Mirwir Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 DMC idzie do GSW? W końcu tam Wilt zdobył 100 punktów jak grał w Philly Warriors. Chyba, że chodzi o NYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Co Knicks poza #4 mogli za niego oddać? Hardawaya Jr. i Calderona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja bym oddał Melo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja bym oddał Melo Jak fani Lakers: Melo za DMC? Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Musicie dorzucić pick inaczej nie da rady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Pick i Melo? To świętokradztwo! Ale https://twitter.com/DJJazzyJody/status/614090613332377600 gdzieś czytałem, że mogą też popchnąć Favorsa, by zrobić miejsce na reunion z Millsapem... Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Szkoda, gdyby Portland miało się tak po prostu rozpaść, ale coraz więcej wskazuje na to, że LMA może odejść. Spurs, Mavericks, Lakers czy ktoś inny? http://www.columbian.com/news/2015/jun/25/sources-aldridge-tells-blazers-he-wont-be-back/ Edytowane 25 Czerwca 2015 przez F.U. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Boston podobno handluje z Hornets Sullym za 9 pick Charlotte. Ogólnie Kaminski idzie jeszcze wyżej i wjeżdza pod 6-8 pick. Hornets mega zainteresowani Johnsonem jakby Kaminsky nie wypalil. Boston Smartem handluje. Podobno nie ma gdzie parkować pod zielonym liściem, a Larry Bird lubi takich małych wyszczekanych. Co mają coś wspólnego z Panem Dannym A. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Szkoda, gdyby Portland miało się tak po prostu rozpaść, ale coraz więcej wskazuje na to, że LMA może odejść. Spurs, Mavericks, Lakers czy ktoś inny? http://www.columbian.com/news/2015/jun/25/sources-aldridge-tells-blazers-he-wont-be-back/ moim zdaniem albo Spurs albo Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Szkoda, gdyby Portland miało się tak po prostu rozpaść, ale coraz więcej wskazuje na to, że LMA może odejść. Spurs, Mavericks, Lakers czy ktoś inny? http://www.columbian.com/news/2015/jun/25/sources-aldridge-tells-blazers-he-wont-be-back/ LMA właśnie zadeklarował, że do Portland nie wraca. Stawiam na Mavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Puszczą go za Roya Hibberta ;p Swoją drogą nie martw się Elwood, podobno też i Suns chętni na pick Szerszeni, aby mieć większe szanse na Kiminskiego. Ogólnie ten białas nie wiem zrobił, że jego notowania zaczynają sie w tym przedziale 5-10 pick rosnąć jak szalone i każdy go chce. 5-8 to nie, ale 9-12 to już realnie tak. Technika jest, ogranie w koledżu jest, fizycznie jest spoko (nie tak, by dominować ale to nie Theo Ratliff second coming). Zasięg, rzut, zbiórka + team play. Poza tym Kamiński to Polak, tylko w c***a ładuje. Polonusy podbijają słupki w mockach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F.U. Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Ja uważam podobnie jak just mike, wybór LMA będzie między Spurs a Lakers, przynajmniej tak to wygląda na tę chwilę. Kaminsky wskakuje wyżej w mockach w ostatnich godzinach, ciekawe skąd tak nagle Jak Woj pisał wczoraj o tym, że chcą go Hornets z #9 to wydawało się, że spokojnie go wyłowią. Btw. mignęło gdzieś na twitterze EDIT: Sacramento to stan umysłu.http://espn.go.com/nba/story/_/id/13148737/sacramento-kings-owner-vivek-ranadive-considering-firing-coach-george-karl Edytowane 25 Czerwca 2015 przez F.U. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Nie wiem dlaczego, ale mogę iść o zakład, że Porzingis i Kaminsky to będą dwa największe busty TOP-10 (o ile tam się faktycznie załapia). Porzingis to Darko Milicic v. 2.0, z 15 kg lżejsza (a max. Andrea Bargnani na bis) i gość, którego wypchnie z pomalowanego Nate Robinson, a piłkę zbierze sprzed nosa połowa PG w lidze. Jestem ciekaw kto się w nich wkopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 W co się KJ wjebał to sam nie rozumiem. jak dobrze pójdzie to z 4 "odkryć" ostatnich lat 3 zakończą się sukcesem. Ino z Dejuanem mi nie wyszło, ale jeszcze będą z niego ludzie :] Franek jest dojebany. Bo już jest ułożony, i spokojny. Był taki jeden, co z delfinami pływał. Skala mniejsza, acz nie ma co parskać dupą. Jeszcze będziecie mi bić pokłony. Z Krzysia też Nie wiem dlaczego, ale mogę iść o zakład, że Porzingis i Kaminsky to będą dwa największe busty TOP-10 (o ile tam się faktycznie załapia). Porzingis to Darko Milicic v. 2.0, z 15 kg lżejsza (a max. Andrea Bargnani na bis) i gość, którego wypchnie z pomalowanego Nate Robinson, a piłkę zbierze sprzed nosa połowa PG w lidze. Jestem ciekaw kto się w nich wkopie. o 5 dych że po roku będą kleili min. 16/7,5 przy min skuteczności 46% z gry per 36 min. i nie będą postrzegani jako bust na poziomie Bargsa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 W co się KJ wjebał to sam nie rozumiem. jak dobrze pójdzie to z 4 "odkryć" ostatnich lat 3 zakończą się sukcesem. Ino z Dejuanem mi nie wyszło, ale jeszcze będą z niego ludzie :] Franek jest dojebany. Bo już jest ułożony, i spokojny. Był taki jeden, co z delfinami pływał. Skala mniejsza, acz nie ma co parskać dupą. Jeszcze będziecie mi bić pokłony. Z Krzysia też o 5 dych że po roku będą kleili min. 16/7,5 przy min skuteczności 46% z gry per 36 min. i nie będą postrzegani jako bust na poziomie Bargsa :] Ale razem czy z osobna? I te cyferki mają mięc wykręcone na koniec rookie year? Jeśli tak, to mamy deal i mogę podbić stawkę do 100 od łebka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kristaps niewykluczone, że zostanie jeszcze w Europie z rok (chociaż pewnie Sixers tak szybko go nie wezmą). Seniorzy, którzy zdobyli nagrodę dla najlepszego gracza NCAA, to od czasów Duncana: Kenyon Martin, Shane Battier, Jameer Nelson, J.J. Redick, Tyler Hansbrough, Jimmer Fredette i Doug McDermott. Aczkolwiek są drużyny, gdzie takie staty mogą kręcić zarówno Kristaps, jak i Frank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 G Karl może zostać zwolniony i co tutaj o Kings można powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 G Karl może zostać zwolniony i co tutaj o Kings można powiedzieć... chyba już rzeczywiście czas na powrót Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 To Karl może zgarnąć 11 mln zielonych jesli go zwolnia? 8-) O cholera! Szlag czlowieka trafia. Durnej trojki w totka od lat nie trafiłem, a inni zgarniaja taki hajs przy wysiłku równym podcieraniu dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Brooklyn will send Mason Plumlee and Pat Connaughton to the Blazers for Hollis-Jefferson and Blake, league sources tell Yahoo. woj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi