Skocz do zawartości

Centerdelhpia 76ers 2015/2016

Julius

Rekomendowane odpowiedzi

Jego skill zawsze był zajebisty, rozchodzi się od jeszcze ncaa o inj. 

Sixers powinni spylić Noela/Okafora za wysoki wybór w drafcie i uderzać w Dunna/Hielda.

Powinni oddać Noela za Randle'a i grać spokojnie Simmons-Randle-Okafor aż pojawi się opcja wyrwania lidera obwodu. 

Mam nadzieję, że nie oddadzą obu - Okafora i Noela. Bo jaki dobry by Embiid nie był i jak fajnie teraz nie wyglądał, to lepiej mieć konkretne zabezpieczenie na wypadek kolejnych kontuzji. 

A lepszą opcją do pozostawienia jest i zawsze będzie Noel. Okafor za Hielda to zajebista opcja. Na papierze. 

jak dobry musi być Embiid na wewnętrznych campach, że Sixers dzwonią do 15 klubów i wciskają im Okafora z Noelem?

Wg mnie nie o to chodzi... sonduja za ktorego moga dostac lepsza paczke, ale sprzedadza tylko jednego z nich.

Sixers powinni spylić Noela/Okafora za wysoki wybór w drafcie i uderzać w Dunna/Hielda.

A ktora druzyna z loterii bylaby zainteresowana taka wymiana? Wg mnie jedyna mozliwosc to Noel za #3 Celtics [a i to przy zalozeniu, ze Boston uzna to za najlepsze wykorzystanie tego picku, a nie jakis inny zawodnik w lidze].

Powinni oddać Noela za Randle'a

Dobry koncert zyczen z Twojej strony ;-) Bo oddanie wysokiego za innego wysokiego nic im nie daje... Edytowane przez wiLQ

ej ale serio wybiora tego simmonsa a nie ingrama gdzie maja takie braki od lat na sf?

ingram dla mnie to mega future, ma to cos w sobie, łatwosc, swobode, z tym rzutem ma potencjal na stanie sie super scorerem, moze byc tylko lepszy jak go tam dopadna odpowiedni ludzie.

simmons sobie jezdzil w ncaa od kosza do kosza polowa jego gry to jakies kontry bez obrony w nba na to nikt nie pozwoli, poza tym wydaje mi sie o wiele latwiejszy do krycia dla starych wyjadaczy bo nie stanowi takiego zagrozenia jak ingram. jakis ma taki nawyk po wyjsciu w gore przekladania pilki z reki do reki strasznie mi sie to nie podoba, dziwny grajek, na pewno zaden lebron to nie bedzie

zrobia duzy prezent lal jak nie wezma ingrama.

1 pick ma w fbx i sie nawet sekundy nie zastanowiam na drafcie ;]

Noel za Randle'a? Spoko, Lakers i tak by na to nie poszli.

Na miejscu Sixers parowałbym Simmonsa z Murray'em.

Marzec, a nie masz wrażenia, że Ingram to gość, który w sumie nie ma jakichś słabych punktów, ale w niczym nie jest wybitny? Taki Luol Deng albo Middleton w ciele Greak Freaka.

nie masz wrażenia, że Ingram to gość, który w sumie nie ma jakichś słabych punktów, ale w niczym nie jest wybitny

nie mam takiego wrazenia, widze goscia ktory ma w sobie to cos, zarabiste pierdolniecie w koziol, wyjscie w gore, bardzo fajnie ulozona reke ktora moze byc tylko coraz lepsza, łatwosc w grze taki luz ktory jest tak bardzo teraz w cenie, duzo widzi, czyta gre , no ma to cos po prostu.

wybitny w czym ma byc po roku w ncaa bez obrony ? wybitny to sie dopiero ma stac w nba.

jasne to takie tylko nasze pi****lenie bo siort wie kto tam wypali na superstara a kto nie ale na ta chwile simmons mi sie mniej podoba.

ale niech go biora sixers, wiesz dawno nie bylem fanem la a jak beda miec ingrama to nim bede w jakiejs tam czesci na pewno. wiesz jeszcze jak to jest jak sie ma takiego w fbx a bede go mial ;]

wszystko sie zgadza. kobe out, ingram in, im  lakers again , jarasz sie? ;]

Marzec, a nie masz wrażenia, że Ingram to gość, który w sumie nie ma jakichś słabych punktów, ale w niczym nie jest wybitny? Taki Luol Deng albo Middleton w ciele Greak Freaka.

Uuu, tu raczej poleciałeś. Nie każdy chudzielec może skończyć z "atletyzmem" Greak Freaka, czy KD. Wg mnie Ingram będzie słabszy fizycznie od najlepszych.

Moim zdaniem w Philly na ten moment może być dużo łatwiej ukryć brak talentu rzutowego Simmonsa niż w LAL. Może inaczej - w Sixers zakładając, że docelowo Simmons by grał na PF łatwiej byłoby go obudować dobrymi strzelcami na pozycjach 1,2,3 i wykorzystywać na maksa jego inne atuty. W Lakers z kolei mają na PF Randle'a i przynajmniej na razie Simmons by grał pewnie na 3. I mielibyśmy tak Center ( ktokolwiek by to nie był ) plus PF i SF bez rzutu kompletnie do tego niewybitny w trójkach Russell i ktoś na SG ( nie ważne czy to by był Clarkson czy ktoś inny) mmy w maksie 2 graczy z Rzutem za 3 w tym ani jednego wybitnego i ciężko coś z tym zrobić. Dlatego moim zdaniem Simmons bardziej pasowałby do Philly a Ingram do Lakers. Znaczy Ingram pasuje w sumie i tu i tu ale Simmons bardziej do Philly dla mnie na pewno.

Akurat Ben moglby w 76ers przynajmniej przez ten rok grac cos podobnego co Giannis w Bucks, do tego wymiana Okafora za #3 plus cos jeszcze i mamy: Ben-Hield-Covington-Saric-Noel/Embiid w ataku braki Bena ujda a w defensywie trzeba byloby troche poglowkowac. No ale jak zrobia wymiane z Atlanta to caly plan budowy Hinkiego wezmie w leb.

Wydaje mi się, że przeceniacie potęgę młodości i potencjału.

Philly by iść do przodu potrzebuje weteranów, a Jeff to upg względem Isha.

Rookie jako PG? Ktoś osiągnął sukces stawiając na coś takiego, gdzie otaczało go jeszcze więcej młodych zawodników? Chyba, że cofniemy się początków ligi.