puzonyyx Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Prędzej Jenga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wtedy Jengi nie było, a scrabble też uczą cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mi - nie żyję tylko na zasadzie praca - dom - sen - praca, co po jakimś czasie zawsze prowadzi do ospałości, zniechęcenia albo nawet depresji - mam gdzie odreagować ewentualne stresy, nerwy i problemy, jakie mogą mnie w pracy napotkać - jestem osobą aktywną, a więc tą energię i aktywność powinienem także wprowadzac w pracy ... I to naprawde pomagało. Oj jakie to mylne przekonania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Oj jakie to mylne przekonania Tak jak pisałem wcześniej - w Polsce pewnie tak, gdzie indziej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Tak jak pisałem wcześniej - w Polsce pewnie tak, gdzie indziej nie. Gdziekolwiek by to nie było to to jest bullshit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 @Monty mieszkam za inną granicą, nie przypominam sobie takich pytań, ale też już z rok na rozmowie żadnej nie byłem. A może to kwestia tego, że programistów o zainteresowania nie pytają, bo i po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @Monty mieszkam za inną granicą, nie przypominam sobie takich pytań, ale też już z rok na rozmowie żadnej nie byłem. A może to kwestia tego, że programistów o zainteresowania nie pytają, bo i po co Całkiem możliwe. Ja byłem na 7-9 rozmowach i nie zdarzyło się, żeby nie pytali @Przem sam jesteś bullshit. Ja mówię na podstawie własnych doświadczeń, a Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Całkiem możliwe. Ja byłem na 7-9 rozmowach i nie zdarzyło się, żeby nie pytali @Przem sam jesteś bullshit. Ja mówię na podstawie własnych doświadczeń, a Ty? A ja na hmmmmmmmmmmmmm swoich. Czyli nadal obstaję przy swoim iż to mylne przekonania. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A ja na hmmmmmmmmmmmmm swoich. Czyli nadal obstaję przy swoim iż to mylne przekonania. :wink: Ale nadal mówimy o zagranicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @Monty mieszkam za inną granicą, nie przypominam sobie takich pytań, ale też już z rok na rozmowie żadnej nie byłem. A może to kwestia tego, że programistów o zainteresowania nie pytają, bo i po co Programiści nie mają zainteresowań, to całkowicie zdehumanizowane istoty! ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ale nadal mówimy o zagranicy? Mówimy o ludziach którzy chodzą po tej planecie. To ze ktoś ma takie a nie inne zainteresowania nie ma przekładu na to jak pracuje. Można nie mieć zainteresowań, a być zajebistym praownikiem i na odwrót. Bo skoro ma sporo zainteresowań to wbija w pracę np. Wy patzrycie pod kątem myslenia innych a ja patrzę pod kątem jak stwierdzenia mają się do realiów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mówimy o ludziach którzy chodzą po tej planecie. To ze ktoś ma takie a nie inne zainteresowania nie ma przekładu na to jak pracuje. Można nie mieć zainteresowań, a być zajebistym praownikiem i na odwrót. Bo skoro ma sporo zainteresowań to wbija w pracę np. Wy patzrycie pod kątem myslenia innych a ja patrzę pod kątem jak stwierdzenia mają się do realiów Czyli moja racja jest mojsza niż twojsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Programiści nie mają zainteresowań, to całkowicie zdehumanizowane istoty! ]:-> dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Czyli moja racja jest mojsza niż twojsza. Jaka racja? Moze zamiast bić sie w ja ma rację a Ty nie mógłbyś spojrzeć na to jak ja odniosłem sie do tematu. Bo wielu pisze o CV że praciodawcy mogą uwzględniac zainteresowania i wysnuwać wnioski z tychze zainteresowań co dla mnie jest zauwazalne, ale ich własnie wysnuwanie wniosków jest już mylne co napisałem a Ty nie chcesz przyjąć do siebie tylko rozgrywasz dyskusje na 'Ty źle Ja dobrze'. Starasz sie udowodnić racje ale bazujesz na innym załozeniu wiec chyba z góry do konsensusu nie dojdzie skoro bedziesz stawiał na swoim w swojej bazie i mówił ze nie mam racji nie spoglądajac skad ja wysnuwam stwierdzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jaka racja? Moze zamiast bić sie w ja ma rację a Ty nie mógłbyś spojrzeć na to jak ja odniosłem sie do tematu. Bo wielu pisze o CV że praciodawcy mogą uwzględniac zainteresowania i wysnuwać wnioski z tychze zainteresowań co dla mnie jest zauwazalne, ale ich własnie wysnuwanie wniosków jest już mylne co napisałem a Ty nie chcesz przyjąć do siebie tylko rozgrywasz dyskusje na 'Ty źle Ja dobrze'. Starasz sie udowodnić racje ale bazujesz na innym załozeniu wiec chyba z góry do konsensusu nie dojdzie skoro bedziesz stawiał na swoim w swojej bazie i mówił ze nie mam racji nie spoglądajac skad ja wysnuwam stwierdzenia. Nie całkiem, bo sytuację przedstawił Monty jak to on widzi na podstawie swojego doświadczenia za granicą. Ty się do tego nie odniosłeś, bo doświadczenia takiego nie posiadasz, jedynie zacząłeś snuć teorię jak to jako jedyny jesteś w stanie odnieść się do świata realnego, a my tylko aniołki liczymy na główce szpilki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie całkiem, bo sytuację przedstawił Monty jak to on widzi na podstawie swojego doświadczenia za granicą. Ty się do tego nie odniosłeś, bo doświadczenia takiego nie posiadasz, jedynie zacząłeś snuć teorię jak to jako jedyny jesteś w stanie odnieść się do świata realnego, a my tylko aniołki liczymy na główce szpilki. Nadal nie kapujesz co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ukraiński DeAndre Jordan Ci się po prostu trafił Dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi