w settingsach na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dobra dosyc tych zartow, Kily tak ci zloje dupe, ze wstyd ci sie bedzie na forum pokazywac. Przed meczem i po meczu mozemy sobie byc kumplami, ale na te pare dni jestes wrogiem publicznym nr1 ps-pewnie mi zaraz zalatwisz jakis najgorszy numer wyboru w drafcie, ale niewazne, i tak baty beda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Własnie co do numeru, z którym będziemy wybierać to będzie on przypisany losowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tak... chyba ze kolega Kily ma jakies wtyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Pyknąłem kolejny mock. Jestem coraz lepszy w te klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ja zrobilem chyba ze 30 dotychczas i wydaje mi sie ze coraz mniej wiem Do tego te cholerne kontuzje na OT i w preseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi