Truth Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie ma kursów 20 przed meczami. Co najwyżej w zakładach live może się taki pojawiać. Wczoraj na Lakers był standardowy najwyższy na bet365 czyli 12,5. Z "ręcznym" handi można było to dopiąć do 20, nie sprawdzałem z jakim dokładnie, ale podejrzewam, że ok. 7,5-8,5. bla bla bla.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 bla bla bla.. Touche Poprawka: nie ma kursów 20 w standardowej ofercie A 12,5 to jest "zwykły" max na NBA i tak było z Lakers na bank. wiem, bo stawiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Touche Poprawka: nie ma kursów 20 w standardowej ofercie A 12,5 to jest "zwykły" max na NBA i tak było z Lakers na bank. wiem, bo stawiałem Co oznacza 'standardowa oferta' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Co oznacza 'standardowa oferta' ? Tak mniej więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Tak mniej więcej Hah Kore ale to mowimy o bukmacherach czy o bet365 ? Bo pytanie chyba bylo ile buki dawaly a nie ile bet365 dawal, nie ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No, ale w końcu mógł pochwalić ziomka. Fajna była reakcja Jacka, który wyszedł przed finalnym gwizdkiem. ? O Co chodzi? Dlaczego spoko że wyszedł? Bazemore'a bym chciał. Przypadkiem nie mieliscie go jakieś dwa sezony temu? Trzeba było go nie puszczać albo przekonać. COs mi swita że on się u Was trochę wybił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dokładnie. Tak jak pisałem, nie mogę tego odżałować. Lakers woleli zatrzymać Henry'ego, a Bazemore poszedł do Atlanty za 4 mln/2 lata... ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) January Huertas w obronie nie istnieje. Ja wiem, że w meczu z Warriors był super, ale zobacz sobie kilka poprzednich spotkań. Facet ma skilla, ale fizycznie jest przytłoczony poziomem NBA. dlatego o dziwo dla niego Curry jest dobrym match upem ? O Co chodzi? Dlaczego spoko że wyszedł? on zazwyczaj tak robi nic nadzwyczajnego Edytowane 8 Marca 2016 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja doskonale wiem kto jest i był RFA Z Josephem jednakże wszyscy wiedzieli, że Spurs mają inne plany i można go wyrwać, a licytacja jest poza SAS. Tylko widzisz, Lakers mają pół rosteru wypełnione młodzieżą. Na FA szukali kogoś doświadczonego, a Joseph to kolejny młodzik. Gdzieś mi tam mignęło, że Lakers powinni teraz zaoferować Kentowi jakieś 48/4 i wysłać później kwiaty dla Hawks z podziękowaniem za wyszkolenie... Tylko czy Bazemore rzeczywiście pokazał coś nowego w porównaniu do okresu gry w LA? Co do kasy to nie wiem, wszystko zależy od pozostałych ruchów. A pickiem/pickami Mitch będzie zapewne handlował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dokładnie. Tak jak pisałem, nie mogę tego odżałować. Lakers woleli zatrzymać Henry'ego, a Bazemore poszedł do Atlanty za 4 mln/2 lata... ehhh... Lakers byli wtedy zajęci rozmowami z Carmelo, później w popłochu próbowali zatrzymać Gasola, więc Bazemore nie był priorytetem. Ale rozmowy były, Bazemore rok temu powiedział, że dostał ofertę od Lakers, więc nie do końca to jest tak, że woleli zatrzymać Henry'ego, bo podpisali z nim kontrakt 2 tygodnie po tym, jak Kent był już dogadany z Hawks. Nie wiadomo czy hajs się nie zgadzał, czy wolał po prostu grać dla Atlanty. Miał też oferty od Warriors, Spurs, Celtics i Hornets, więc być może Lakers musieliby go zwyczajnie przepłacić, aby zatrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Ja czytałem, że chcieli jednego z dwójki Henry-Kent i wybrali tego pierwszego. Może dostał po prostu jedynie minimum, więc olał. edit: Keeping Bazemore would not have taken a major financial commitment, but the Lakers weren't ready to lock in a deal Friday. The Hawks came through with a concrete offer to pluck the 25-year old from the Lakers’ roster. http://www.latimes.com/sports/lakers/lakersnow/la-sp-ln-lakers-kent-bazemore-atlanta-hawks-20140711-story.html Edytowane 8 Marca 2016 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Ja czytałem, że chcieli jednego z dwójki Henry-Kent i wybrali tego pierwszego. Może dostał po prostu jedynie minimum, więc olał. edit: http://www.latimes.com/sports/lakers/lakersnow/la-sp-ln-lakers-kent-bazemore-atlanta-hawks-20140711-story.html W tamtym offseason wiele zależało od timingu. Farmarowi też nie chciało sie wtedy czekać parę dni dłużej i wybrał konkret od Clippers. Nie ma co źałować. Czy posiadanie Bazemore'a zmieniłoby wiele w naszej percepcji wobec gry Lakers w tych ostatnich dwóch sezonach? Ja go zapamiętałem jako samoluba, grająceo dla statystyk i walczącego o kolejny kontrakt w NBA, dlatego nie płakałem po nim. W Atlancie musieli go trochę bardziej ukształtować bo inaczej nie grałby tam długich minut, na które musiał sobie zapracować. W pierwszych dwóch miesiącach w Hawks grał ochłapy w postaci 10 minut na mecz. Dobry playoffowy team, z dobrą defensywą, czy w przeciwieństwie do Lakers - w ogóle posiadający jakiś system gry w obronie, musiały go uczynić lepszym graczem. Sam fakt że wtedy można go było mieć za psie pieniądze, a teraz mówie się o znacznie większych najlepiej o tym świadczą, i to pomimo wzrostu salary. Jeżeli uda się go pozyskać latem, to wg mnie dostaniemy lepszy proddukt, aniżeli mielibyśmy po dwóch latach pobierania przez niego nauk u Scotta. A jeżeli nie... To pewnie i od nas po dwóch latach by odszedł Tak więc nie ma co żałować. Edytowane 8 Marca 2016 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 No pomysł z Lou był poroniony, że go nie oddali przed TD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 https://vine.co/v/iHZzHdOYXLv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Bardzo dobry mecz ze strony Lakersów, ten backcourt będzie wyglądał zabójczo jeśli uda się zatrzymać Clarksona, ale jedno pytanie: Randle dobre staty, lecz nie wydaje wam się, że to tak na farcie? Większość rzutów znowu z dupy bo leci na lewą stronę i rzuca jakieś wygibasy, tylko akurat dzisiaj mu to wchodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiss Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Przeciez Randle tak trafia od poczatku sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 On w tych wygibasach ma pewnie lepszą skuteczność niż w normalnych próbach 3 metry i dalej od obręczy. Dziwnie to wygląda ale najwyraźniej ma kontrolę nad piłką w tych rzutach. To nie bug, tylko feature ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=uJo47cfrrSI O prze wuj, ale go wkręcił! Chyba muszę coś więcej pooglądać LAL bo coś się tam zaczyna dziać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Nance JR najlepszy z tym swoim 'tancem na lodzie' ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi