Regis Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Odnosiłem się do sytuacji, w której do Bostonu trafia Durant, a Thomas ma problem z zaakceptowaniem utraty roli pierwszej opcji i robi kwas w szatni (w co nie wierzę). Ainge, zdaje się przy plotkach oMarkieffie, mówił jak ważna jest dla nich atmosfera w szatni. Dlatego Thomas albo się dostosuje albo poleci - a jakoś jestem spokojny, że Ainge tego dealu nie przegra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Thomas już się nie dostosuje do wchodzenia z ławki, nie ma na to żadnych szans według mnie. Na bycie drugą czy trzecią opcją? Być może. Dzisiaj porażka z Rockets i koniec streaku w Ogródku, szkoda. Mam nadzieję, że z Crowderem jest wszystko OK, bo potrzebujemy mocno zamknąć RS, żeby utrzymać się na tym 3 miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Gdyby przyszla gwiazda pokroju Duranta lub duo Durant i Horford to Thomas albo z automatu usunalby sie w cien albo Boston dolozylby picki Nets do niego i pozyskal bardziej klasowego rozgrywajacego. W Bostonie nie ma sentymentow, jest lebski GM, ktory zrobi wszystko by zespol wrocil na szczyt. Dlatego nie robilbym tutaj wiekszych problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Bez Crowdera ucieka nam te 3 miejsce i przewaga parkietu, dzisiaj 4 porażka z rzędu. Tak to jest jak jedynym dobrym SFem w tym składzie jest właśnie Crowder(i do tego grał naprawdę świetnie). Najgorsze jest to, że Stevens jakby znowu się pogubił z rotacjami i minuty Crowdera rozdziela między kilku gości. Wolałbym, żeby większą część tych minut dostał Hunter(spacing się przyda), a później Rozier, do tego zabrać minuty Zellera i niech gra Mickey. Czas najwyższy coś zmienić. Edytowane 19 Marca 2016 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Ja man przynajmniej niepisana satysfakcje, obstawialem Boston jako najwieksze zaskoczenie przed sezonem (pozytywne oczywiscie). Ala reszta gra plus minus tam jak kazdy mogl przewidziec, poza hypeowanymi minny, nopami. Houston I miski troche slabiej ale po beda. Inne zaskoczenie to chyba Portland na plus Edytowane 19 Marca 2016 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Portland to szok... Wyrwano im 4 z 5 a Ci GRAJA mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 dokładnie,szacunki dawały im 20-25 win,a idą na ponad 40.To zdecydowanie sensacja ligi.Drugie mega zaskoczenie to Charlotte,aczkowiek nie takie jak Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 ALE RAJ!!!!!!! 2016 first round draft pick from BrooklynBrooklyn's 2016 1st round pick to Boston [boston-Brooklyn, 7/12/2013] 2016 first round draft pick from DallasDallas' 1st round pick to Boston protected for selections 1-7 in 2016, 1-7 in 2017, 1-7 in 2018, 1-7 in 2019 and 1-7 in 2020 and unprotected in 2021 [boston-Dallas, 12/18/2014] 2016 first round draft pick from MinnesotaMinnesota's 2016 1st round pick to Boston (via Phoenix) protected for selections 1-12; if this pick falls within its protected range and is therefore not conveyed, then Minnesota will instead convey its 2016 2nd round pick and 2017 2nd round pick to Boston [Minnesota-New Orleans-Phoenix, 7/27/2012; Boston-Phoenix, 1/9/2015] 2016 second round draft pick from ClevelandCleveland's 2016 2nd round pick to Boston [boston-Cleveland, 9/25/2014] 2016 second round draft pick from DallasDallas will convey the more favorable of its 2016 2nd round pick and Memphis' 2016 2nd round pick to Boston (via Denver to Dallas then removal of protection from Memphis) [Denver-Memphis, 8/7/2009; Dallas-Denver, 12/13/2011; Dallas-Memphis, 7/22/2013; Boston-Dallas, 12/18/2014] 2016 second round draft pick from MiamiMiami's 2016 2nd round pick to Boston [boston-Golden State-Miami, 1/15/2014] 2016 second round draft pick from PhiladelphiaPhiladelphia's 2016 2nd round pick to Boston (via Miami) [Miami-Philadelphia, 6/28/2012; Boston-Golden State-Miami, 1/15/2014] 2017 first round draft pick from BrooklynBoston has the right to swap its 2017 1st round pick for Brooklyn's 2017 1st round pick; if Boston exercises this swap right, then Boston will convey its 2017 2nd round pick to Brooklyn protected for selections 31-45 (if this pick falls within its protected range and is therefore not conveyed, then Boston's obligation to Brooklyn will be extinguished) [boston-Brooklyn, 7/12/2013]; this potential pick conveyance is the same as the one described in "2017 second round draft pick from Boston" on Brooklyn Incoming 2017 second round draft pick from ClevelandCleveland's 2017 2nd round pick to Boston [boston-Cleveland, 9/25/2014] 2017 second round draft pick from L.A. ClippersL.A. Clippers' 2017 2nd round pick to Boston [boston-L.A. Clippers-Phoenix, 1/15/2015] 2018 first round draft pick from BrooklynBrooklyn's 2018 1st round pick to Boston [boston-Brooklyn, 7/12/2013] 2018 first round draft pick from MemphisMemphis' 1st round pick to Boston protected for selections 1-12 in 2018 (conveyable if Memphis conveys a 1st round pick to Denver in 2016), 1-8 in 2019 (conveyable if Memphis has conveyed a 1st round pick to Denver by 2017) and 1-6 in 2020 (conveyable if Memphis has conveyed a 1st round pick to Denver by 2018) and unprotected in 2021 [boston-Memphis-New Orleans, 1/12/2015] 2019 second round draft pick from DetroitDetroit's 2019 2nd round pick to Boston (via Oklahoma City) [Detroit-Oklahoma City-Utah, 2/19/2015; Boston-Oklahoma City, 7/14/2015] 2020 second round draft pick from MiamiMiami's 2020 2nd round pick to Boston [boston-Miami, 7/27/2015] niesamowita polityka handlowania pokazuje jak można zdobywać picki... tu już nie chodzi tylko o trejd z Nets który dał sporo tego ale i Dallas i Memphis i Minny ( tu akurat mało realny) 4 extra picki to jest pakiet WARIATA szczęściem Brooklyn nie zacznie w rok grać dużo lepiej bo wtedy wygląda to inaczej... w 2017 nie byłoby zamiany a w 2018 nie byłoby wyżej niż top#20 jest zgoła inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Picki, pickami. Mamy ich pełno, a teraz jeszcze dokładamy W w Oracle. Milusio Co to był za mecz! Bradley kapitalna obrona. Nawet zdarzyło mu się zatrzymać kontrę 3 na 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Niezły win, naprawdę brakuje w Bostonie super stara pełną gębą + defensywny Center (może Marcin?) I wschod może być ich lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 NOEL!!! Ile ja bym dal, zeby to zobaczyc pod Bradem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Celtics znowu napaćkali innemu, silnemu w papierach. Wygląda jak drużyna przyszłości na Wschodzie, o ile dobrze to rozegrają. Ale rebuilding pierwsza klasa. Zakontraktować superstara i jest gotowy materiał, by bić się o finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Celtics znowu napaćkali innemu, silnemu w papierach. Wygląda jak drużyna przyszłości na Wschodzie, o ile dobrze to rozegrają. Ale rebuilding pierwsza klasa. Zakontraktować superstara i jest gotowy materiał, by bić się o finał. Tylko takie zakontraktowanie może być trudne. Niby wydaje się, że wszystko jest na świetnej drodze i już za sezon będziemy walczyć z Cavs o finał, ale niestety to jest NBA i wszystko może się zmienić w jeden off-season. Mam nadzieję, że Ainge spróbuje pozyskać KD, a jak się nie uda, to po prostu poczeka i nie będzie robił pochopnych ruchów. Sytuacja jest dobra, ale trzeba to wszystko umiejętnie poprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Derek Harper musiał mieć romans z matką Avery Bradleya. Niesamowity klej na full court press Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 wielki szacunek dla Bostonu za ten mecz, z 3 krzywe gwizdki dla GSW a i tak to wyciągnęli. a pamiętając Thomasa z Kings to jego rozwój jest niesamowity. zespół zbudowany z myślą trenerską, kulturą gry. Bostonu nie oglądałem od jesieni prócz highlightsów po 9 minut i zrobili na mnie wrażenie, że z ogórów zrobili taką ekipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wydaje mi się, że Celtics trafili w fantastycznego coacha. Kibicowałem zawsze jego Butler w NCAA. Bez gwiazd, a masakrowali. Coś jak teraz Celtics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wydaje mi się, że Celtics trafili w fantastycznego coacha. Kibicowałem zawsze jego Butler w NCAA. Bez gwiazd, a masakrowali. Coś jak teraz Celtics. ale niestety żeby w NBA coś wygrać trzeba mieć w składzie superstara oczywiście zdarzają się Pistons czy Spurs ale oni byli napakowani gwiazdami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 ale niestety żeby w NBA coś wygrać trzeba mieć w składzie superstara oczywiście zdarzają się Pistons czy Spurs ale oni byli napakowani gwiazdami Na ten moment świetnie się Celtics ogląda :-) Ciężko powiedzieć, co Ainge tam wykombinuje, ale faktycznie na siłę nie szukałbym tam przypadkowej "gwiazdy". I pomyśleć, że przed sezonem miałem ich na tym samym poziomie co Orlando.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No, jak gwiazda to Duranty i "podobne klimaty", "legitnego", a nie stat-fillera, który dobrze wygląda na papierze. W takich momentach przypomina mi się Shareef Abdur-Rahim i jego flirty z tytułem króla strzelców. To w sensie negatywnego przykładu, jakiego sortu ludzi nie warto ściągać pochopnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 No, jak gwiazda to Duranty i "podobne klimaty", "legitnego", a nie stat-fillera, który dobrze wygląda na papierze. W takich momentach przypomina mi się Shareef Abdur-Rahim i jego flirty z tytułem króla strzelców. To w sensie negatywnego przykładu, jakiego sortu ludzi nie warto ściągać pochopnie Odnośnie Shareefa Abdur Rahima posta wyżej pisałem akapit o Kevinku Love, żeby go czasami nie ściągali, ale sobie myślę ładna niedzielna pogoda, więc nie będę od rana go hejtował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi