Muslii Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) mozna zmienic decyzje odnosnie tego kogo outuje po drafcie? Ale Ty chciałeś wywalić po drafcie Amira, ktorego juz nie masz w skladzie, bo wywaliles go przy okazji trejdu z Zoddem. Takze nie tyle musisz zmienic decyzje, co napisac kogo tak naprawde outujesz Edytowane 13 Września 2015 przez Muslii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) wywalilem dinwiddie, ale fakt najpierw chcialem amira ale edytowalem ;] w kazdym razie wywamalam andersona i dinwiddie a amir zostaje zeby nie bylo watpliwosci ;] dziekuje e: a fuck that, amir i dinwiddie out, pierwsza decyzja zawsze najlepsza;p pzdr Edytowane 13 Września 2015 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 może i głupie pytanie ale i tak je zadam - kiedy start sezonu? czyli kiedy składy będą uzupełnione (na yahoo i forum poprawnie) i będzie można choćby kombinować dodawanie/wywalanie grajków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Na forum zaktualizuję, ale na yahoo poki wszyscy się nie zalogują, nic nie mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 dzięki za info widzę więc, że czekamy na tylko i aż 2 teamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 ...niektórzy mnie zadziwiają... Jak komuś trzy kliknięcia mogą zajmować tyle czasu... Od tygodnia stan osobowy w trzech keeper ligach, w których gram i które już są na Y! niezmienny... Po tygodniu ustaliły się na poziomie 18, 18, 17 i ani qrdva drgnie A nuż komisarz znalazłby w międzyczasie chwilę, żeby skorygować wszystkie składy i człek mógłby spokojnie obadać rynek FA... I tak qrdva do sajebania, co roku to samo - cienszki jest żywot fantazyjnego plejera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 ktos chetny na thomasa? s5 sie szykuje w tym roku i dobre cyfry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 u mnie wszystko na sprzedaż, drzwi otwarte. popraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Al Jefferson dropped over 20 pounds this summer due to changing his diet. Cały czas czekam na oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Falcao, wywalam Tobie Kyle'a, zdeczko się pogubiłeś, bowiem przy wymianie z Zoddem wywaliłeś Amira, a przy wymianie z Szulimem - Dinwiddiego. Składy zaktualizowane, na ich podstawie będę wklepywał zawodników na yahoo. Edytowane 20 Września 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Benon, w międzyczasie to ja mogłem ogarniać składy na forum, ale na yahoo nie mogłem żadnego teamu ogarnąć, dopóki wszyscy nie dołączyli. Natomiast teraz, jak już wszyscy są, to powoli można się przygotowywać, za jakąś godzinkę zaczynamy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Hej, właśnie o to mi chodziło, że jakby wszyscy sprawnie dołączyli, to mogłoby to być uzależnione od tego, czy znalazłeś wolną chwilę i ją wykorzystałeś na wprowadzenie składów, a nie że musisz ją znaleźć... Dołączyła jednak reszta i można startować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 kolejny deal pomiedzy spurs i kings do kings beal do spurs thomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 20 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 potwierdzam deal z Sacramento Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Z przyczyn niezależnych ode mnie trochę się to przedłużyło, ale nie ma tego złego, przynajmniej deal przeszedł za 5 dwunasta przed rozpoczęciem sezonu Ale już teraz zaczynamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Trade z falcao (Sacramento Kings) Dennis Schroder za Wilson Chandler MKG Dunleavy out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplik Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Czyli można już brać ludzi z FA? i mieszać, mieszać, mieszać w składach? A: jeszcze jedno, jaki mamy limit salary? 460? Edytowane 21 Września 2015 przez cieplik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 tak 460 chyba jeszcze brakuje 2 drużyn,więc w tej chwili nie poszalejesz na FA, ale możesz potrejdować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Brakuje? To nie jest możliwe, zamknąłem juz ligę i wszyscy byli No i jednak muszę dać bana Benonowi, zgodnie ze słowem na koniec sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi