matek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Będę musiał go zobaczyć. A we wzięcia Russella nie doszukiwałbym się tego, że może mają kogoś dogadanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Spałem juz ale powiadomienia z tweets i br na full dźwięk. Patrzę jest Russell. W sumie ok zobaczyłem inne picki śmiechem parsklem na Jahila -w sumie co mieli brać. Na początku tylko Townsa miałem w głowie ale jak okazało się ze Min go weźmie to następny 7ft na radarze. Porównując ich ten drugi wydaje mi się taki trochę laid back jakby czasem był niepelnosprytny. No i Russell PG zawsze lepiej wyglądają i stosunkowo jest mniej bustow. Plus jego charyzma i przegląd pola. Jestem zadowolony czekam na wywalenie swaga P i dalsze ruchy. Nich Russell Clarkson i Randle się rozwijają :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 zaden pg przez 20 lat nie pogral nigdy przy kobem, takze dopoki nie odejdzie bedzie mial rukas ciezko o cokolwiek, a ilu ich było ? Payton, który jak na swój wiek i tak wyglądał całkiem przyzwoicie w ofensywie w systemie, który nie specjalnie mu pasował ? czy jeszcze starszy i połamany Nash ? czy masz może na myśli Smusha Parkera, który zaistniał w lidze tylko dlatego, że zagrał dwa sezony u boku Bryanta i słuch po nim zaginął jak poszedł grać obok Wade'a i Shaqa ? a czy to, że rookie będzie miał w swoim pierwszym sezonie ciężko o cokolwiek to coś złego ? rozumiem, że można na temat Bryanta mieć różne opinie, rozumiem nawet, że kibic Shaqa wciąż nie może przeboleć, że Lakers wybrali Bryanta, a nie jego i dobrze na tym wyszli, ale jak ktoś uważa, że zaczęcie kariery w NBA u boku kończącego karierę weterana takiego jak Kobe może nie być zajebistą szansą na nauczenie się czegoś to pozostaje mi tylko pogratulować i tez dziwne troche ze lakers, druzyna ktora z centorw slynie iinwestuje nagle w PG olewajac potezne 7'0 na lata. nie wiem czy zauważyłeś, ale pod kopułą Staples obok znakomitych centrów jak Wilt, Jabbar czy Shaqa wiszą też zastrzeżone numery takich graczy jak Goodrich, West, Magic, a za parę lat pojawi się tam koszulka jeszcze jednego guarda więc i na obwodzie na brak gwiazd w swojej historii lakers narzekać nie mogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ale jak ktoś uważa, że zaczęcie kariery w NBA u boku kończącego karierę weterana takiego jak Kobe może nie być zajebistą szansą na nauczenie się czegoś to pozostaje mi tylko pogratulować Jeśli tylko będzie miał okazję pouczyć się.. Bo Kobe trenuje jak chce, a jeszcze jak jest kontuzjowany albo w czasie rekonwalescencji to tym bardziej rządzi się sam. Więc nie ma pewności, że będzie miał okazję często pograć z Bryantem i czegoś się nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idealny Tułej Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Pooglądałem sobie Russella w akcji i pierwszy gracz, z którym mi się skojarzył to Curry. Rzut, panowanie nad piłką, podania - wszystko super i cieszę, że będzie grał w Lakers. A jakby poszedł w ślady Stefka i poprowadził ich do 17 tytułu to byłbym wniebowzięty. Z drugiej strony czeka go sporo pracy żeby dawać radę takim defensywnym zwierzakom jak Tony Allen albo drużynom dobrze broniącym obwód. No i może nauczą go wykorzystywać również prawą rękę bo na razie unika jej jak ognia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jakie red flagi ma Upshaw? nałogi. i to ponoć fest hardkorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jeśli tylko będzie miał okazję pouczyć się.. Bo Kobe trenuje jak chce, a jeszcze jak jest kontuzjowany albo w czasie rekonwalescencji to tym bardziej rządzi się sam. Więc nie ma pewności, że będzie miał okazję często pograć z Bryantem i czegoś się nauczyć. to nawet jakby nie miał się kiedy uczyć to to przynajmniej nie będzie miał okazji go blokować jak to sugerował marzec... a tak poważnie to Randle mówił ile pomógł mu Bryant w czasie jego rekonwalescencji, na postęp Clarksona sporo wpływ miał podobno Nash więc to nie chodzi tylko o to ile taki gracz odbywa regularnych treningów z zespołem czy w ilu meczach zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Poza tym w czasie sezonu paradoksalnie nie ma zbyt wiele czasu na treningi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ludzie, to nie jest 2009 rok. zachowujecie sie jakby kobe mial byc filarem druzyny na kolejne 5-10 lat. tak niestety nie jest. kobe bedzie najblizszy sezon i koniec. co wiecej, nie wiadomo w ilu meczach wystapi, bo jesli znow sie posypie... tak wiec, budujemy druzyne, nie pod kobego tylko z mysla o przyszlosci, o czym wspomnial kupchak. i wg niego w russelu widza goscia, wokol ktorego mozna zbudowac zespol. nie wiem co ten chlopak zrobil na workoutach ale jezeli tylko o nim tak sie wypowiadaja to chyba dobrze. poczatkowo pomyslalem sobie, ze to zly ruch, bo byl okafor. ale z 2 strony, faktycznie, w lidze dominuje smallball. warriors zdobyli mistrzostwo grajac na centrze gosciem, ktory ma 205cm wzrostu. do tego wszyscy wysocy wybierani w draftach w ostatnich latach sie nie sprawdzali. w zasadzie jest anthony davis... i nic. wiec moze to nie jest to taki glupi ruch. fajnie. jaram sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Clippers nie mają i tak nic do gadania jak Jordan ich oleje, myślałem że było to tłumaczone kilka razy w temacie LAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 tak sopbie czytam rozne analizy, mowi sie, ze w nba russell powinien czuc sie jak ryba w wodzie, bo bedzie wiecej miejsca boiska sa wieksze od tych w ncaa, wielu gosci lepiej biega wiec te podania russella moga rozkwitnac. szkoda, ze gosc wybral numer 00 nie chce deandre jordana. chyba, ze nauczy sie rzucac wolne albo liga zmieni przepisy ale nie za maxa. nie w czasach, gdzie centrem druzyny mistrzowskiej jest draymond green czy jak mu tam. idziemy w smallball! russel-clarkson-young-kobe-randle brakuje gosci od trojek i defnsywy czhyba, ze czegos nie wiem o tym anthony'm brownie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 nie chce deandre jordana. chyba, ze nauczy sie rzucac wolne albo liga zmieni przepisy ale nie za maxa. nie w czasach, gdzie centrem druzyny mistrzowskiej jest draymond green czy jak mu tam. Green to robił za centra w paru meczach serii finałowej, w któej i tak center rywali, kołkowaty Mozgov grał swoją życiówkę więc bym tu nie przeceniał roli small ball. Niech ktoś wyskoczy z takim składem na cały regular i całe PO i zobaczymy czy zdobędzie tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) nie chce deandre jordana. chyba, ze nauczy sie rzucac wolne albo liga zmieni przepisy ale nie za maxa. nie w czasach, gdzie centrem druzyny mistrzowskiej jest draymond green czy jak mu tam. Możliwe, że oglądałeś tylko finały, ale optymalnym centrem GSW był cały sezon Bogut i świetnie tam pasuje. Fakt, że przeciwko Cavs lepiej działało small-ball nie zmienia faktu, że GSW posiada i będzie chciało posiadać w swoich szeregach porządnego, świetnego w D centra z prawdziwego zdarzenia. E: Widzę, że Van mnie uprzedził. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ...jeszcze zapomniałeś Butlera zmieścić, przeca też jest przeznaczony Lakersom ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 tak sopbie czytam rozne analizy, mowi sie, ze w nba russell powinien czuc sie jak ryba w wodzie, bo bedzie wiecej miejsca boiska sa wieksze od tych w ncaa, wielu gosci lepiej biega wiec te podania russella moga rozkwitnac. szkoda, ze gosc wybral numer 00 nie chce deandre jordana. chyba, ze nauczy sie rzucac wolne albo liga zmieni przepisy ale nie za maxa. nie w czasach, gdzie centrem druzyny mistrzowskiej jest draymond green czy jak mu tam. idziemy w smallball! russel-clarkson-young-kobe-randle brakuje gosci od trojek i defnsywy czhyba, ze czegos nie wiem o tym anthony'm brownie...? mówiłem że liga idzie w small Ball i szkoda picku na Okafora ? Mitch widocznie się ze mną zgadza Powodzenia z Russelem, teraz jeszcze Fa i będzie ciekawie u Lakers w kolejnym sezonie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jak wezmą po mniej niż 10mln$ na sezon to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 http://bleacherreport.com/articles/2507423-new-nba-rookies-are-learning-the-internet-never-forgets?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national rookie już ma przejebane życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Tylko czekać na pierwszy filmik z treningu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 mówiłem że liga idzie w small Ball i szkoda picku na Okafora ? Mitch widocznie się ze mną zgadza Powodzenia z Russelem, teraz jeszcze Fa i będzie ciekawie u Lakers w kolejnym sezonie ! Pytanie na ile liga idzie w small ball bo to lepsze, a na ile adoptuje się do braku dominujących, zdrowych BIGs ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Adoptuje czy adaptuje? Bo zaraz zaczna Cie do lapu capu slac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi