RappaR Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 ...zgłaszam oficjalny protest...Odwiedziłem ten temat jakiś rok temu i niestrawności przeszły dopiero wczoraj, a dziś jak na złość ktoś tu znowu pisze...i wkleja...i z kibla muszę post wysyłać...Pewnie źle trafiłem, że zobaczyłem, że ten temat żyje... Czy moderator nie mógłby tego wydzielić i wrzucić do jakiegoś innego tematu, aby się na głównej nie pokazywało. Temat proponuje nazwać "Gówno"... Ja sie domyślam, że wcześniej już były bluzgi w tym temacie i wcale się nie dziwię... Tylko niech mi nikt tu z banem nie wyskakuje, bo ja mega jestem cierpliwy, ale drugi raz w ciągu roku mnie to zaatakowało na tutejszym forum, a to już pod recydywę powinno podchodzić... A tak na poważnie, to rok temu nie napisałem, bo jak najprędzej chciałem o tej traumie zapomnieć i udało mi się... Do dzisiaj... Pozdrawiam... ...I jakby ktoś miał wątpliwości to nie lubię tego... Przy tym pieseł to ambitna sztuka dla koneserów, a człowiek skurwiel i jego autor wszystkich Łorholi, Dalich i Banksych zjada na śniadanie i nie wysrywa, bo by musiał przy tym zniżyć się do ich poziomu... Pozdrawiam ...O!!! Po raz drugi pozdrowiłem... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Czy moderator nie mógłby tego wydzielić i wrzucić do jakiegoś innego tematu, aby się na głównej nie pokazywało. Temat proponuje nazwać "Gówno"... Niestety nazwy tematów nie mogą się powtarzać, a tak się nazywa już temat Chicaco Bulls na następny sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 To nawet ja się tak nie napiąłem w kwestii blokowania tematu o Bogu i polityce nie pasuje, nie czytać, tak jak ja to zrobiłem z wymienionymi niektóre wstawki są naprawdę ok i z pomysłem damn, wchodzić gdzieś by powiedzieć, że się tego nie lubi i ma się to w dupie "sadochizm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Ja muszę się przyznać, że zaglądam tutaj aby sprawdzić czy jest jakikolwiek lajk na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Niestety nazwy tematów nie mogą się powtarzać, a tak się nazywa już temat Chicaco Bulls na następny sezon. No i widzisz... Taki humor to ja rozumiem... Fekaliami rzuciłeś i od razu lajka dostałeś...A co do tych dwóch kup na jednym forum, to myślę, że to forum jakoś to przyjmie, nawet pomimo solidnego ciężaru obu wspomnianych klocków... ;-) Elwood, daj mi się trochę podroczyć, a nie marudź... ;-) Swoją drogą, to mi się net spinkolił... Chyba wiem od czego... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi