Jendras Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Oj to jest trochę wyrwane z kontekstu. Na razie nic nie wiadomo, osobiście szanse oceniam pół na pół między Scottem a Brooksem, z Waltonem daleko za nimi na trzecim miejscu. Dużo zależy od Jeanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Przy braku jakichkolwiek zmian, Brooks to byłoby coś pięknego.. Oby się postarała.. Ja nie rozumiem polityki zarządu.. Po co trzymać kogoś, kogo jedyną taktyką w najważniejszych końcowych fragmentach meczu to: "Podaj do kogoś i rzuć.. " Ehh.. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 po dwoch pierwszych meczach PO dalej chcecie DeRozana za maxa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Po dwóch pierwszych meczach chcemy jakąkolwiek zmianę! Każdy kto zasili Lakers'ów będzie dobry na sam początek, a w DeRozan'ie jest potencjał.. Kto wie, może w Los Angeles, by się "odpalił"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Przy braku jakichkolwiek zmian, Brooks to byłoby coś pięknego.. Oby się postarała.. Ja nie rozumiem polityki zarządu.. Po co trzymać kogoś, kogo jedyną taktyką w najważniejszych końcowych fragmentach meczu to: "Podaj do kogoś i rzuć.. " Ehh.. Po to, żeby go za rok bez konsekwencji wywalić, wraz z Jimem i sprowadzić Phila. Nowy trener z kilkuletnim kontraktem jest Jeanie nie na rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 I ten tytuł - "Byron Scott 'Absolutely' Thinks He'll Be Head Coach Next Year" jak przeczytałem na szybko to myslałem że mysli że bedzie COTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ale fajny tekst50 50 Scott... Brooks. 33 33 33ScottBrooksScott BrooksMacie 66 procent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laker25 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Thibs w Minny...także jeden nam odpadł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Nikt nie odpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Tydzień po sezonie, dalej Scotta trzymają, (..) Zleciał chyba najlepszy trener na rynku, a my nawet nie siedliśmy z nim do rozmów Dlatego napisałem, że nikt nie odpadł. Poza tym pozwolę sobie zacytować Jendrasa z tematu Minny: Thibs chciał pełnej kontroli - non starter dla Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 + Matek nie do końca. Zleciał chyba najlepszy trener na rynku, a my nawet nie siedliśmy z nim do rozmów, zaraz jak tak dalej pójdzie zlecą też Blatt i Brooks. Lakers ponoć rozmawiali z Thibsem - kilka miesięcy temu. Zorientowali się, że chce pełnej władzy i na tym rozmowy się skończyły. Nie sądzę, żeby Blatt był brany pod uwagę. Ale też mnie wkurza to czekanie, niestety tak działa Mitch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Podobno Wizz gadają z Brooksem, a skoro Blatt nie jest brany pod uwagę to zaraz obudzimy się z ręką w nocniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zastanawiające jest to, że Brooks i Wizards tacy byli chętni, a tymczasem 24h później rozwiązania brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zastanawiające jest to, że Brooks i Wizards tacy byli chętni, a tymczasem 24h później rozwiązania brak. https://twitter.com/WojVerticalNBA/status/723266137807552513 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 No właśnie widziałem ;] To po Brooksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Czemu Ollie? Jakiś kocur? Pamiętam ze już go kiedyś wymieniałeś jako alternatywę dla obecnej nędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zapowiada się kolejny sezon ze Scottem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Najważniejsze, że Magic jest niezmiernie szczęśliwy od 2 lat https://twitter.com/magicjohnson/status/461685511481212928Nie powiem, żeby mnie dziwił taki obrót wydarzeń bo sam tutaj w styczniu pisałem, źe mam przeczucie, że Scott zostanie. Ale wciąż się łudzę, że to tylko oczekiwanie na wyniki loterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 https://twitter.com/twoshotone/status/723274728106913792 hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Panowie to naprawdę nie jest śmieszne.. Kolejny sezon - w którym są mniejsze, czy większe predyspozycje do wybicia się od dna ze Scott'em?! Paranoja! Zarząd tego nie widzi? Naprawdę? Czy Mitch czeka do ostatniej sekundy i weźmie co pozostało? o.O Swoją drogą gorzej trafić już chyba nie możemy więc każda miana będzie dobra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi