Maciek9020 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Btw, to jest ta 'bezkształna' panna: Wrzuć fotę z wybiegów a nie retuszowane gówno z fotoszopa w korzystnej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Wrzuć fotę z wybiegów a nie retuszowane gówno z fotoszopa w korzystnej pozycji. Mniej więcej o tym mówię. Łatwo znaleźć foty lasek w necie dla potwierdzenia swojej tezy. A zarówno zdjęcia dupy Klay'a jak te Limy w 80% albo i więcej są retuszowane. A w real life pewnie większość z nas na podobny gust. Edytowane 31 Lipca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 I get your point, ale była dupa Klaya na filmikach akurat wygląda tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ta rozmowa naprawdę się toczy, czy to mi się śni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 W takim razie możemy założyć, że każde zdjęcie jest po retuszu więc nie można na nim oprzeć swojej tezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 W takim razie możemy założyć, że każde zdjęcie jest po retuszu więc nie można na nim oprzeć swojej tezy. To oprzyj tezę na video. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 No już szukam ziomuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ja pójdę jeszcze dalej i dodam, że nie można wierzyć wzrokowi. I słusznie, bo jak ktoś już zaznaczył, ciężko uwierzyć jak długo ciągnie się dyskusja na temat dupy byłej dupy Klaya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Jeff Withey z Jazz fajną dupeczkę ogarnął, twarz troche fabryczna w sensie setki tak samo zrobionych u plastyka (nos), ale ciało i warunki git obczajcie sobie: Kennedy Summers Jednak zdecydowanie na roraty poszedłbym z prezenterka Boston Celtics tv Amanda Pflugrad, jako fan Lakers mógłbym nawet przyjść w koszulce Celtics, choć poźniej przekonywałbym ją do Black mamby;) http://www.amandapflugrad.com/wp-content/uploads/2012/02/Amanda_YP4_0667_A.jpg Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jak ktoś nie widzi różnicy w wielkości odwłoka pomiędzy dwoma pierwszymi zdjęciami powinien udać się od okulisty. Na pierwszym ma zad jak Tarpan, a na drugim coś za co można już złapać. Sądzę, że gdyby ktoś wkleił to drugie zdjęcie jako pierwsze nie byłoby takiej burzy. Wujek wspomniał reporterkę Celtów. Jak z piwnicy wciągnę naszą Rebecce. Jednym się podoba, ale na mnie szału nie robi. Nie miałbym nic przeciwko temu by ją zastąpiła córka Horny'ego, bo jak jesteś reporterką Knicks i nie potrafisz wypowiedzieć imienia Patricka Ewinga to z czym do ludzi i wypierdalaj za bramę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Też się włączę do dyskusji i powiem, że również nie wiem o co chodzi z modą na duże tyłki. W ogóle rzeźbienie pięknego, naturalnego kobiecego ciała na siłowni = grzech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Naturalne, nierzeźbione i podbija internet http://bi.gazeta.pl/im/9b/61/13/z20323227Q,Ogromna-pupa-i-jej-wlascicielka-podbijaja-internet.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Naturalne, zaniedbane i podbija internet http://bi.gazeta.pl/im/9b/61/13/z20323227Q,Ogromna-pupa-i-jej-wlascicielka-podbijaja-internet.jpg Fixed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ta czarna jeszcze ujdzie Ronaldo i ja wolimy blondynę http://fitness.sport.pl/fitness/5,107701,20488382.html#BoxSportImg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dziwi mnie, że tacy goście nigdy idą po programistki, lekarki czy prawniczki. Może nie Ronaldo, ale patrząc co się dzieje z większością koszykarzy po zakończeniu kariery, wolałbym wybrać kogoś, kto mnie mógłby ewentualnie utrzymać i chociażby trochę ogarnie finanse domowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Poszukałem trochę z kim chłopaki się prowadzą i z tego co nie było wybrałem takie fajniejsze ( moim zdaniem, żeby nie było): LaVine: Randle: Hayward: Jonas Valanciunas: Patty Mills: I na koniec the winner is...Boban Marian! Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RappaR Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Chyba kpisz, dupa Haywarda deklasuje całą konkurencję razem wziętą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Oona Chaplin! dupy sportowców to generalnie nudny temat bo w 95% są na jedno kopyto (z wyjątkami na jakieś iriny shayk itepe) Dziwi mnie, że tacy goście nigdy idą po programistki, lekarki czy prawniczki. Może nie Ronaldo, ale patrząc co się dzieje z większością koszykarzy po zakończeniu kariery, wolałbym wybrać kogoś, kto mnie mógłby ewentualnie utrzymać i chociażby trochę ogarnie finanse domowe. jakby potrafili w sposób 'wyrachowany' szukać sobie partnerek to tym bardziej potrafiliby ogarnąć sobie finanse Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 No taki temat można sobie z rana poczytac... Boban Szok. Ja się boje na niego patrzeć w TV a łaska musi ciemna nocą przy zlowieszczych blaskach swiec... Wchodzi do domu po robocie Torba wali skarpetami I szepce Choć cos ci pokaze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi