bulek Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Zodd waiverem z Andersonem przekroczył salary cup i w tym momencie nie ma tu nawet wytłumaczenia, że to niefart z waiverami, bo został on wzięty za wirtualnego gracza. Ban i team wraca do zestawu sprzed waiverów. Przywrócę jedynie Sama Dekkera, bo został wzięty również z waiverów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Jeżeli przekroczyłem to rzeczywiście mój błąd (choć dam sobie rękę uciąć, że biorąc go sprawdzałem SC i wychodziło mi, że się mieszczę; może błędem było robienie tego przez z koma i sprawdzanie składu na forum bo tu jak widać prehistoria jest a nie stan aktualny). Jak rozumiem mam miesiąc bana na pobieranie/wymiany z innymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Na wymiany nie, jedynie na add/drop. Trejdy możesz robić dalej. Może trochę późno ten ban, ale spójrz na sznurowadlo, sobie również dałem wczoraj. Edytowane 11 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Ok, rozumiem że miech bana jest od momentu przekroczenia, czyli od 23.09? Bo jak od dziś to jest to durne i płaciłbym dodatkowo za opieszałość komisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 ktoś powie w skrócie o co chodzi z rezygnowaniem z wyboru?nie bierzesz nikogo, nie wyrzucasz nikogo i pick przepada?Wszyscy na trejd bloku, popraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 bulek, klepnij mój trade z Sixers, czekam i czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 oddam iguodale za przyszloroczny pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 oddam iguodale za przyszloroczny pick przecież już go nawet nie masz cierpliwyś typ ogłoszenie 05:42 - wywalenie Iggiego na FA 08:41 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 stwierdzilem ze z taka aktywnoscia tej ligi to sie nie doczekam;p chcesz to go bierz z waivera:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 ja nie jestem zainteresowany tak tylko zauważyłem, że cierpliwie wytrzymałeś niemal 3h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Panie kominiarzu, ja już nie chcę tego bana... nana... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 No chyba, że chcesz skorzystać z promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Podziękował - już skorzystałem!!! Całkiem solidny ten FA market mamy na Dzieńdobry.Tylko slotów mało i w salary ciasno... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 a ja się zawczasu przypomnę, że 23.10 o 9:26 minie miech od mojego przekroczenia salary i liczę, że w piąteczek będę mógł poszaleć na rynku FA (czyli aż uzupełnię wolny slot ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Chce ktoś z pretendentów łyknąć Jenkinsa za przyszłoroczny pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Kmiszu, dalej mam blokadę. Nate jest mój i byłby u mnie w teamie gdybym regulaminowo był odblokowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Kto mi zaproponuje pick za Bava i Vaughna - nic na siłę, ale jak komuś się podoba taki zestaw, a mi się spodoba jego pick... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 bulek, nie rób jaj - byłeś po 14, a ja wciąż bana mam..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 buła zatwierdź treyd na yahoo, albo proszę komisarza o szybką reakcję rondo za evansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Dramat w tym sezonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi