Raven2156 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Nie chcę wykrakać, ale moim skromnym zdaniem przyszły sezon może być dla Lakersów przełomowy w odbiciu się od dna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Mam tylko nadzieję, że Phoenix dowiozą wygraną w Memphis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Raz na sto pryszczaty tluscioch wychodzi z imprezy z Najlepszą laska Nie znaczy to że pozostałych 28 kolesi chce być tlusciochem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Hehe, Lakers nawet w tak c***owym sezonie tworzą historię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Raz na sto pryszczaty tluscioch wychodzi z imprezy z Najlepszą laska Nie znaczy to że pozostałych 28 kolesi chce być tlusciochem! Tylko jeśli pryszczaty tłuścioch ma jeszcze grubszy portfel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Albo dobrze zaprawia drinki co chyba zdarzyło się chłopakom z GSW zeszlej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Pigułka gwałtu to dobra analogia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ktoś wie jaki był kurs na ten mecz u buków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Nie wiem jaki był kurs, ale jakiś kibic Lakers właśnie się zwalnia z roboty Edytowane 6 Marca 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ktoś wie jaki był kurs na ten mecz u buków? 20 na wygrana lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) FGA: 6-20 FG%: 30% 3PTA: 1-10 3PT%: 10% Edytowane 6 Marca 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) A propos pigułki gwałtu, na oczach oczywiście i wykonaniu GSW ;-) https://www.youtube.com/watch?v=BHGvtd_Tjlc Edytowane 6 Marca 2016 przez Maxec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 to pokazuje, że Curry to też istota ludzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) to pokazuje, że Curry to też istota ludzka. Wiadomo Zagrał fatalnie, choć zdarza się i najlepszym. Osobiście gościa bardzo szanuję. Bez dwóch zdań najlepszy gracz NBA w tym momencie Edytowane 6 Marca 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Zobaczyłem że mecz będzie grany w niedzielę o ludzkiej porze i przypomniałem sobie porażkę Chicago z Toronto z 95/96, to powiedziałem, że obstawię za jakąs stówkę - niestety słowa nie dotrzymałem... Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Takie mecz jak ten sprawiają, że warto oglądać NBA, ze względu na emocje, których zasadniczą się nikt nie spodziewał. Co do Magica i TT to trochę popłynął z tym " Laker Nation: The Lakers players executed Coach Scott's defensive plan to perfection!" "They were 2-of-12 on wide open threes (defenders were more than 6 feet away) and 1-of-10 when a defender was within 2 to 4 feet. Curry and Thompson were 0-for-17 from the field when their shot wasn't preceded by a pass, per ESPN's Tom Haberstroh." No, ale w końcu mógł pochwalić ziomka. Fajna była reakcja Jacka, który wyszedł przed finalnym gwizdkiem. Co do GSW to spotkanie pokazuje jak ważnym zawodnikiem jest Iguodola, który gdy Warriors nie idzie, potrafi ich pociągnąć. Curry nie trafiał, a reszta była totalnie obsrana w ataku gdy byli w plecy. Edytowane 7 Marca 2016 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 January Huertas w obronie nie istnieje. Ja wiem, że w meczu z Warriors był super, ale zobacz sobie kilka poprzednich spotkań. Facet ma skilla, ale fizycznie jest przytłoczony poziomem NBA. Lakers od kiedy zaczęli wprowadzać motion weak, regularnie walą powyżej 100 punktów. Od ASG tylko dwukrotnie poniżej. Dobra, podoba mi się ta rotacja trójką Russell-Clarkson-Huertas (ofk w tym sezonie, na przyszły jest potrzebny do DAR-JC ktoś w rodzaju Josepha/G.Hilla). Bazemore'a bym chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Co do Baze : “I want to win, period,” Bazemore told The Vertical. “For me, it’s more than just how much people pay. I look at state tax, cost of living. At the end of the day, I want to set myself up for when I retire, and I’m a forward thinker. I want to win at the end of the day. I can’t take a huge contract and win 17 games. That’s just not me.” 2 weeks ago – via Yahoo! Sports Wszyscy tak gadają. Zostałby w Lakers, gdyby go chcieli. Nie mogę tego odżałować, swoją drogą. Z tańszych opcji rozważałbym Dellavedovę i C.Lee jako wzmocnienia obwodu. Z droższych - hmm szczerze ciekawi mnie jak wyceniani są Beal i Fournier przez ich kluby. Nie żebym jakoś pod nich specjalnie chciał podbijać, ale ciekawi mnie to. Strasznie boli mnie wzięcie Lou Williamsa w poprzedni offseason, gdy na rynku byli Joseph, którego bardzo chciałem i Beverley. Joseph i Beverley byli RFA, Lakers niechętnie po takich uderzają (w zasadzie nigdy). Lee - ewentualnie. Delly - po co kolejny pg/sg? Beal jest wiecznie połamany, obaj z Fournierem RFA. Do Clarksona i Russella przydałby się ktoś z rzutem i możliwością bronienia dwójek. Choć to znowu wszystko zależy od pozostałych ruchów, tego kto dojdzie na trójkę, draftu, trade'ów itp, także trudno prognozować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie ma kursów 20 przed meczami. Co najwyżej w zakładach live może się taki pojawiać. Wczoraj na Lakers był standardowy najwyższy na bet365 czyli 12,5. Z "ręcznym" handi można było to dopiąć do 20, nie sprawdzałem z jakim dokładnie, ale podejrzewam, że ok. 7,5-8,5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 To co robił Huertas wczoraj to było najlepsze widzenie partnerów w stałym stylu w sezonie. W ataku tak. Szkoda że nie ma obrony Delly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi