Benon Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) ...powiedzmy, że nie lada gratka dla tankerów: Iman Shumpert i MKG do oddania za zdrowych ludzików... ...lub pick/picki... Cudów nie wymagam. Oferty na PMa poproszę. Pozdrawiam Edytowane 5 Października 2015 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Wymiana z Minnesota CP3 + D Lee + Fournier za Wiggins + R Cov + H Barnes Philla 76ers wchodzi w czas przebudowy więc sprzedam ( prospekty, picki ) weteranów mogących być pomocni w walce o wysokie lokaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 qrwa veto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Ale o co chodzi? Jak w 1 lidze Krzemu oddawał Millsapa za Gordona było ok. A kto to Wiggins? Przyszły all-star. Czy Butler jak był wybrany z 30 był mianowany na gwiazdę? A Wiggins to numero uno. Edytowane 8 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 ...ja pinkole, afera, veto, i to wszystko bez mojego udziału... Jaaaajaaaa!!! Tyle tylko, że przez moje przeszłe problemy z transkcjami, taraz się pakuję w jakieś dziwne deale, które dziwnie się dla mnie kończą... Zindoktrynowaliście mnie, qrva... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ale o co chodzi? Jak w 1 lidze Krzemu oddawał Millsapa za Gordona było ok. A kto to Wiggins? Przyszły all-star. Czy Butler jak był wybrany z 30 był mianowany na gwiazdę? A Wiggins to numero uno. gdzie millsap a gdzie CP3? co ma do tego butler. Bennet to też był numer uno. oddaje maszynę do fp za prospecta tylko dlatego że jest młodszy., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Chętnie wysłucham ofert za młodzież, prospekty i picki za: 1 Robert Covington 24 33,45 2 Josh Smith 29 39,50 3 Mo Williams 32 37,45 4 Wilson Chandler 27 35,95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ten CP3 to za tanio idzie. On nie bazuje aż tak na atletyźmie, żeby już go rozmieniać na drobne. Lee i Fournier sprawy nie polepszają. Wiggins o wiele lepszy w fantasy nie będzie, Barnes też, tym bardziej w GSW. No a fantasy żywot Covingtona wiąże się długościa tankowania Philly. W skrócie - veto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Panowie, nie rozumiem. Chciałem oddać CP3 za prospekt, i to taki który ma szanse być all-starem i ma przyszłość w fantasy a za takiego uważam Wigginsa. Może drugim LBJ nie będzie ale przecież można znaleźć spokojnie kilku zawodników którzy nie wyglądali lepiej a ich kariera wystrzeliła DLee oddaje bo dla mnie to i tak bagaż , tym bardziej że chce osiągnąć coś innego a wysokie FPP CP3 mimo całego szacunku do jego produkcji w tym roku mi by przeszkadzało. Poza tym nawet jak chciałem go sprzedaż wg was "drożej" to nikt nie chciał podjąć rozmowy. Więc sorry ale skoro każda ze stron jest zadowolona to nie wiem o czym tutaj debatować No ale okey, każdy ma prawo wyrazić swoją opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ale co veto? Na naszej grupie fb Szulim długo tłumaczył dlaczego chce tej wymiany. Nie mam żadnych wątpliwości, że wymiana choć dla wielu kontrowersyjna została przeprowadzona w 100% fair. Co Was tak boli, że Wam się taki trade nie udał? Bo nie kumam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Moim zdaniem trade ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Moim też... ...i ten też: MKG za Barnesa* *pod warunkiem, że Szulim ma tego Barnesa... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Haha Benon ;p może niektórzy uważają że jeszcze go nie mam, no ale cóż w każdym razie potwierdzam powrót MKG do mojego zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Trejd przechodzi i to nie dlatego, że przeprowadził go komish. Nie widzę jakiegoś nawału głosów sprzecznych, bo takowe zresztą mi trudno zrozumieć. Nie szukajmy na siłę samych równych trejdów, Szulim, mimo, iż jest krótko stażem, to nie jest osoba niedoświadczoną, negocjując z nim, zresztą bardzo niełatwo, można było łatwo odnieść wrażenie, że ma swój pomysł na drużynę i go skrzętnie realizuje, czego dowodem jest kolejny trejd z Benonem. A skąd ten przykład o Butlerze? Butler to nic innego jak tylko jeden z wielu dowodów na to, iż nawet dużo gorzej zapowiadający się swingmani stawali się all-starami. A porównanie Wigginsa do Bennetta co najmniej niestosowne. Wiggins w pierwszym sezonie zrobił 36, stając się liderem leśnych wilków. Bennett nie był nigdy żadnym liderem i nigdy nie będzie. Zresztą rok temu popularne było stwierdzenie: "tankowanie po Wigginsa". Jeśli ktoś kiedykolwiek "tankował po Bennetta", to mogę jedynie pogratulować. Wiggins będzie all-starem i to raczej prędzej niż później. On ma 20 lat i jeszcze spore rezerwy. Pozostali uczestniczący w wymianie? Lee, Fournier? To nie są żadne łakome kąski, zresztą i ja wzięłem ich na przyczepkę, nie budowałem drużyny, żeby inwestować w Lee. Zresztą jeszcze wiosną każdy by go uznał za szrot, teraz nagle stał się key playerem, bo przeszedł do Bostonu? On ma 32 lata, jeśli Szulim chce budować team, chyba nie na takich zawodnikach, patrzmy też na wizję danego teamu, na taktykę, nie tylko przez suche fppg na tu i teraz. Oczywiście szanuję głosy sprzeciwu, każdy ma takie prawo, ale moim zdaniem po prostu, i do tego chcę dążyć, trejdy będą puszczane konsekwentnie, z wyjątkiem jawnych niesprawiedliwości, tudzież niezrozumiałych decyzji GM-ów, ale w tym gronie chyba o to trudno. Mam nadzieję, że zostałem dobrze zrozumiany. Ten trejd bym zablokował, jeżeli by cała armia forumowiczów zaprotestowała, ale głosy są rozłożone równomiernie. Nie ma powodu dłużej czekać. Edytowane 9 Października 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 To kolejny etap reformacji u Szulima pick PTB 2016 za W.Chandlera Szulim potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Zaczynam rozumieć co czuje Sam Hinkie Potwierdzam Jednocześnie przypominam iż pozostali na trejd bloku to : Josh Smith Mo Williams R Cov Nadal zbieram picki i prospekty Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 wg mnie trejd jest fair, nie wiem o co te krzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Covington do mnie Muhammad i future pick do Szulima czekam na potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 potwierdzam witam buzza i pick 2016 w moim zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi