PH#1 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Amundson out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 wywalam scole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 jak ktoś ma jakiś kontakt do ms9 to napiszcie do niego, że draft czeka, bo w fbx3 jest komiszem i na dziś nie wiadomo kto kim gra w kolejnym sezonie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Hamulcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermman89 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Auto-pick pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Hmm.. Wiem ze to troche późno ale mam taka propozycje : Skoro ms9 nie widac od mc, to jakos ciezko oczekiwać ze nagle odżyje i bedzie grał aktywnie sezon - oczywiście moge sie mylić. Ale Moze wstrzymamy draft na kilka dni, znajdziemy zastępstwo , ktoś dostanie od razu draft i zespół i moze jakos to ogarnie Co sądzicie o tym? Wierzycie w ms9 ze bedzie aktywny czy szukamy kogos do gry przez sezon? Hmm.. Wiem ze to troche późno ale mam taka propozycje : Skoro ms9 nie widac od mc, to jakos ciezko oczekiwać ze nagle odżyje i bedzie grał aktywnie sezon - oczywiście moge sie mylić. Ale Moze wstrzymamy draft na kilka dni, znajdziemy zastępstwo , ktoś dostanie od razu draft i zespół i moze jakos to ogarnie Co sądzicie o tym? Wierzycie w ms9 ze bedzie aktywny czy szukamy kogos do gry przez sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 ms9 nawet się nie zadeklarował. Draft trzeba wstrzymać, a na forum jest wielu userów, może któryś będzie zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplik Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Witajcie, ja mogę spróbować zastąpić ms9 Jestem na tym forum nowy, ale gram już trochę czasu na innym znanym i lubianym - bulek może potwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Jeśli tak to ja jestem za, ruszajmy z tym draftem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 No to jazda nie ma co czekac , trzeba dzialac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Cieplik przejmuję drużynę. Sam go zaprosiłem do gry. Zaznajom się ze składem i wybieraj w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplik Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) OK, draft się zbliża ku końcowi, można pomału dopisywać się do ligi. Do Cieplika i Szulima wysłałem link - sprawdźcie czy możecie się lognąć do ligi. Aha, jakby ktoś zmienił maila w porównaniu z zeszłym sezonem, niech da znać, skasuje się zaproszenie. Edytowane 11 Września 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Się robi cieplikos, ostrowska ekipa rośnie w siłę ostrowsko/radłowska! WITAM COMPADRE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Draft się skończył - info dla ludzi powyżej sc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Ish i Bruno out - salary w normie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieplik Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 cieplikos, ostrowska ekipa rośnie w siłę ostrowsko/radłowska! WITAM COMPADRE! Si senior! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 serpahin,ingles,pachulia out salary powinno grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Mam nadzieję, że się nie obrazicie – chciałem tylko wrzucić małe ogłoszenie: Na forum sznurowadlo.pl prowadzimy rozgrywki w formacie H2H z draftem aukcyjnym, więc jeśli są tutaj jacyś chętni, by dodatkowo spróbować sił w "innej dyscyplinie", to zapraszamy, bo jest jeszcze trochę wolnych miejsc. W tym sezonie pierwszy raz powinno nam się udać stworzyć 2 ligi na drugim poziomie rozgrywek, a nawet tam poziom będzie wysoki. Chętnych odsyłam tutaj: http://sznurowadlo.pl/viewtopic.php?f=22&t=264&st=0&sk=t&sd=a Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 mozna zmienic decyzje odnosnie tego kogo outuje po drafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi