Skocz do zawartości

Free Agency 2015, offseason 2015 - ploteczki, przewidywania, czasem fakty.

january

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda, gdyby Portland miało się tak po prostu rozpaść, ale coraz więcej wskazuje na to, że LMA może odejść. Spurs, Mavericks, Lakers czy ktoś inny? :orange:

http://www.columbian.com/news/2015/jun/25/sources-aldridge-tells-blazers-he-wont-be-back/

Edytowane przez F.U.

Boston podobno handluje  z Hornets Sullym za 9 pick Charlotte. Ogólnie Kaminski idzie jeszcze wyżej i wjeżdza pod 6-8 pick. Hornets mega zainteresowani Johnsonem jakby Kaminsky nie wypalil.

:(

Boston Smartem handluje. Podobno nie ma gdzie parkować pod zielonym liściem, a Larry Bird lubi takich małych wyszczekanych. Co mają coś wspólnego z Panem Dannym A.

Szkoda, gdyby Portland miało się tak po prostu rozpaść, ale coraz więcej wskazuje na to, że LMA może odejść. Spurs, Mavericks, Lakers czy ktoś inny? :orange:

http://www.columbian.com/news/2015/jun/25/sources-aldridge-tells-blazers-he-wont-be-back/

LMA właśnie zadeklarował, że do Portland nie wraca.

Stawiam na Mavs.

Puszczą go za Roya Hibberta ;p 

Swoją drogą nie martw się Elwood, podobno też i Suns chętni na pick Szerszeni, aby mieć większe szanse na Kiminskiego. Ogólnie ten białas nie wiem zrobił, że jego notowania zaczynają sie w tym przedziale 5-10 pick rosnąć jak szalone i każdy go chce.

5-8 to nie, ale 9-12 to już realnie tak. Technika jest, ogranie w koledżu jest, fizycznie jest spoko (nie tak, by dominować ale to nie Theo Ratliff second coming). Zasięg, rzut, zbiórka + team play.

Poza tym Kamiński to Polak, tylko w c***a ładuje. Polonusy podbijają słupki w mockach

Ja uważam podobnie jak just mike, wybór LMA będzie między Spurs a Lakers, przynajmniej tak to wygląda na tę chwilę.

Kaminsky wskakuje wyżej w mockach w ostatnich godzinach, ciekawe skąd tak nagle :tongue: Jak Woj pisał wczoraj o tym, że chcą go Hornets z #9 to wydawało się, że spokojnie go wyłowią.

Btw. mignęło gdzieś na twitterze

CIWnjgPWIAEkATL.jpg

EDIT: Sacramento to stan umysłu.http://espn.go.com/nba/story/_/id/13148737/sacramento-kings-owner-vivek-ranadive-considering-firing-coach-george-karl

Edytowane przez F.U.

Nie wiem dlaczego, ale mogę iść o zakład, że Porzingis i Kaminsky to będą dwa największe busty TOP-10 (o ile tam się faktycznie załapia). Porzingis to Darko Milicic v. 2.0, z 15 kg lżejsza (a max. Andrea Bargnani na bis) i gość, którego wypchnie z pomalowanego Nate Robinson, a piłkę zbierze sprzed nosa połowa PG w lidze. Jestem ciekaw kto się w nich wkopie.

W co się KJ wjebał to sam nie rozumiem.

jak dobrze pójdzie to z 4 "odkryć" ostatnich lat 3 zakończą się sukcesem. Ino z Dejuanem mi nie wyszło, ale jeszcze będą z niego ludzie :]

Franek jest dojebany. Bo już jest ułożony, i spokojny. Był taki jeden, co z delfinami pływał. Skala mniejsza, acz nie ma co parskać dupą.

Jeszcze będziecie mi bić pokłony.

Z Krzysia też :D

Nie wiem dlaczego, ale mogę iść o zakład, że Porzingis i Kaminsky to będą dwa największe busty TOP-10 (o ile tam się faktycznie załapia). Porzingis to Darko Milicic v. 2.0, z 15 kg lżejsza (a max. Andrea Bargnani na bis) i gość, którego wypchnie z pomalowanego Nate Robinson, a piłkę zbierze sprzed nosa połowa PG w lidze. Jestem ciekaw kto się w nich wkopie.

o 5 dych że po roku będą kleili min. 16/7,5 przy min skuteczności 46% z gry per 36 min. i nie będą postrzegani jako bust na poziomie Bargsa :]

W co się KJ wjebał to sam nie rozumiem.

jak dobrze pójdzie to z 4 "odkryć" ostatnich lat 3 zakończą się sukcesem. Ino z Dejuanem mi nie wyszło, ale jeszcze będą z niego ludzie :]

Franek jest dojebany. Bo już jest ułożony, i spokojny. Był taki jeden, co z delfinami pływał. Skala mniejsza, acz nie ma co parskać dupą.

Jeszcze będziecie mi bić pokłony.

Z Krzysia też :grin:

o 5 dych że po roku będą kleili min. 16/7,5 przy min skuteczności 46% z gry per 36 min. i nie będą postrzegani jako bust na poziomie Bargsa :]

Ale razem czy z osobna? I te cyferki mają mięc wykręcone na koniec rookie year? Jeśli tak, to mamy deal i mogę podbić stawkę do 100 od łebka :)

Kristaps niewykluczone, że zostanie jeszcze w Europie z rok (chociaż pewnie Sixers tak szybko go nie wezmą). Seniorzy, którzy zdobyli nagrodę dla najlepszego gracza NCAA, to od czasów Duncana: Kenyon Martin, Shane Battier, Jameer Nelson, J.J. Redick, Tyler Hansbrough, Jimmer Fredette i Doug McDermott.

Aczkolwiek są drużyny, gdzie takie staty mogą kręcić zarówno Kristaps, jak i Frank