Reikai Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Godzinę temu, jordan20 napisał: jestem lekko przerazony-typ ma nie cale 18 lat,a wyglada conajmniej na tyle lat co ja,ktory ma 2 razy tyle. strasznie ,,doroslo`` wygladaja ci czarnoskorzy nastolatkowie Ogólnie młodzież wygląda coraz starzej, to chyba ten kurczak sterydowy. Chłopaki po 15 lat z gęstym zarostem i co zauważam najbardziej, dzieciaki są teraz coraz wyższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 2 godziny temu, Reikai napisał: Ogólnie młodzież wygląda coraz starzej, to chyba ten kurczak sterydowy. Chłopaki po 15 lat z gęstym zarostem i co zauważam najbardziej, dzieciaki są teraz coraz wyższe. Ludzie są coraz więksi i tak się dzieje od kilkudziesięciu lat, medycyna, żarcie i genetyka, pewnie wszystko po trochu się przyczynia Widać to jak się np. odwiedzi jakieś muzeum i można obejrzeć mundury z I albo II WŚ - wyglądają, jakby je na dzieci szyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 (edytowane) https://worldpopulationreview.com/country-rankings/average-height-by-country W Polsce średnia wzrostu dla mężczyzn to już 180.69 cm. Wśród młodzieży to pewnie sporo więcej, skoro to średnia a starzy zaniżają. Jeszcze kilka lat i każdy młody facet w naszym kraju będzie miał warunki jak Gortat na zrobienie kariery. Wtedy usprawiedliwieniem, dlaczego się nie udało, pozostanie już tylko brak ojca boksera. Edytowane 19 Maja 2022 przez Kepler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 https://www.marca.com/baloncesto/nba/album/2022/06/04/6280447946163f52328b4597_1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 29 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2022 W dniu 27.06.2022 o 14:43, jordan20 napisał: Z Bookiem już nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 jaka gownoburza w komentarzach u czarnych braci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 ja tam widze wiekszy bol dupy szalufuow co odpale profil jakiejs awanturnicy to wyglada jak wenera-paradise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 W dniu 14.12.2022 o 17:21, LeweBiodroSmoka napisał: ile rozwodów z tego będzie za 15 lat? ja typuje 3 jak forum przetrwa to zobaczymy czy miałem racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 45 minut temu, the_secret napisał: ile rozwodów z tego będzie za 15 lat? ja typuje 3 jak forum przetrwa to zobaczymy czy miałem racje A to z tych par tylko 3 są w zwiazku małżeńskim obecnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 9 godzin temu, the_secret napisał: ile rozwodów z tego będzie za 15 lat? ja typuje 3 Zawsze gdy widzisz parę na zdjęciu szacujesz kiedy się rozwiodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Siedzi mu jeszcze trója? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 4 minuty temu, Koelner napisał: Siedzi mu jeszcze trója? Kryzys wieku średniego to nie jest winning in life:) zwłaszcza że na wygląd żony nie miał co narzekać https://www.instagram.com/itsgwendolyn/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Teraz, fluber napisał: Kryzys wieku średniego aż nie mogę się go doczekać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 Teraz, Koelner napisał: aż nie mogę się go doczekać Ty to możesz liczyć co najwyżej na motor;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Ty to możesz liczyć co najwyżej na motor;) Twoja żona co innego mówiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi