Van Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 sezon szorowania wiecej nas nie zbawi. zreszta mam wrazenie, ze decyzje zostaly juz podjete na gorze. tak to w tej chwili wyglada. po tym sezonie wezmiemy kolejnego fajnego rookie (jaylen brown) i bawimy sie latem. gora pieniedzy do wydania. durant unrestricted whiteside unrestricted al horford unrestricted bazemore unrestricted bedziemy w dupie jak durant nie bedzie chcial przyjsc... stary no właśnie żeby ci zawodnicy chcieli na lakers spojrzeć to nie możesz mieć kolejnego sezonu szorowania po dnie. Ja głównie ze względu na tych wolnych agentów, których wymieniłeś cały czas piszę, że wolę żeby Lakers skończyli nawet na 9-10 miejscu bo to oznacza, że mamy już w miarę fajny młody trzon drużyny, który już zrobił przyzwoity wynik i masz na tyle kasy by może, podkreślam może zainteresować takiego Duranta, że on i ktoś z dwójki Whiteside/Horford plus to co mamy może stworzyć w niedługim czasie contendera. Mamy w drużynie dwóch graczy wybranych wysoko w ostatnich draftach i Clarksona, który pokazuje póki co, że jest lepszy od niejednego gracza wybranego nie tylko przed nim, ale i w loterii. Z tego co już widzieliśmy w wykonaniu każdego z nich myślę, ze spokojnie można zaryzykować stwierdzenie, że każdy będzie co najmniej fajnym grajkiem. .ak fajnym tego nie wiemy, ale moim zdaniem nie ma co szukać kolejnych młodych tylko zrobić teraz jak najlepszy wynik i trzymać kciuki, że to wystarczy by skusić dwóch czołowych FA. Lądując na jednym z ostatnich miejsc tak samo jak zwiększamy szanse na zachowanie picku tak zmniejszamy na to, że upolujemy coś ciekawego na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doniu Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 no właśnie Randle/Russell to rookies, Clarkson ma jeden sezon więc po cholerę tam kolejny młody gracz ? gdyby jeszcze to szorowanie dna ligi było nieuniknione, spowodowane tym, że właśnie oni sa tacy młodzi i drużyna z ich powodu przegrywa to nie miałbym z tym problemu Zawsze przecież (jeżeli zachowamy pick) można handlować tym pickiem np. za Cousinsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Dawajcie Russela za swój pick i tankujcie do woli ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Dawajcie Russela za swój pick i tankujcie do woli ;] nie ma takiej potrzeby, wuja Silver odda to co Stern zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Jeśli Russell i Kobe będą grali tak do końca sezonu, to mogę zarywać każdą noc na mecz Lakers i nie mam nic przeciw bilansowi 17-65 Kobe kreujący, bez pałowania rzutów, na przyzwoitych 40-45% plus D'Angelo agresywny, skuteczny, biorący grę na siebie. Super. Nawet porażka mnie kompletnie obeszła bo za bardzo jaram się ostatnimi meczami DR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) co robi Sacre w rotacji? czemu Tarika Blacka nie ma w ogóle na ławce? póki co próbka jest mała, ale D'Angelo wygląda dużo lepiej gdy gra bez Clarksona, sam Jordan też raczej nie powinien grać obok niego bo jest za słaby na bronienie dwójek, można dać Clarksonowi extension, zobaczyć jak sie rozwinie sytuacja i ewentualnie wymienić na jakiegoś dobrego defensywnego guarda nawet Lou Will lepiej zaczął grać ostatnio szkoda tylko tego Anthonego Browna Edytowane 12 Grudnia 2015 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 My to obecnie na trochę inny bilans idziemy... Nie wiem ile interesujesz się tą ligą, ale podpowiem, że wszystkie serie mają swój koniec Tak jak Warriors nie będę mieć 80-2, tak my nie będziemy mieć 5-77. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 https://twitter.com/tomhaberstroh/status/675861209934127105 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiesz, że koniec się zbliża jak Kobe zbija piątki z Dwightem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 miło po raz pierwszy znaleźć się po drugiej stronie blowouta Kobe ostatnie 5 meczów skuteczność na poziomie 47%, Russell dalej fajnie, utrzymuje pewność siebie, Julius wrócił po słabszych meczach do dawania fajnej energii, tylko tego Blacka jeszcze wypuścić i będzie dobrze (chociaż wolę już chyba na centrze oglądać Sacre niż Bassa...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Czytałem gdzieś, że Black ma coś z kostką. Russell to jest zupełnie inny zawodnik, niż na początku sezonu. Kobe w preseason dostał strzała w łydkę i potem ponoć przez miesiąc nie mógł ćwiczyć nóg. Widać siły w końcu wracają, bo podczas jumperów już nie wygląda jak w betonowych butach. Fajnie się ogląda takich Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie wiem, czy to nie był najlepszy mecz Lakers w sezonie. Po raz pierwszy wszystko było tak, jak być powinno i - jakkolwiek by to truistycznie nie brzmiało - każdy robił to co do niego należało, nie przeszkadzając drugiemu. Kobe z 1st, Russell z 2nd unit kreowali grę, do tego na świetnej skuteczności obaj. Randle super impact z ławki, Williams i Young bez pałowania rzutów, plus dla Lou za kreowanie 1na1 i wymuszanie fauli, Hibbert dobry w obronie i na poziomie double-double, do tego w cieniu swoje robił Nance. Like it! Z minusów (choć te już na siłę) to trochę za długi czas na parkiecie Lou i nieco "zimny" Jordan. Ale i tak LAkers wyglądali wreszcie jak drużyna "for real" Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ktoś z Was zauważył, że w Bucks nie było Monroe? Nie żebym Wam odmawiał radochy, ale bez niego są drużyną pokroju Nets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Bucks są w tym momencie słabi z Monroe czy bez, ale przypominam, że w poprzednim sezonie, w podobnym składzie bez niego weszli do play-off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ktoś z Was zauważył, że w Bucks nie było Monroe? Nie żebym Wam odmawiał radochy, ale bez niego są drużyną pokroju Nets. chciałem zauważyć, że 2 tygodnie temu przegraliśmy gładko z Sixers, którzy są drużyną pokroju Open Florentyny Pleszew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Bucks są w tym momencie słabi z Monroe czy bez, ale przypominam, że w poprzednim sezonie, w podobnym składzie bez niego weszli do play-off. Bez Monroe są słabi, z nim to drużyna na 6-8 seed. W tamtym sezonie mieli też Pachulię, który udowadnia jaką ma wartość w innym klubie. Złapaliście Bucks na rozkroku w sytuacji w której jeszcze nie byli - to nie jest od razu powód do odwoływania kryzysu, choć niewatpliwie gra Lakers mogła się podobać. chciałem zauważyć, że 2 tygodnie temu przegraliśmy gładko z Sixers, którzy są drużyną pokroju Open Florentyny Pleszew. Dwa tygodnie temu byliście drużyną tego samego pokroju, więc bez złośliwości proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Bez Monroe są słabi, z nim to drużyna na 6-8 seed. W tamtym sezonie mieli też Pachulię, który udowadnia jaką ma wartość w innym klubie. Złapaliście Bucks na rozkroku w sytuacji w której jeszcze nie byli - to nie jest od razu powód do odwoływania kryzysu, choć niewatpliwie gra Lakers mogła się podobać. Dwa tygodnie temu byliście drużyną tego samego pokroju, więc bez złośliwości proszę. Chodzi raczej o to, że do tej pory Lakers wyglądali jak Philly, a wcale tacy słabi nie są. Wystarczyło poprawić nieco minuty poszczególnych graczy i powoli to zaczyna wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Oprócz rotacji to przede wszystkim Kobe sie ogarnął i gra na niezłym poziomie. Mam nadzieję, że jego gra bedzier wyglądać tak do końca sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dwa tygodnie temu byliście drużyną tego samego pokroju, więc bez złośliwości proszę. Czyli jednak mamy powody do "radochy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Oprócz rotacji to przede wszystkim Kobe sie ogarnął i gra na niezłym poziomie. Mam nadzieję, że jego gra bedzier wyglądać tak do końca sezonu. Popatrz na jego minuty w trakcie sezonu, a zobaczysz, że jedno jest powiązane z drugim Edytowane 16 Grudnia 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi