czikson Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 nie wiem jak sie bracia uchowali na tym świecie do tej pory? dziewczynę tez mają jedną i chodzą w trójkę do kina? ciul z kinem, ciekawi mnie jak robią co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 przecie napisał, że do kina a nie na film ogarniaj kuwetę men chuy z nimi, będziemy grali small fat ball z tj i pj na skrzydłach. heavy metal a nad Phoenix burza piaskowa, widoczność na kilka metrów. kibice z Polski walą z buta po karnety i amerykańskie bryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Może SVG się zlituje i Ilyasove odda? Jak sensownego PFa nie dostaniemy w zamian to playoffy przesuną się o kolejny rok. Mamy trochę picków (Cavs, Heat), więc w razie czego można coś poświęcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Może SVG się zlituje i Ilyasove odda? Jak sensownego PFa nie dostaniemy w zamian to playoffy przesuną się o kolejny rok. Mamy trochę picków (Cavs, Heat), więc w razie czego można coś poświęcić. Czyli nie 2018 a 2019? Bo raczej nie podejrzewam, byś na ten rok liczył uczciwie o prawdziwą walkę o 8 miejsce. Nie ten skład, nie ta konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Cała ta historia jest dziwna. Rozumiem pomysł rozdzielenia bliźniaków, zostawić utalentowanego, a odesłać tego który może "psuje" tego lepszego. Barkley często powtarza "The operation was a success but the patient died." I tak to wygląda w tym wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jeden drugiego nie psuł. Obaj psuli atmosferę w szatni, fikali do Hornego to trza było trzodę rozgonić. Naturalny wybór czyli won słabszy lepszy zostaje prawie wypalił, ale okazało się, że prócz wspólnego konta bankowego Morrisy mają również wspólne wyjebane ego na profesjonalne podejście do wykonywanego zawodu. Siekierka na drogę. Jaki Illyasova? To może Boozer jak fruwamy najarani pod sufitem. Morrisa też musi ktoś chcieć wziąć, a przy takim zachowaniu to powątpiewam czy contender będzie chciał ładować się w niestabilny emocjonalnie zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Bliźniacy mają to do siebie, że mimo, że są tacy sami, to są inni i jeden na drugiego wpływa. Wkurzyli się, bo podpisując umowę by być razem zrezygnowali z n milionów. Bo gracz 15/7 za 8m za rok to rozbój w biały dzień. Sprawy by pewnie nie było gdyby nie kopali bezdomnych. Papier to papier, a że nie było na nim zapisu "no-trade clause" no to sorry podwójne żuczki. Sux to be you(2). Illyasova za Kieffa przechodzi w maszynie. Czy to ma sens, nie wiem mówimy o Suns, a w zeszłym roku próbowali zrobić hurtownie PG, a teraz ściągnęli Chandlera na 4 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Uno, Mavs i 2 x Blazers na starcie. Czyli na spokojnie, opcja na 2-1 i mleczny start jest wielce prawdopodobna o ile nowe skisy w chemii się nie pojawią. A skoro o skisach to na rynku padła propozycja a`la Harry Harrison czyli jak wyjebać pół składu i hurt picków: Suns receive:Paul George Pacers receive:Markieff MorrisAlex LenT.J. Warren2016 1st round pick (from Suns)2021 1st round pick (from Heat via Suns) Knicks receive:George Hill2016 2nd round pick (from Suns, top 40 protected) 76ers receive:Jose CalderonArchie GoodwinC.J. Miles2016 1st round pick (from Cavaliers via Suns)2017 2nd round pick (from Houston via Knicks) Also, Sims i Jefferson są na campie i walczą o miejsce w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wut? Knicks oddają Jose i drugorundowy pick w zamian za George'a Hilla? Jeżeli jest to żart, to bardzo niesmaczny Panie Blues Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 eś nie doczytał, że baran twórca tego chce mi całą ławkę wydrylować za Paula :] zresztą co to za awatar, pod to mi nie staje. eś się Pan spsuł mię robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 A co mnie obchodzą dramaty na słonecznej prerii Arizony? Chcieliśta all-stara to mata Hill w Knicks a ja taki nieogolony Fikcja dobra nie jest zła Piesek rządzi, a że na zwierzę nie staje to zdrowy objaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Markieff Morris tweeted on Thursday night that his "future will not be in Phoenix." Jakieś informacje, co z nim zrobią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Póki co najczęściej pojawiało się info, że Phoenix "nie planują go tradować". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Amerykańska odmiana klubu Kokosza - Klub Morrisa. Powinni go wrzucić do Bakersfield Jam. To jest rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 No byłem w tym miasteczku. Masakra. Dla niego by się nadalo. Jaka S5 wyjdą słoneczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 No byłem w tym miasteczku. Masakra. Dla niego by się nadalo. Jaka S5 wyjdą słoneczka? Na początku pewnie będzie to wyglądało tak: Knight-Bledsoe-Tucker-Teletovic-Chandler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Kieff ukarany 10k przez NBA na co nasz milusiński odpowiada jak zawsze z klasą i powagą po czym tnie swojego tweeta. Ale nic w sieci nie ginie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 TC chce nawrócić Kieffa na wiarę Słońc. Brawo. Już prawie tankowaliśmy :] gdyż skład dbl uzupełniony http://www.nba.com/suns/press-release/suns-sign-burton-casey-jefferson-sims-white Sims, 2 importy, spadek z 3 zespołów letnich i nowe czarne na 4 rozgrywajka szał Z drugiej strony, Kieef ma grać pierwsze skrzypce na czwórce ale Tucker tłusta dupa ma tez grać małe 4 by robić small fat ball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Kieff ukarany 10k przez NBA na co nasz milusiński odpowiada jak zawsze z klasą i powagą po czym tnie swojego tweeta. Ale nic w sieci nie ginie Przy okazji wytłumaczy mi ktoś o co chodzi w tym tweecie i co jest w nim takiego bulwersującego? Serio pytam, bo nie mam pojęcia do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Chodzi o to, że te 10 koła mu koło kostek lata bo jest zarobiony. Takie deal wit` it w stylu Kanye"króla rocka rozpierdalatora dzieci na wózku" Westa. Generalnie pokazał, że ma wyjebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi