venglas Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Może nie NBA, ale WNBA. Aktywna zawodniczka. Nie tylko dobrze wygląda, ale i dobrze gra https://www.instagram.com/ecambage/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Pany, kojarzycie takiego gościa Shelden Williams ?? Kiedyś jakiś 5th pick by Hawks, chyba sezon grał w Celtics nawet.. Miał jaką kobitę, która też grała w WNBA. Nawet się chyba hajtnęli, mieli dzieciaki. I jakoś potem ona zaczęła grać w Rosji i tam związała się z koleżanką z drużyny. Nie wiem, czy one są teraz razem, chyba też jakąś dziewczynkę wychowują.. Ładnie niektóre Panie mają (nie)napchane, nie ?? :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk8 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 3 godziny temu, obywatelPP napisał: Pany, kojarzycie takiego gościa Shelden Williams ?? Kiedyś jakiś 5th pick by Hawks, chyba sezon grał w Celtics nawet.. Miał jaką kobitę, która też grała w WNBA. Nawet się chyba hajtnęli, mieli dzieciaki. I jakoś potem ona zaczęła grać w Rosji i tam związała się z koleżanką z drużyny. Nie wiem, czy one są teraz razem, chyba też jakąś dziewczynkę wychowują.. Ładnie niektóre Panie mają (nie)napchane, nie ?? :)) Wiadomo, że chodzi o Candace Parker, swoją drogą już legendę WNBA, zrobiła w tym roku mistrza a teraz po sezonie znowu siedzi z ekipą w TNT. Widziałem też, że że swoją żoną będą miały dziecko. Mnie to w ogóle nie dziwi, patrząc na WNBA to tam chyba 80 procent to lesby a z top zawodniczek to chyba wszystkie i czytałem, że często hetero są w szatni dyskryminowane przez lesby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 7 godzin temu, Dunk8 napisał: Mnie to w ogóle nie dziwi, patrząc na WNBA to tam chyba 80 procent to lesby a z top zawodniczek to chyba wszystkie i czytałem, że często hetero są w szatni dyskryminowane przez lesby hahahaha czekam aż do dotrze do NBA - w sumie Dwight Howard lubi tranzoli to może pójdzie w tym kierunku tak btw czy dla Was miałoby znaczenie jakby 80 % koszykarzy było gejami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 7 godzin temu, Dunk8 napisał: Wiadomo, że chodzi o Candace Parker, swoją drogą już legendę WNBA, zrobiła w tym roku mistrza a teraz po sezonie znowu siedzi z ekipą w TNT. Widziałem też, że że swoją żoną będą miały dziecko. Mnie to w ogóle nie dziwi, patrząc na WNBA to tam chyba 80 procent to lesby a z top zawodniczek to chyba wszystkie i czytałem, że często hetero są w szatni dyskryminowane przez lesby Równouprawnienie! I grający w NBA i w WNBA gustują w laskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Nie ma to związaku z NBA, ale zesportem jak najbardziej. Moja jedna z top 5 aktualnie: https://www.instagram.com/juttaleerdam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 A tu Niemka, o dziwo taka na serio niemiecka https://www.instagram.com/alicasmd/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 1 minutę temu, Cardi napisał: A tu Niemka, o dziwo taka na serio niemiecka https://www.instagram.com/alicasmd/ Moja nederlandka fajniejsza, nie mów, że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 1 minutę temu, venglas napisał: Moja nederlandka fajniejsza, nie mów, że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Instagram to zło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Godzinę temu, Cardi napisał: A tu Niemka, o dziwo taka na serio niemiecka https://www.instagram.com/alicasmd/ Potomkini zdobywców Belina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 1 minutę temu, Sebastian napisał: Potomkini zdobywców Belina Dziecię pułku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 W dniu 3.12.2021 o 16:34, Baptizia napisał: Takie chyba czasy że powoli możemy zacząć wrzucać mamuśki koszykarzy lub potencjalnych przyszłych zawodników NBA. Mama Amari Bailey'a, który gra chyba z młodym Lebronem w Sierra Canyon: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 swietnie sie trzyma jak na 55 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, jordan20 napisał: swietnie sie trzyma jak na 55 lat Sporo wydane u chirurga plastycznego Edytowane 10 Maja 2022 przez Grzechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 2 godziny temu, jordan20 napisał: swietnie sie trzyma jak na 55 lat plus opalenizna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 podobno jest szał macic w gronie żeńskiej części czarnoskórej społeczności, bo Bronny James poszedł na bal maturalny z białą dupeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: podobno jest szał macic w gronie żeńskiej części czarnoskórej społeczności, bo Bronny James poszedł na bal maturalny z białą dupeczko a wśród białych rasistów pewnie ból dupy, ze to znowu czarny puka biała, a nie na odwrót. wszystkim nie dogodzisz, wiec dobrze, ze chcociaz ta dwójka jest szczęśliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 jestem lekko przerazony-typ ma nie cale 18 lat,a wyglada conajmniej na tyle lat co ja,ktory ma 2 razy tyle. strasznie ,,doroslo`` wygladaja ci czarnoskorzy nastolatkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi