Krzemo Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 hmmm to dziwna ta lista nie ma nr 13 i 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Bo te teamy zrezygnowały; są dwa nowe Falcao - trejd zatwierdzony. Info dla Benona - zakaz add/drop na miech, przy czym informuję, iż na yahoo nie ma młodszego z greckich braci. A na waiverach można już szaleć, przy czym uważać jednak na salary... Edytowane 21 Września 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 jacys chetnie na iguodale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam, wymiana z buła: Do GSW - Rondo Do SSS - Evans Buła potwierdzi Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplik Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Chce ktoś Andrzeja Boguta albo JR Smitha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 potwierdzam trejd z Tryczkiem do sprzedania pozostają jeszcze wszyscy pozostali ze składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Udało sie sciągnąć Andersona z waivera i fajnie, liczę ze dostanie znaczek pg i skład mam w sumie na ten moment zamknięty, będę obserwował tez Harella którego zwinął krzemo chyba, ja go miałem z 2ka i wydaje mi sie ze cos z niego moze byc, pozatyym na fa szrot:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Siema, Dwa deale się skleciły. Zamieszczę je w odpowiedniej kolejności, żebym przypadkiem nie przekroczył slary cap... Numero Uno: Do Philadelphi (Szulim): Serge Ibaka, Evan Fournier, pick 2016 Do Chicago (Ja): Michael Kidd-Gilchrist, Iman Shumpert, Nik Stauskas Numero Zwei: Do Washington (Hermman): Kyrie Irving, Delon Wright Do Chicago: Roy Hibbert, Derrick Rose Nie wysyłam propsów na Y!, bo nie wiem w jakiej kolejności chłopaki przyklepią... Poproszę komisarza o manualną korektę składów. Wywalam Thanasisa, choć i tak go nie ma na Yac***u. Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ktoś sie pokusi o jakieś predykszyns na nadchodzący sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Ktoś sie pokusi o jakieś predykszyns na nadchodzący sezon? wygram ja i reszta za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplik Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ja wygram. Wirakocza nie wygra. Musli będzie wysoko. Oddam Andrzeja - ktoś się skusi na boczuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Shumperta oddam za kogoś z salary max 32.30 - ten ktoś nie musi być piękny i młody, tylko ma być zdrowy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 oddam jj redicka i varejao, tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 w naszej lidze istnieje cos jak ligowe veto czy cos w tym stylu? bo to co wyprawia jeden z uzytkownikow woła o pomste do nieba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 co masz na mysli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 w naszej lidze istnieje cos jak ligowe veto czy cos w tym stylu? bo to co wyprawia jeden z uzytkownikow woła o pomste do nieba :] Zawsze mozesz wypowiedziec sie na forum - co myslisz o danej wymianie itp. Zdazaja sie przypadki ze wymiana jest veto-wana przez komisa. Ciekawy jestem jaka wymiane masz na mysli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Mój double deal, mający mi zapewnić komfort na wypadek kontuzji uuuuułuuudau się jak sam penis! Miałem na benchu dwóch rookies, Ibakę, który z roku na rok obniża loty i Irvinga z którym to nic nie wiadomo - zależy gdzie się ucho przyłoży - albo off do nowego roku, albo do świąt, albo do początku grudnia, albo, albo, albo... Na temat Parsonsa na razie nie wylewam żali, bo nie był częścią dealu... Pozyskałem w dealu 5 zawodników bez znaczka "inj" koło nazwiska - teraz tylko czekam na jakąś season ending Hibcia, żeby był komplet i można było wypowiedzieć/zaintonować/wybrzmieć legendarne "ta bum tssss", czy jak to tam powinno brzmieć... Jak ktoś źle komuś życzy, to niech oleje voo doo, wioskowych zaklinaczy i ojca Mateusza - wystarczy oddać mi tego zawodnika w jakimkolwiek dealu - gwarancja póki co 80-procentowa, ale poczekajmy na rozwój wypadków i nie ubiegajmy zdarzeń, jak zwykł mawiać Wołoszański... Zareklamowawszy swe nietypowe usługi, kończę i... ...pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 byłem ciekaw czy ktoś w ogóle pilnuje tego ;] choć fakt, że wymiana połamany gwiazor za polamanego gwiazdora gdzie jedna strona dostaje w gratisie Hibberta jest taka sobie ale jak tam sobie chcą skoro sie dogadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi