wowo Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 o kuwa, mi napisało n amocku że mam nieaktualną przeglądarkę a korzystam z Okna 8.1 i jest aktualny IE. Nie no ja płakać nie będę i ogram was tak czy tak, po protu w ten sposób będzie mi trudniej. Chociaż symbolicznego JD Gentelman dla zwycięzcy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Można zagrać jakoś mocka na naszych zasadach, że wybiera się 17? btw mam wybity bark więc w ten weekend mogę "pomockować" pw albo post tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zobacz na jahoo czy sam nie mozesz stworzyc mocka wg wlasnych zasad, i wtedy ludzie z sieci losowo dolacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Dajcie znać na PM jak będziecie mieli oficjalnie ustaloną datę draftu. Ja dostosuję się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 22 sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Tylko godzina nieznana, bo ciagle gloswanie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ja w sobotę do 12 pracuję na 90%, ale czwartek, piątek(20-21) już będę wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Z ankiety wynika, że draft będzie później niż o 12. Na razie jest ustawiona godzina 16 i nie widać sprzeciwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 A gdzie jest ta ankieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Na yahoo. Są nawet dwie (jedyne póki co utworzone tematy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 A mialem brac Geno w Fantasy w tym sezonie, moj sleeper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Wow, jestem pod wrażeniem, że można w kogoś takiego w ogóle wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Swego czasu ktoś uwierzył w Tima Tebow. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Tebow jest/był chociaż fun to watch. A co fajnego jest w Geno który częściej rzuca do cornerów rywala niż do swoich kolegów? Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 C'mon, Danp tylko żarcik puścił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ciekawostka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Już wolałbym Geno niż Fitzpatricka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 A ja od Geno wolałbym Michała Krzelowskiego. Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Heh widze Kily skumal, no ja ktory nienawidze leszczy i burakow w jakimkolwiek sporcie zebym chwalil jakiegos smiesznego Geno. Kily uratowales moj honor, jeden trejd w lidze zrobie pod ciebie, tzn ty mi oddasz wypasionego RB za jakiegos Watkinsa czy innego Tate'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 E pany - 4 pm to za wcześniej na draft. 4 pm ET proponuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi